Николай Костов официална тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Съгласни ли сте с напускането на Николай Костов

Да
26
33%
Не
54
68%

Общо гласове: 80

THE G.A.M.E

Re: Николай Костов - Официална Тема

Мнениеот THE G.A.M.E » 18 мар 2012 11:25

Ква стана тя ... Заради един равен на терена на силен домакин ( един от най-силните в групата ) ... Някои са готови да обесят човека, който освен всичко друго, не е пряко виновен. :lol:

А лизбийските медии яхнаха "провала" ( кавичките са уместни ) ... И се опитават ... И те незнаят какво. :mrgreen:

А тая държава е пълна с кретени.
В това число и сред феновете и сред "журналята" ... Е, то е същото де.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 18 мар 2012 11:38

Нека не звучи като оправдание, но Локо Пд не са загубили нито една точка като домакин в първенството. ;)

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 18 мар 2012 11:40

Ква стана тя ... Заради един равен на терена на силен домакин ( един от най-силните в групата ) ... Някои са готови да обесят човека, който освен всичко друго, не е пряко виновен.

А лизбийските медии яхнаха "провала" ( кавичките са уместни ) ... И се опитават ... И те незнаят какво.

А тая държава е пълна с кретени.
В това число и сред феновете и сред "журналята" ... Е, то е същото де.
+1 Ма пък, нали знаеш, че трябва да си посмърдим малко.
Не си ли забелязал - зяпаш някакъв мач (независимо по тв или на стадиона),почваш да "храниш" някой и точно той взема, че вкарва хеттрик или нещо подобно. ...Веднага се сещам за Йовчо... :mrgreen:

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 18 мар 2012 11:42

Rivaldo10 написа:Нека не звучи като оправдание, но Локо Пд не са загубили нито една точка като домакин в първенството. ;)

А ние ако искахме, щяхме да ги разчекнем ...
Изравниха ни в 3-тата мин. на продължението на мача.

Обаче явно някой смятат, че това прави Костов слаб треньор ... :lol:
Направо не е за вярване, какви фенове има ... ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 18 мар 2012 14:43

Нормално е да искате оставката на Костов. Гонзо за ТРИ ДЕНА направи от Левски супер отбор. Левски игра най-силния футбол на планетата. Играхме финали в ШЛ, като спечелихме 10 и сме единствения отбор с 10 купи от ШЛ. Невероятно! Такъв красив футбол, който играеше Левски при Гонзо не съм виждал никъде. И сега при Костов Левски играе много слабо, а представете си, треньор е от 1 година. Много повече от Гонзо.

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 18 мар 2012 14:45

E какви успехи има Костов като тренъор че нещо не се сещам,някъде ставал ли е шампион,голямо възхваляване голямо нещо,някой поне един мач гледал ли е някой където е бил тренъор.Нормално е да сме недоволни,от 4-5 месеца е в клуба Левски продължава да изглежда беззъбо,вяло,неадекватно на терена.Знам че за някои проблеми не е виновен той.Но така е в Левски никой няма да те чака,за неуспехите в даден клуб винаги бушона е тренъора, по цял свят е така.Скоро ще дойде теста за него,и ще се разбере има ли бъдеще като селекционер на Левски,идват мачовете с Литекс и Л удогорец от сега мога да кажа вземе ли 6т от 2-та мача остава твърдо,защото това автоматично почти на 99 % значи титла.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 18 мар 2012 19:45

grasiani написа: Левски продължава да изглежда беззъбо,вяло,неадекватно на терена.

Три много неприятни мача-три победи с голова разлика 7-1...Ако изглеждаме зъбо, адекватно и невяло, 21-1 ли трябва да е разликата? Това е несериозно! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
Image БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 18 мар 2012 20:23

Синьо сърце написа:
grasiani написа: Левски продължава да изглежда беззъбо,вяло,неадекватно на терена.

Три много неприятни мача-три победи с голова разлика 7-1...Ако изглеждаме зъбо, адекватно и невяло, 21-1 ли трябва да е разликата? Това е несериозно! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Не знам но днес направо ме преспаха,все едно гледах някакви ветерани на терена,ако вашите критерии са Монтана, Черно море,Локо и Ботев значи критериите ни за добра игра са различни и няма какво да влизам в спорове,щом тази умряла игра ви харесва-радвайте се.

Потребителски аватар
flo
Контакти:

Мнениеот flo » 18 мар 2012 20:26

Между другото, докато гледах интервюто на Костов след мача ми направи впечатление ,че тази игра от 1 полувреме е била част от тактиката.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 18 мар 2012 20:28

flo написа:Между другото, докато гледах интервюто на Костов след мача ми направи впечатление ,че тази игра от 1 полувреме е била част от тактиката.

Добро утро! Той и Мъри така ги клатеше първото, доде свършат въздуха и после на черешата! Просто, ясно и логично!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
Image БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Върни се в “Архив”