ШЛ | Бенфика Лисабон - Челси 0:1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
aguias
Контакти:

Re: Бенфика Лисабон - Челси

Мнениеот aguias » 17 мар 2012 11:55

TeodorN написа:А и друго да спомена нали се сещаш ,че в такава фаза дори и Ман Ю да ви хванат ,въпреки че направихте 2 хикса ,ще ви бият 100 мача поред ,а като домакини дори с разлика .

Много си играеш на компютърни игрички и гледаш-" :lol: :lol: Диема"
Benfica Lisboa

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 17 мар 2012 12:13

aguias написа:
Sardukar написа:НЕ дразнете фена на Бенфика... Всеки си има право на мнение дори на вас да ви изглежда тъпо. Наистина е смешно да сравнява Ман Сити с/у Спортинг в Лига Европа и Бенфика с/у ЧЕЛСИ в ШЛ, защото двата отбора от Поругалия имали сходен стил, но какво да правим? Сигурно момчето си мисли, че ние играем като Ман Сити.
Кой колко е голям се определя от лична преценка, а такива провокации само ще засилят подигравките след двата мача! Челси е по-добрия, по-опитния отбор, който има предимство решителния втори мач да е на негов терен. Всички футболисти са му налични(пу,пу) и състава изглежда по-мотивиран от всякога. Съжалявам за Бенфика, но те са просто пречка, която трябва да бъде преодоляна за постигане на единствената ни цел - титлата в ШЛ!

ПП Наслушах се на глупости колко сме слаби, жалки, стари, безидейни, чукотки без традиции и други думи, които повечето ДЕЦА(на акъл са деца) не разбират, а просто си правят вятър на устата! След 5-6г. морални победи в турнира сега е ред да го ******** на всички отбори с "традиции", които си мислят, че са нещо повече! НЕ виждам причина ЧЕЛСИ да не вземе купата, ако надборва всичките си съперници както го стори с един доста силен колектив на неаполитанци!

Аз се радвам че Челси се мисли за фаворит за двубоя във война и футбол няма по-пагубно от това и много скоро ще го разберете ;). А че нямате отличия в Европа в миналото и сега си е факт!!

факт е, че при първата година, когато се организира КЕШ ЧЕЛСИ е шампион на Англия, но ФА не му разрешава да участва!
Факт е, че има 2 КНК и една супер купа на Европа, което при финансовите възможности тогава е много! Факт е, че на мен лично не са ми нужни купи от Европа, ако всеки сезон има победи като тази с/у Наполи! Факт е, че никой не подценява Бенфика, а това е реалността ! ЧЕЛСИ в момента е много по-силния клуб, а дали това ти харесва или не си е твой проблем!
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
Keyser Soze
Контакти:

Мнениеот Keyser Soze » 17 мар 2012 12:16

Наистина, не се заяждайте с фена на Бенфика. Аз нямам нищо против неговия любим отбор и не искам да се карам с него като малките деца. Спазвайте добрия тон, пък кой ще се класира на полуфинал,ще видим след няколко седмици. Ако е Бенфика, ще го поздравя.

Потребителски аватар
aguias
Контакти:

Мнениеот aguias » 17 мар 2012 12:33

Някой се кичи с КНК -дали съществува -не. Кой е казал че Челси е по-добрия отбор ???? Не е ясно дали на вашия стадион ще сте "домакини" защото португалския десант ще е голям!!
Benfica Lisboa

Потребителски аватар
drago911
Контакти:

Мнениеот drago911 » 17 мар 2012 13:02

aguias написа:Някой се кичи с КНК -дали съществува -не. Кой е казал че Челси е по-добрия отбор ???? Не е ясно дали на вашия стадион ще сте "домакини" защото португалския десант ще е голям!!

Пич, ае мълчи си бе. С тези глупави изказвания сам се затапваш. Мъчно ми е за теб, понеже след 2-та мача срещу нас ще останеш доста разочарован. :(
ПС: Бас ловя, че тогава няма да смееш да драснеш и 1 подобен коментар срещу нас. :)

Потребителски аватар
aguias
Контакти:

Мнениеот aguias » 17 мар 2012 14:08

drago911 написа:
aguias написа:Някой се кичи с КНК -дали съществува -не. Кой е казал че Челси е по-добрия отбор ???? Не е ясно дали на вашия стадион ще сте "домакини" защото португалския десант ще е голям!!

Пич, ае мълчи си бе. С тези глупави изказвания сам се затапваш. Мъчно ми е за теб, понеже след 2-та мача срещу нас ще останеш доста разочарован. :(
ПС: Бас ловя, че тогава няма да смееш да драснеш и 1 подобен коментар срещу нас. :)

Пусни субтитри че не те разбирам ако не ти изнася истината поне не я коментирай?
Benfica Lisboa

Потребителски аватар
drogba_best
Контакти:

Мнениеот drogba_best » 17 мар 2012 17:37

Awe ma ti si bil po tup otkokoto izglejdash mai ? Zashto produljavash s glupostite ?Mnogo dobre znaesh che ste vi smachkame osven ako sudiite kakto vinagi ne ni podleqt voda ,zatova aide mlukni i hodi da piesh edna studena voda!!!!

Потребителски аватар
Angel CFC
Контакти:

Мнениеот Angel CFC » 17 мар 2012 18:26

хахаах напълнихте 4 страници да се обеснявате с фена на Бенфика!??
Незнам защо мисля, че на Челси ще му е по-трудно отколкото в мача с Наполи!
Трудно можеш да видиш отбор, да играе на моста с 3 защитника и то достатъчно отворено, опитвайки да се надиграва и то при положение, че има предимство от 2 гола!
За което аз им свалям шапка!
На Челси му е трудно със затворени отбори - доказателства този сезон безброй!

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 18 мар 2012 21:48

Предимството на Бенфика е в треньора....онзи е страшен, докато Ди Матео въпреки че почна отлично не е нищо особено....почти съм сигурен, че Лъвовете ще ви отупат в Португалия, но на реванша не знам
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
Angel CFC
Контакти:

Мнениеот Angel CFC » 18 мар 2012 23:16

kingofpop написа:Предимството на Бенфика е в треньора....онзи е страшен, докато Ди Матео въпреки че почна отлично не е нищо особено....почти съм сигурен, че Лъвовете ще ви отупат в Португалия, но на реванша не знам

Аз знам - четворка! ;)

Върни се в “Челси”