Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Re: Левски при Ратко Достанич

Мнениеот Бижутера » 10 авг 2009 17:11

delpi написа:
Бижутера написа:Поне имат повече желание...щом при резултат 5-0 срещу Ботев Вагнер търчеше като кон по фланга значи има промяна :lol:

Да, той Ратко му крещеше нещо към края на мача, явно го е насмел добре :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Чуваше се:

айде лусюююююююю,айде лусююююююю :lol:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
124

Мнениеот 124 » 10 авг 2009 17:18

Рано е за генерални изводи,но тактическата промяна е налице!Аз в едно мнение казах,че му трябва около месец и половина,за да вкара отбора в ред,всмисъл всеки играч да знае какво прави на терена,как да се подреди при всякаква ситуация,заучени положения и т.н.Досега карахме на пълен караминьол,анархия и мускули.Забележете колко сигурна беше цялата защитна формация,да не говорим,че в нея се включваха и нападателите ни!Така че да изчакаме още месец и да видим какво ще стане,сега напрежението падна и аз очаквам да заиграем съвсем различен футбол,но всичко по реда си!

ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!

Потребителски аватар
todordk
Контакти:

Мнениеот todordk » 10 авг 2009 17:19

Бижутера написа:
delpi написа:
Бижутера написа:Поне имат повече желание...щом при резултат 5-0 срещу Ботев Вагнер търчеше като кон по фланга значи има промяна :lol:

Да, той Ратко му крещеше нещо към края на мача, явно го е насмел добре :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Чуваше се:

айде лусюююююююю,айде лусююююююю :lol:

хаха! това и аз го чух!
така е не трябв ада си мислим че слд 5-0 срещу тази сбирщина от младежи сме супер!
като дойдат мачовете с унгарците не мисля Изобщо че ще е така лесно:))). Хубаво е че преди това има мач с МиньорО а те знаем са силов здрав отбор! мился че това ще е генерална репетиция за мача за ШЛ. Само някой сакатлък да не се получи че вече има достатъчно в лазарета !
А мисля че наистина всеки след хрущяла щеше да е като мориньо!
:)
УСПЕХ и дано пак слушаме химна на ШЛ!

Потребителски аватар
vladitol
Контакти:

Мнениеот vladitol » 10 авг 2009 17:20

на мен лично ми харесва играта при Ратко
Support Stan!

Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !

Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 10 авг 2009 17:20

Хаха този Вагнер има точно две движения на терена.

Fonzky
Контакти:

Мнениеот Fonzky » 10 авг 2009 17:21

Поне съм спокоен че като влезнеме в ШЛ нема ни бият пак с такава разлика защото го няма тактика Мъри да се надиграва с ВСЕКИ !!!

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 10 авг 2009 17:23

Fonzky написа:Поне съм спокоен че като влезнеме в ШЛ нема ни бият пак с такава разлика защото го няма тактика Мъри да се надиграва с ВСЕКИ !!!

Споко още не сте влезли.Да не стане изненада с Дебрецен ;)

Потребителски аватар
todordk
Контакти:

Мнениеот todordk » 10 авг 2009 17:24

RedeviL написа:
Fonzky написа:Поне съм спокоен че като влезнеме в ШЛ нема ни бият пак с такава разлика защото го няма тактика Мъри да се надиграва с ВСЕКИ !!!

Споко още не сте влезли.Да не стане изненада с Дебрецен ;)

НЕ тука изненада няма да има - също както и на ДИНАМО :)))

Fonzky
Контакти:

Мнениеот Fonzky » 10 авг 2009 17:25

Е знам че не сме обаче такива са изгледите :) и говоря примерно :)

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Re: Евробоецът Vs евробоеца на дядо...

Мнениеот glarus_ds » 10 авг 2009 17:26

THE G.A.M.E написа:
heckler написа:Преди да почне тази буря, нека някой ми обясни защо Динамо Москва се счита за по-силен отбор от Дебрецен. Говорете ми с факти и постижения...

И аз това се питам пич......как така, Динамо е обявен за по силен от унгарците ?
Но по интересното е, че още от сега ни се "набива" от разни 'списвачи' , че видите ли- отстраняването на Динамо, ще е велик успех, а евентуалното влизане на Левски, за втори път в групите на Ш.Л. не е нищо особенно !
Според мен, е асолютен факт, че Дебрецен са с поне класа на московчани.....другото е дилетанство !

Ясно е, че Динамо Москва са по-класен отбор от Дебрецен. За национала Кержаков са платили 8 000 000 ЕURO ! Няма нужда от факти. Всеки, който следи Европейски футбол на по-ниско ниво, като нашето, знае кой от двата отбора е по-добър. Това е московския Динамо
CHELSEA

Върни се в “Архив”