Христо Стоичков - старши треньор на Литекс

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Re: Ицо води Литекс към Европа - оранжевите бият Славия с 10

Мнениеот Blagoy » 18 мар 2012 12:09

Мдам... Вижда се, че като направим 3-4 поредни победи и много здраво бъркаме в здравето на някои дребни душички. Почва да се лее една злоба, едно хвърляне на "компромати". Към колегата paralel- наистина ли си мислиш, че титла в А група може да бъде купена срещу едва 200 000 евро? Този твой човек, който е присъствал на срещата накарай го да свидетелства пред прокуратурата тогава, щом всичко му е ясно. Да се повдигне обвинение, да ни отнемат титлата и да я присъдят на вас. Явно още не можете да го преживеете.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Мнениеот Blagoy » 18 мар 2012 12:15

BEROE 88 написа:Няма никакъв шанс да изпаднем имаме много лесни домакинства с вас,Калиакра,Светкавица,Монтана,Враца.Стига с това плюене по Берое.Явно големи комплекси ви тресат.В сряда 2 или 3-0 за Берое.

:lol: :lol: :lol: :lol:
Недей, бе! Не ме разсмивай, моля ти се! Ти нещо не си наред да ни нареждаш редом до гореизброените отбори. Кога ви е било лесно домакинството срещу нас? Миналия сезон изравнихте в продължението. По-миналия ни бихте с 3:0 с 3 гола през второто полувреме, като Янев първото пропусна дузпа. Ако я беше вкарал, съвсем различно можеше да се развие мачът.
Интерсно ми е какво ще пишеш, ако "случайно" загубите в сряда с този ваш "извънземен" състав. Да позная ли- съдията ще е виновен?
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Paralel
Контакти:

Мнениеот Paralel » 18 мар 2012 12:19

В края на шампионата Литекс беше със 75 точки, а Левски със 72: 75-72=3. Само според теб разликата е била 1 точка ;)

rzEtw
Контакти:

Мнениеот rzEtw » 18 мар 2012 12:23

Blagoy написа:
rzEtw написа:2000 и то завишена бройка не се излагай ;)

Да, сигурно вие (които не сте били на стадиона) по-добре знаете от мен... Както и да е, не ми се влиза в излишни полемики.
Сигурно съм бил на стадиона и затова коментирах ?

Потребителски аватар
Paralel
Контакти:

Мнениеот Paralel » 18 мар 2012 12:23

Blagoy написа:Мдам... Вижда се, че като направим 3-4 поредни победи и много здраво бъркаме в здравето на някои дребни душички. Почва да се лее една злоба, едно хвърляне на "компромати". Към колегата paralel- наистина ли си мислиш, че титла в А група може да бъде купена срещу едва 200 000 евро? Този твой човек, който е присъствал на срещата накарай го да свидетелства пред прокуратурата тогава, щом всичко му е ясно. Да се повдигне обвинение, да ни отнемат титлата и да я присъдят на вас. Явно още не можете да го преживеете.

200 хиляди евро само на Боби. А на шефа на съдиите, на отделните съдии, на други членове на БФС? Сумата не е чак толкова внушителна, но не е по джоба на всеки.

urkoto

Мнениеот urkoto » 18 мар 2012 12:44

Paralel написа:200 хиляди евро само на Боби. А на шефа на съдиите, на отделните съдии, на други членове на БФС? Сумата не е чак толкова внушителна, но не е по джоба на всеки.

Окей, 200 хилки на Боби (той е най-големия => той прибира най-много кинти) и още малко на един кръг хора - 500 хилки, до милион евра да речем. И какво искаш да ми кажеш, че ако за тия пари Гришата купува цялата "А" група, то Батков не е в състояние да извади същата сума или дори да го надцака ли!? Искаш да кажеш, че в годината на вашия 100-годишен юбилей, Батков не може да извади 1 млн евра за да ви купи титлата (допускам хипотезата ти, че има такава възможност!) :mrgreen:
Доста неправдоподобно звучи! :mrgreen:

П.С. За точките - имам спомен, че беше една точка, но дори и 3 да са, това по какъв начин променя КАКВОТО и да е!? Мисълта ми е, ако не се бяхте ОСИРАЛИ по толкова БРУТАЛЕН начин срещу откровено селски отбори, можехте да съберете повече точки от нас. Тогава по твоята логика (понеже Гришата вече е платил кинтите) Боби трябваше административно да ви взема точки и да ни прави нас шампиони... което дори и малките деца осъзнават колко смехотворно звучи :roll:
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 18 мар 2012 13:01

В тема касаеща мач Литекс - Славия отново се намериха хора да отклонят дискусията и да намесват книжните грандове, но то щото модераторският контрол е перфектен и за това.
Като няма какво да споделите за мача по-добре не пишете.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

haha

Мнениеот haha » 18 мар 2012 13:03

Най обичам като фенове на Левски реват против БФС и съдиите :lol: :lol: :lol: Все едно куче да лае стопанина си :lol:
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
Paralel
Контакти:

Мнениеот Paralel » 18 мар 2012 13:05

Боби е най-големият, но на него не му е платено, за да свърши определена работа, а по-скоро да си мълчи, да се прави на ударен и да лобира. Най-много пари са извадени за съдиите, защото те вършат работата на практика. А относно това, че Батков е можел да извади парите - не помниш ли финансовото състоянието на всички отбори през миналия шампионат - глад и мизерия навсякъде, с изключение на Черноморец през есенния дял, Лудогорец в Б група и в Ловеч. Освен това тук не е само до пари - Батков е в лоши отношение с Наско Сираков, Боби, Лечков и няма гърба на управляващата партия. Ганчев е с доста по-добри позиции! Защо според теб спонсорът в Левски дойде заедно с Иво Тонев, който е всеизвестен приятел на Бойко и член на тъй наречения кръг "Котараците"(бизнесмените, които се "умилкват" около премиера и се ползват с неговите протекции)? Не мога да се ангажирам да дам точна цифра за това, колко пари е дал Ганчев за подкупи, но според мен е около 1.5 млн. евро.

Вие вече ми зададохте няколко въпроса - и аз ще си позволя един - кой беше най-подкрепяният отбор в България през миналия шампионат?

urkoto

Мнениеот urkoto » 18 мар 2012 13:32

ПФК Левски, както всеки друг шампионат ;)
И това вече е безспорен ФАКТ!

А Мустака да няма пари да извади за купуване на титла в годината на юбилея... просто няма такъв филм! :!:

Едит: По твои сметки - 1.5 млн евра за титла - нали ти е ясно, че ако толкова струва една титла, то е меко казано НЕрентабилно??? Просто няма как да се избият тия кинти от Европа после (сложи отдено и премиите за шампионска титла на отбора - още 100-200 хил. евра и тя става златна тая титла)
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Върни се в “Архив”