Стойчо Младенов: Има държавна директива Левски да е шампион

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Стойчо Младенов: Има държавна директива Левски да е шампион

Мнениеот vaskonti » 16 мар 2012 14:53

Hellkeeper написа:
Old_death написа:
Hellkeeper написа:
Какво да ти разкажа. Ако е бил провокиран от Кокъла, ти не би ли направил същото? Нормално е да си изпусне нервите, отборът му не игра добре, отпадна и като добавим (ако има) провокация от страна на Кокъла. И пак да сравняваш това с вашия Двойчо Симитлийски ...

Ти кажи, имаше ли директива ЦСКА да падне от средняк в Б група?

Ама разбира се!Оправдания винаги ще се намерят.След фланелките с надпис: "Аз мразя ЦСКА" ответната реакция е признак на ниска култура,но иначе за нашата си селяния е съвсем нормално нещо.Начина,по който изписваш името на Стойчо е показателен и обезсмисля всякакви по нататъшни дискусии.

Викаш друго си е на награждаването, вместо да се радваш на купата, да викаш с пълно гърло КЗЛ, нали?

Ти си много интересен човек си, честно. При положение, че играчите на Левски при спечелена купа излизат с фланелки "Аз мразя ЦСКА", ти да ми говориш това, просто не знам как да го нарека... Може би чист цинизъм е най-подходящо определение. Е, вероятно и за това ще измислиш "адекватно" оправдание, убеден съм, че имаш такова под ръка... :roll:
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Hellkeeper
Контакти:

Мнениеот Hellkeeper » 16 мар 2012 15:03

vaskonti написа:Ти си много интересен човек си, честно. При положение, че играчите на Левски при спечелена купа излизат с фланелки "Аз мразя ЦСКА", ти да ми говориш това, просто не знам как да го нарека... Може би чист цинизъм е най-подходящо определение. Е, вероятно и за това ще измислиш "адекватно" оправдание, убеден съм, че имаш такова под ръка... :roll:

И двете са глупост. И това да излезеш с фланелка "Аз мразя еди кой си" и това да пееш КЗЛ, при положение, че си станал шампион.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 16 мар 2012 15:06

Hellkeeper написа:
vaskonti написа:Ти си много интересен човек си, честно. При положение, че играчите на Левски при спечелена купа излизат с фланелки "Аз мразя ЦСКА", ти да ми говориш това, просто не знам как да го нарека... Може би чист цинизъм е най-подходящо определение. Е, вероятно и за това ще измислиш "адекватно" оправдание, убеден съм, че имаш такова под ръка... :roll:

И двете са глупост. И това да излезеш с фланелка "Аз мразя еди кой си" и това да пееш КЗЛ, при положение, че си станал шампион.

Да, и двете са глупост. За това по-добре си трай вместо да упрекваш само едната страна.
[/center]

Hellkeeper
Контакти:

Мнениеот Hellkeeper » 16 мар 2012 15:07

vaskonti написа:
Hellkeeper написа:

Да, и двете са глупост. За това по-добре си трай вместо да упрекваш само едната страна.

Еми това се отнася и за вас, защото вие сте тези, които споменават само прословутите фланелки и избягвате това, което вашите викаха тогава!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 16 мар 2012 15:12

Е как няма да ги споменаваме, след като нонстоп се опитвате да се изкарате по святи от папата? Треньора ви бил културен, отбора, децата в школата... а какво се оказва? Какви бели лястовици, какви пет лева??
[/center]

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 16 мар 2012 15:20

от Hellkeeper на 16 Мар 2012 15:49

Old_death написа:
Hellkeeper написа:
vaskonti написа:
Я пак разкажи за възпитания и културен Костов.

Какво да ти разкажа. Ако е бил провокиран от Кокъла, ти не би ли направил същото? Нормално е да си изпусне нервите, отборът му не игра добре, отпадна и като добавим (ако има) провокация от страна на Кокъла. И пак да сравняваш това с вашия Двойчо Симитлийски ...

