Ботев Враца - Левски|19 кръг|18 Март, Неделя|15:30ч|

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
velvet
Контакти:

Re: Ботев Враца - Левски|19 кръг|18 Март, Неделя|15:30ч|

Мнениеот velvet » 16 мар 2012 22:41

Hellkeeper написа:
velvet написа:истината е в ДЮШ. Според мен Костов трябваше да бъде привлечен за ДЮШ.

Имахме си перфектен човек в ДЮШ-а, но Батков го прогони. Ако Костов е за ДЮШ, то кой щеше да е треньор и моляте не казвай Мъри?

Явно те заинтригува моето мнение.

Потребителски аватар
velvet
Контакти:

Мнениеот velvet » 16 мар 2012 22:47

velvet написа:
Hellkeeper написа:
velvet написа:истината е в ДЮШ. Според мен Костов трябваше да бъде привлечен за ДЮШ.

Имахме си перфектен човек в ДЮШ-а, но Батков го прогони. Ако Костов е за ДЮШ, то кой щеше да е треньор и моляте не казвай Мъри?

Явно те заинтригува моето мнение.

Спадове и възходи. Това е приятели истината за футбола. Но.......(ако някой се интересува) нека продължим темата, търсейки най-доброто развитие и изграждане на Левски.

Потребителски аватар
Бекъма
Контакти:

Мнениеот Бекъма » 17 мар 2012 16:24

Най доброто за момента е Иво Тонев да се вземе в ръце и да бие дузпата на Гонзо и на лекетата които развалят атмосферата в отбора.Не разбирали методите на Костов и настройвали играчите против него.Йовов стана за пенсия,а не разбира от футбол.Гаджев също обиден че го сменили,а не ме пита мен като фен обиден ли съм от играта му.Суринамската печка се поти повече на преговорите за заплатата си отколкото на терена.Македонското лайно не помня откога пък не се е изпотявало.Ако имаме мъже в ръководството тези революционери би трябвало да бъдат натирени при юношите.И да не помиришат терен докато не се извинят на публиката.Ако ли не Костов е интелигентен човек и като няма подкрепа от горе ще си тръгне.Избирайте ,Костов или тримата конника без глави от халфовата линия да станат тримата от запаса плюс зеления негър.
СПУКАНОГЪРНЕ

Потребителски аватар
Blue Mind
Контакти:

Мнениеот Blue Mind » 17 мар 2012 17:18

Измъчена победа,предвид факта ,че сме гости , Калво е под върпрос,Рамос няма да играе, Пламен също,единствения + е това ,че Йовов е наказан и също няма да играе.Дано не допускаме гол ,което ще е много трудно :(
Изображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 17 мар 2012 17:36

Тоза мач ще го взмем при всяко положение. Уважавам отбора на врачани, но просто техните момчета нямат нужната класа да победят. Най-интересното обаче, ще е стартовият състав.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 17 мар 2012 18:10

почваме без Илиев,Йовов,Тасевски,Калво,Рамос.
Ако и Влади остане на пейката ще е добре за отбора-кой ще играе ами който и да е поне ще сме 11 на терена.
Извинявам се на Влади за думите ми ,но той последните 10 мача за Левски е истински фигурант,на прима виста се сещам само за гола му срещу ловчанлии.
Иначе отзад е ясно четеримата от Пловдив+Божката,в средата аз предлагам-Димов и Грийн в центърапред тях Цветков отдясно Младенов,отляво Райков и напред Жуниор.Странен състав,но пак казвам това е заради контузии,наказания и трагичната форма на Влади.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
Бекъма
Контакти:

Мнениеот Бекъма » 17 мар 2012 18:29

zlatan написа:почваме без Илиев,Йовов,Тасевски,Калво,Рамос.
Ако и Влади остане на пейката ще е добре за отбора-кой ще играе ами който и да е поне ще сме 11 на терена.
Извинявам се на Влади за думите ми ,но той последните 10 мача за Левски е истински фигурант,на прима виста се сещам само за гола му срещу ловчанлии.
Иначе отзад е ясно четеримата от Пловдив+Божката,в средата аз предлагам-Димов и Грийн в центърапред тях Цветков отдясно Младенов,отляво Райков и напред Жуниор.Странен състав,но пак казвам това е заради контузии,наказания и трагичната форма на Влади.

Влади дължи извинение на тебе не ти на него
СПУКАНОГЪРНЕ

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 17 мар 2012 19:06

Бекъм,все м се иска да не се нагнетява обстановката,ама как да го спестя това като нищо не играе-иначе си прав те трябва да ни се извинят,но нека изчакаме поне този месец идват трудни мачове-утре също е така,Славия,голфовете,Литекс-ох дано се вземат в ръце играчите.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
tani
Контакти:

Не е ли време да видим младите левскарчета в действие?

Мнениеот tani » 17 мар 2012 19:06

Всички сайтове и вестници тръбат днес че Левски е останал без отбор за мача във Враца.Не е ли време треньпра Костов да даде шанс на някой от младите?Да видим стават ли за Левски или не,мое мнение е че момента е подходящ за тест на някой от юношите.Лично аз желая да видя повече наши кадри в отбора като на времето когато играеха Н Илиев,Сираков,Искренов,Коев и т.н.

Върни се в “Архив”