Локо Пд-Левски/ КБ 15.03.2012/

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Re: Локо Пд-Левски/ КБ 15.03.2012/

Мнениеот demy27 » 16 мар 2012 19:22

THE G.A.M.E написа:За съжеление, Локо-то нямат много полза от победата срещу Левски.
След "логичният" жребий за полуфиналите, където гостуват на Литекс, нещата почти се изясниха ...

И какво - дай да не бием Левски, защото после може да паднем и нямаме полза от победата. Много ми е интересно този Левски, който вчера игра в Пловдив, какви шансове би имал срещу Литекс.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Re: Време е бездушниците да се разкарат!

Мнениеот wilge » 16 мар 2012 19:48

Лека корекция. Горанов е юноша на розовите. При нас дойде малко преди да навърши годините, появи се епизодично в мъжкия отбор и бе продаден. Сам ще си отговориш защо.
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский

Потребителски аватар
velvet
Контакти:

Мнениеот velvet » 16 мар 2012 20:52

Н. Костов не трябваше да показва "различно лице".

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 16 мар 2012 21:51

emil51 написа:Реших пак да взема отношение , защото един от изказващите мнения ме провокира.Той пише че кадрите от школата играели на ниво Б , В групи .Вие си направете изводите къде играят сега момчетата от школата на ЛЕВСКИ : Попов,Н.Николов , Ж.Георгиев ,Г.Иванов ,Дюлгеров, В.Генев ,Балджииски, Бандаловски, Горанов, Цачев ,Садула,Щърков,Чипилов и т.н.

Погледни отборите след чертата и пак пиши. А тия звезди изброените къде играят. Тоя Ж. Георгиев даже не го знам какъв е. А последните 9 футболиста с изключение на Бандаловски колко мача са изиграли общо в последните 2 години.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 16 мар 2012 22:47

СВОБОДЕН написа:
TB1957 написа:мом4ета, минало-заминало. И тази година сме с калъфката, бяхме на 3-4 минути от триумфа. Аз лично мисля, че господ ни наказа заради съдийските аванти, както ни наказа 2008 за лиценза с Бате и 2009 с Дбрецен заради изтъргуваната титла. Здраве да е, продължаваме напред и горе главите към следващия европоход
За кои съдийски аванти са ни наказали? Да, имало е такива, но само за нас ли? Ако е така, как трябва да бъдат наказани другите отбори? Проблема с лиценза не наш, а на ЦСКА, Лупи, Митал и цялото кралско войнство което беше там. Ние нямаме вина, че играхме там, защото като вицешампиони бяхме задължени да го сторим. Друг въпрос е, че не бяхме подготвени за тези мачове. През 2009г, ако титлата е изтъргувана, то може ли да ми кажеш в противен случай кой щеше да е шампион, че не се сещам? ЦСКА. Те тогава нямаха отбор. Що се отнася до вчера, не съм гледал мача, но явно сме нямали късмет. Това е щом водиш и ти вкарат в добавеното време. Друг въпрос е как сме играли ние, как Локото и колко греди са ударили, но те не се броят, а ние водихме буквално до края. За следващия еврепейски поход, ами кога ще бъде той?

По-скоро Локото нямаха късмет, иначе мача свървше още първото полувреме

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 16 мар 2012 22:49

wilge написа:
grasiani написа:Каквото и да си говорим докато не се върне Наско Сираков ние нито купа ще видим нито титла,това е положението колкото и някои да не искат да прогледнат.С Батков,Костов,Тонев най-много четвъртфинал за купата и 3 място в шампионата а при по добро стечение на обстоятелствата може и 2 място.

В момента в който Наско се върне (предполагам 01.06.2012) минимум 5 човека во главе с Гонзо и Костов ще изхвърчат от клуба. С тези станахме за подигравка на цяла България.

Костов може и да си ма грешките, но поне ги вижда и работи за да ги оправи, С НИЩО НЕ Е посрамил Левски.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 16 мар 2012 22:53

сини богове написа:Вместо да връщаме Наско, по- добре да купим някой читав халф и да си наложим младите момчета в отбора. Стига с това плюене по Костов. Ако не беше изравнителния гол на Локото, и най- вече дърводелската изява на Митрев, сега щяхме да пишем какъв гений е Костов. Поне за едно нещо 95% от феновете са единни- Тасевски, Гаджев, Йовов и Грийн безкрайно слаби. Ходи гради отбор без халфове.

Това нямаше да го пиша, просто Локото ни надиграваше и само лисата на късмет и няколко добри намеси на Пламен оставиха резулатата толково дълго в наша полза.
Щях да напиша- Победителите не ги съдят

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 16 мар 2012 22:56

deco написа:За да доиде Наско,трябва да намерите още 2 банки спонсори.Едната да му дава а от другата сам да си взема.Какъв Наско бе момчета,подкрепяйте отбора,стова разполагаме в момента и тва е.Който мина през левски минал,не се връщайте назад.Отбора е добър и качествен и всички са доказани,само,че им пренавиха пружината с големи очаквания и са стресирани,то им личи.Костов също е страхотен тренйор,но много завистници се мъчат да му въздействат психически.Аз смятам,че е достатъчно интилигентен за да им се върже,не им се вързвайте и вие.

За Костов съм съгласен
Но ако Дякона Васил Левски е мислил като теб и не се е вдигнал на БОРБА, все още да сме под турско робство.

Потребителски аватар
velvet
Контакти:

Мнениеот velvet » 16 мар 2012 23:00

Н.Костов според мен трябваше да бъде привлечен за ДЮШ.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 16 мар 2012 23:39

Според мен лекарството е едно - Мъри и Наско + Борат аут!!!

Върни се в “Архив”