Академично гребане

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

tonko944
Контакти:

Академично гребане

Мнениеот tonko944 » 17 мар 2012 17:18

Не открих друг спортен форум, за това реших тук да пиша.Значи аз съм на 18 години и искам да се запиша на академично гребане.Проблема е че това е доста тежък спорт,а пък аз съм доста слаб за възраста си и височината си-185 см, 65 кг.Страх ме е да не получа някакво изкривяване на костите поради тежките натоварвания.Въпроса ми е възможно ли е това да се получи :?:

Потребителски аватар
LUDAKIS
Контакти:

Re: Академично гр****е

Мнениеот LUDAKIS » 17 мар 2012 17:57

при правилно натоварване, правилна диета и желание ще постигнеш желаните цели .. не питай тук .. попитай самия трениьорски екип те ще ти кажат какво как и защо ... УСПЕХ
Изображение

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 17 мар 2012 20:53

tonko944 написа:Не открих друг спортен форум, за това реших тук да пиша.Значи аз съм на 18 години и искам да се запиша на академично гр****е.Проблема е че това е доста тежък спорт,а пък аз съм доста слаб за възраста си и височината си-185 см, 65 кг.Страх ме е да не получа някакво изкривяване на костите поради тежките натоварвания.Въпроса ми е възможно ли е това да се получи :?:

питай тук http://www.bb-team.org/forums админа е много отворен и ще те насочи. Иначе си закъснял, освен ако не си спортувал нещо друго преди това.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

tonko944
Контакти:

Мнениеот tonko944 » 17 мар 2012 21:11

шивача написа:
tonko944 написа:Не открих друг спортен форум, за това реших тук да пиша.Значи аз съм на 18 години и искам да се запиша на академично гр****е.Проблема е че това е доста тежък спорт,а пък аз съм доста слаб за възраста си и височината си-185 см, 65 кг.Страх ме е да не получа някакво изкривяване на костите поради тежките натоварвания.Въпроса ми е възможно ли е това да се получи :?:

питай тук http://www.bb-team.org/forums админа е много отворен и ще те насочи. Иначе си закъснял, освен ако не си спортувал нещо друго преди това.

мерси ;)

Върни се в “Други спортове”