Ботев Враца - Левски|19 кръг|18 Март, Неделя|15:30ч|

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Ботев Враца - Левски|19 кръг|18 Март, Неделя|15:30ч|

Мнениеот THE G.A.M.E » 18 мар 2012 19:27

Някои хора си мислят обаче, че това е Левски на "Гонзо".
А феновете на Лудогорец, да не ми говорят въобще за мача през есента ...
Неискам да им отнемам най-великата им победа в историята, ама тая победа си има предистория !
Че иначе дори и с "Гонзо", можехме най-малкото да не го загубим тоя мач.

Ама било каквото било !
Да заповядат на "Г. Аспарухов" да направим един зрелищен мач, необременен със сметки, пък да видим. ;)
Пък и аз вярвам, че мачът ще си заслужава ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 18 мар 2012 19:28

Добро второ полувреме за нас и заслужено спечелихме!
:P
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 18 мар 2012 19:30

W84me написа:
BLUE CHAMPIONS написа:И от кога за реакция се дава директен червен картон? Това има ли го в правилника? :roll:

Картона си е напълно резонен.Надявам се да не го накажат за повече от един мач!

Кое беше резона?, че Жуниньо си седеше на едно място и врачанина тръгна към него или атрактивното салто на врачанина? :o
[offtopic][/offtopic]

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 18 мар 2012 19:37

Точно на едно място си седеше ;)
http://www.sportal.bg/video.php?video=44344

Пак ще се повторя, наказанието ще е за два мача което е напълно нормално иначе Дока за същото провинение беше наказан за четири мача и след жалба до апелативната комисия ги намалиха на два
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 18 мар 2012 19:40

В този ред на мисли-с две ръце гласувам за да се даде нов шанс на Димов и Старокин! Димов се включва два пъти решително и е с принос и днес, и с Черно Море! Голямо израстване демонстрира този играч! Старокин също-рядко интелигентна добавка днес и перфектно изпълнение на функциите си на терена! Май на Костов му е ясно как да вдига на крака обявени за некадърни играчи! Калво също е в тази група. Пусна днес за 10 минути и Иво Иванов и той не го подведе.
В дефанзивен план никакъв шанс за противника, да му мислят самообявилите се за несменяеми и вечни титуляри. Имаме треньор, на когото тази игра му е ясна... А за да играем красиво още ни е рано, искам да играем като днес-ефективно, с увереност, тактически правилно и отчайващо за противника. ... забележете радостта, която демонстрират нашите след гол! Пътят е дълъг и трънлив, още сме съвсем в началото-ще има грешки, ще има спадове-ясно е!
В сряда на Овча купел-нашето място е там! Трябва и ние да помогнем, с каквото можем-а Левски определено се радва на масирана подкрепа дотук. Това е много добре, но колкото повече-толкова по-добре! Това е нашият отбор, в края на краищата, и когато критикуваме е с болка на сърце-но за добро! Винаги ще критикувам, когато трябва, но и винаги ще се радвам и страдам с този отбор...Какво да направиш-с две думи: ПРОСТО ЛЮБОВ !
Нищо повече...
НАШАТА ЛЮБОВ.ЗАВИНАГИ!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
Image БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
flo
Контакти:

Мнениеот flo » 18 мар 2012 19:50

Dust написа:Титлата се решава в Ловеч, така че не спорете за прекият двубой, той е ясен, Лудогорец ще търсят минимум да вкарат гол и ако губят да е с гол разлика, което ще ги остави в класирането пред Левски при равни точки.

Не забравяй, че преди това ЛЦ имат мач в Пловдив, който ти гарантирам ,че няма да спечелят :!:

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 18 мар 2012 19:56

много ми харесаха Димов и Старокин спрямо очакванията, които имах, но ае да не им сваляме звезди? Ботев Враца не са ги натискали и не може да се оценява реално колко силно е било представянето им! Да, то беше на едно добро ниво, а желанието страхотно. Но, ако сме малко по-взискателни и за миг забравим какви са били очакванията ни(аз очаквах много по-слабо представяне) ще видим, че те имаха и доста грешни отигравания, които са потенциални проблеми с/у отбор, които няма да излезе с/у ЛЕВСКИ с единствената идея да руши. Поне според мен не трябва да ги боготворим след мач с/у съперник с претенциите на Ботев Враца. Не намирам за логично да ги пускат и с/у Славия най-малкото, защото е много скоро, а знаем в България, че все са изморени и времето не е оптимално за игра :lol:
Image
Image
Image

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 18 мар 2012 20:02

Sardukar написа:много ми харесаха Димов и Старокин спрямо очакванията, които имах, но ае да не им сваляме звезди. Ботев Враца не са ги натискали и не може да се оценява реално колко силно е било представянето им! Да, то беше на едно добро ниво, а желанието страхотно. Но, ако сме малко по-взискателни и за миг забравим какви са били очакванията ни(аз очаквах много по-слабо представяне) ще видим, че те имаха и доста грешни отигравания, които са потенциални проблеми с/у отбор, които няма да излезе с/у ЛЕВСКИ с единствената идея да руши. Поне според мен не трябва да ги боготворим след мач с/у съперник с претенциите на Ботев Враца. Не намирам за логично да ги пускат и с/у Славия най-малкото, защото е много скоро, а знаем в България, че все са изморени и времето не е оптимално за игра :lol:

Така е, но аз говоря за нов шанс, а не за сваляне на звезди и боготворене...А ако в средата бяхме разграден двор, щяха да ни натискат, и още как! Когато сам си свършиш работата и не позволиш на съперника да играе, е друго нещо. Но както и да е- минаха три много гадни мача с три победи, продължаваме напред!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
Image БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 18 мар 2012 20:04

flo написа:
Dust написа:Титлата се решава в Ловеч, така че не спорете за прекият двубой, той е ясен, Лудогорец ще търсят минимум да вкарат гол и ако губят да е с гол разлика, което ще ги остави в класирането пред Левски при равни точки.

Не забравяй, че преди това ЛЦ имат мач в Пловдив, който ти гарантирам ,че няма да спечелят :!:

Мачът им е сега в сряда, то ест чука на вратата и тази неизвестна скоро ще бъде разрешена.
Лично аз имам нещо на ум, а и живеем в България все пак, та нищо чудно Лудогорец да изиграе една двойна игра, игра която ще им помогне много в борбата за титлата.

Само ще ти вметна, Лудогорец ще е единият финалист за купата, а другият ще е един измежду Литекс и Локо ПД., та те двата отбора си имат битката, но защо Лудогорец да не им обещае лек финал за сметка мачовете за първенство с тях да са леки за Лудогорец и това ясно ще си проличи.
Последна промяна от Dust на 18 мар 2012 20:15, променено общо 1 път.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 18 мар 2012 20:05

Не можах да гледам мача :(. Някой може ли да обади кой игра дефанзивен - Димов или Старокин?

Върни се в “Архив”