Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот kartago » 17 мар 2012 12:46

Е то тогава фашизма освен във форума ще дойде и на стадиона! Дайте да гледаме по-позитивно на нещата!

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 17 мар 2012 14:00

Добро утро!!!
Гледам сте налазили форума!!!
Тоше,бихте ли ,бре??
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 17 мар 2012 14:10

subzero написа:Петьо (Kartago),за да не влизаме в спорове с теб и с колегите от Нефтохимик ще напиша мнението си за стадиона тук.
По принцип нямам нищо против двата отбора да играят на Лазур,а и всички в този форум!!
Проблема е,че феновете на Нефтохимик не искат Черноморец да играе на Лазур!!
Как си ги представяш на стадион боядисан в синьо с надписи "Черноморец"???
Как си представяш нас на стадион боядисан в зелено, с надписи "Нефтохимик" ???
Не смяташ ли,че на неутрален стадион се губи част от тръпката на мача ???
Може ли човек написал следното -
К.р за шаран оооОООООооо К.р за шарана . В Бургас се пее само нафта ООооооООО Само Нафта. К.р за Шарана оооООООо К.р за шарана. В Бургас се пее Само Нафта оооООООоо Само НАФТА
или
хаххахаха, дали не са зле... колко са заблудени, а се водят фенове... :ддддд

Е,хайде да не се хващаме за всяка дреболия.Не че ги защитавам,но плакатите ги бяха направили преди от БФС да променят часа на мача

а аз съм на мнение, че за всяка една тяхна грешчица трябва да ги гаврим.
може да разбере,че стадиона не трябва да се руши и драска ???
Милан и Интер са друга бира. Нас ни мразят съгражданите ни и няма да имаме един стадион докато това е така!!
Не ме разбирайте погрешно !!! Аз съм ЗА двата отбора на играят на Лазур,но тогава когато феновете на Нефтохимик разберат,че това е стадиона на ДВАТА отбора!!! За момента те не са го разбрали !!!
И в момента аз няма да се подпиша в тази подписка !!!
П.П. Нямам нищо против отбора Нефтохимик и нормалните му фенове!!

Приятелю, взе да ми писва да обяснявам, честно! А, ако се направят неутрални седалки и просто да можем да се радваме всеки уикенд на победи на бургаски отбори, това лошо ли е?! Да, аз съм със вас, защото съм тренирал малко при Хитко Момчев, бил съм част от английския сектор, но пък най-готините ми години бяха в "Нефтохимик", ( не че нещо стана от мен), но доста мачове направихме! И какво сега?! Само да те питам, защо трябва да падаш на нивото на олигофрени?! Имаш достатъчно приятели от лагера на "Нафтата" и виждаш, че може да се комуникира нормално! Недей чети техни форуми, като влязат в "А" група задължително ще имаме и тука форум!!!

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 17 мар 2012 16:06

аве мача на нафтата е почнал в 15:30 ве ....
мнооо тъпо
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 17 мар 2012 16:10

31' Отменен гол за Черноморец Поморие ! Христо Лемперов стреля от непряк свободен удар от 30 метра и прати топката в мрежата на Станев! Попадението обаче беше отменено

пфууу жалко начи
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 17 мар 2012 18:35

Няма такава простотия,да дават по тв Литекс и Славия вместо Черноморец и Берое :x :x :x :x :shock: :shock: :shock: Предполагам,че и тука е налице пазарния принцип и повечето феновете на първите два отбора са надделяли над малкото фенове на вторите :evil: :evil: :evil:
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 17 мар 2012 20:02

За стадиона ... Стадиона е построен с парите на хората работили в Нефтохим Бургас . Моето мнение съм го казал отдавна . Единственото име което този стадион трябва да носи е - НЕФТОХИМИК . А как е боядисан и какъв цвят ще са седалките ... и колко и кои отбори ще играят там няма значение .

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 17 мар 2012 20:32

Искам си Акаунта написа:За стадиона ... Стадиона е построен с парите на хората работили в Нефтохим Бургас . Моето мнение съм го казал отдавна . Единственото име което този стадион трябва да носи е - НЕФТОХИМИК . А как е боядисан и какъв цвят ще са седалките ... и колко и кои отбори ще играят там няма значение .

Не знаех,че работниците в Нефтохима са заделяли от месечната си заплата,за да построят този стадион :o
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 17 мар 2012 21:09

Искам си Акаунта написа:За стадиона ... Стадиона е построен с парите на хората работили в Нефтохим Бургас . Моето мнение съм го казал отдавна . Единственото име което този стадион трябва да носи е - НЕФТОХИМИК . А как е боядисан и какъв цвят ще са седалките ... и колко и кои отбори ще играят там няма значение .

Да, Миро ! Това е самата истина. Половината от живота ми е преминал в "Нефтохима". С мои пари и парите на хилядите 15 000 - 18 000 работещи във и на територията на комбината. На нас, не даваха полагаемото възнаграждение - заплати и годишни премии, а с нашите пари беше построен този "красавец". Нямаше бургаско семейство, в което да няма човек работещ там. Стадиона се пълнеше само от редовната смяна, която изпразваше рейсовете на "Лазур". Вярно, че имаше и отровни емисии - погълнати от всички бургазлии, но за сметка на това имаше компенсация - безплатен вход на всички желаещи. Няма да споря - кой е бившия, сегашния и бъдещ собственик на стадиона. Стадиона е за нас - всички обичащи тази игра и за феновете на "Черноморец" и за тези на нафтата. Така, че ще се радвам искрено, ако стадиона скоро стане средище на двубои и на двата / НАШИ / отбора. Бургас го заслужава !

заб: имам съмнение, че Зъбев нарочно се ебава с наема. Да не би да лъсне "голата" истина, че на мачовете на нафтата ще има в пъти повече публика ! Ще стане ясно - кой е по - обичания отбор на Бургас !

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 17 мар 2012 21:36

Devian написа:

Не знаех,че работниците в Нефтохима са заделяли от месечната си заплата,за да построят този стадион :o

Не знам дали са заделяли от заплатите или са им заделяли от заплатите ... Ама знам че стадиона не е построен благодарение на Тома Томов , Абрашев , Дражев и най-вече на Събев . Не е построен и благодарение на Порточанов . Най-нормалното нещо е , името на един стадион да показва откъде са дошли парите за построяването му . Примери по света колкото искаш .

Върни се в “Черноморец”