Христо Стоичков - старши треньор на Литекс

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: Ицо води Литекс към Европа - оранжевите бият Славия с 10

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 17 мар 2012 17:42

marmi52 написа:8-)

Ицо ще ви заведе до под кривата круша ! :lol: Където е отишъл все се е о....л ! :lol:
Днес бихте един жалък отбор. Тези бездушници носещи емблемата на СЛАВИЯ ще ги бият и Симитли с 10 човека !!! :evil:

"Септември" - Симитли (дори с десет играчи) определено могат да бият и други отбори от "А" група. ;) За мача нямам мнение - не го гледах. За треньорските качества на доктора хонорис кауза съм напълно съгласен. :lol:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 17 мар 2012 17:45

mnogo лесна победа за ловчанлии,но пък заслужено дори и с десет души.
Човека на Аякс сигурно е гледал Г.Миланов-добре играе това момче.
И сега неприятното как може от 30хил град поне 1000 да не гледат мача-не е нормално това.
Иначе Стоичков е изградил добър отбор.
За Славия ами какво да кажа-слаби,слаби,та жалки момченца с бял екип,ако Марто Кушев бе влезнал да играе щеше да е най-добрия в белия отбор.
А чувам че искат в Европа-момчета повече не ни разсмивайте с това.
Бат Венци-пак та удариха твоите приятели от Ловеч.-за нти път.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
gin
Контакти:

Мнениеот gin » 17 мар 2012 17:47

нищо не намеквам, но когато дадат две дузпи срещу лески или цска, в северна българия, в един мач и два поредни червени картона, единият, от които дори не е и нарушение, а циркаджийска симулация, тогава ще погледна друго яче на статуквото в българския футбол. иначе ицо не бил толкова прост и неграмотен, колкото някои "разбирачи" си мислят
Един отбор е на света, завинаги в нашите сърца...
За нас е Той религия...

haha

Мнениеот haha » 17 мар 2012 17:48

zlatan написа:mnogo лесна победа за ловчанлии,но пък заслужено дори и с десет души.
И сега неприятното как може от 30хил град поне 1000 да не гледат мача-не е нормално това.
За Славия ами какво да кажа-слаби,слаби,та жалки момченца с бял екип,ако Марто Кушев бе влезнал да играе щеше да е най-добрия в белия отбор.

Колега,футболът ни е толкова отчайващо слаб,че кой искаш да ходи на мач?А и Ловеч далеч не е единствения град,чийто стадион е полупразен ;)
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
nikita33
Контакти:

Мнениеот nikita33 » 17 мар 2012 17:49

zlatan написа:mnogo лесна победа за ловчанлии,но пък заслужено дори и с десет души.

По телевизията казаха че има две хиляди!!!
Най - голяма представа за безкрайността ни дава глупостта....

urkoto

Мнениеот urkoto » 17 мар 2012 17:51

Тоя червен картон беше просто ПРЕСТЪПЕН. Оставете Левски и ЦСКА, на тях е ясно, че няма как да им вдигнат подобен картон, говоря, че това беше направо престъпление срещу футбола! А иначе ако Никасио беше останал на терена Славия си отиваха на класика, най-много ме накефи обаче как Кушев след последния съдийски сигнал спринтираше към съдията с хронометър в ръка... :mrgreen:
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Мнениеот Blagoy » 17 мар 2012 18:19

Бях на стадиона, и имаше поне 3000. Само сектор В беше почти наполовина пълен (при капацитет 4000). Питайте и славистите, ако искате. Много е смешно да се твърди, че имало под 1000.

За мача какво да кажа- ОГРОМЕН Жоро Миланов. Не Никасио, а той беше играч на мача според мен. И колкото и да не ми се иска, колкото по-скоро се махне от България- толкова по-добре за него.

Червеният картон няма да го коментирам. Мисля, че всичко се вижда на телевизионното повторение и всякакъв друг коментар е излишен.
[center]Изображение[/center]

rzEtw
Контакти:

Мнениеот rzEtw » 17 мар 2012 18:27

Blagoy написа:Бях на стадиона, и имаше поне 3000. Само сектор В беше почти наполовина пълен (при капацитет 4000). Питайте и славистите, ако искате. Много е смешно да се твърди, че имало под 1000.

За мача какво да кажа- ОГРОМЕН Жоро Миланов. Не Никасио, а той беше играч на мача според мен. И колкото и да не ми се иска, колкото по-скоро се махне от България- толкова по-добре за него.

Червеният картон няма да го коментирам. Мисля, че всичко се вижда на телевизионното повторение и всякакъв друг коментар е излишен.
2000 и то завишена бройка не се излагай ;)

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 17 мар 2012 18:31

nikita,имате стадион БИЖУ-ЕВАЛА ВИ,не се обиждай и не се хващай за бройката.
Само помисли-перфектно време,слънце,отбора ви играе добре,а като видях тези празни седалки и ми стана мъчно-наистина не се заяждам -повярвай ми.
Ето виж Разград,остави Левски,червените,Локото и Ботев,не ви сравнявам с тях,но дори една Монтана си пълни стадиона.
А вашият стадион е красавец-истински хубавец за родните стандарти,дано поне това оценяте.
LEVSKI_FOREVER

haha

Мнениеот haha » 17 мар 2012 18:32

Георги Миланов е от малкото в А група,които имат качествата да станат доста добри футболисти за нашите стандарти.За да се случи това,обаче трябва да отиде в чужбина колкото може п-скоро.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Върни се в “Архив”