Ти кажи, имаше ли директива ЦСКА да падне от средняк в Б група?

Ама разбира се!Оправдания винаги ще се намерят.След фланелките с надпис: "Аз мразя ЦСКА" ответната реакция е признак на ниска култура,но иначе за нашата си селяния е съвсем нормално нещо.Начина,по който изписваш името на Стойчо е показателен и обезсмисля всякакви по нататъшни дискусии.

Намерил се кой да говори за дискусии. Бях те питал нещо в една тема за едни спонсори, ама още си чакам отговра, така че аз от и с теб дискусии не очаквам да се водят!

Викаш друго си е на награждаването, вместо да се радваш на купата, да викаш с пълно гърло КЗЛ, нали?

Да,друго си е вместо да се радваш на титлата,да се фукаш с фланелки с надпис "Аз мразя ЦСКА"!.На тъпи въпроси не отговарям,особено когато някой иска да повтарям заради нивото му на възприемане.Намерихте ли Калашников,за да може Борето да "трепе прасета"? За каквато и дивотия във футбола ни да се сетиш,все се оказва,че сте я направили първи.Дето се вика там където сме тръгнали,вие вече магистрала сте прокарали.За това ли вашия фен номер 1 обича да строи и да реже ленти на магистрали? :)
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 16 мар 2012 17:34

Old_death написа:
Да,друго си е вместо да се радваш на титлата,да се фукаш с фланелки с надпис "Аз мразя ЦСКА"!.

Както и да се радваш, като футболист на отбор отстранил ЦСКА с КЗЛ в мач, който ЦСКА губи-безценно!Без значение, че "Левски" не участва в този мач и няма дори косвен допир до него.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 16 мар 2012 17:41

Кашчей написа:
Old_death написа:
Да,друго си е вместо да се радваш на титлата,да се фукаш с фланелки с надпис "Аз мразя ЦСКА"!.

Както и да се радваш, като футболист на отбор отстранил ЦСКА с КЗЛ в мач, който ЦСКА губи-безценно!Без значение, че "Левски" не участва в този мач и няма дори косвен допир до него.

Я пак,че нещо мисълта ти е изтекла и не мога да я уловя. :) От думите ти разбирам,че футболист на отбор,отстранил ЦСКА е скандирал КЗЛ.И какво общо има ЦСКА с това?Още чакам отговор за Калашников !
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 16 мар 2012 17:51

Old_death написа:
Кашчей написа:
Old_death написа:

Я пак,че нещо мисълта ти е изтекла и не мога да я уловя. :) От думите ти разбирам,че футболист на отбор,отстранил ЦСКА е скандирал КЗЛ.И какво общо има ЦСКА с това?Още чакам отговор за Калашников !

Валентин Илиев, в мача на Стяуа с ЦСКА в София, август 2011

Това опреснява ли ти паметта?И целият сектор скандираше КЗЛ, независимо от загубата и отпадането от ЛЕ.

Извинявай, но такава публика не заслужава уважение!

ПП-Твърде много ме подценяваш!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 16 мар 2012 18:22

Кашчей на 16 Мар 2012 18:51

Old_death написа:
Кашчей написа:
Old_death написа:

Я пак,че нещо мисълта ти е изтекла и не мога да я уловя. От думите ти разбирам,че футболист на отбор,отстранил ЦСКА е скандирал КЗЛ.И какво общо има ЦСКА с това?Още чакам отговор за Калашников !

Валентин Илиев, в мача на Стяуа с ЦСКА в София, август 2011

Това опреснява ли ти паметта?И целият сектор скандираше КЗЛ, независимо от загубата и отпадането от ЛЕ.

Извинявай, но такава публика не заслужава уважение!

ПП-Твърде много ме подценяваш!

И какво общо има в момента Вальо Илиев със ЦСКА,че не разбрах?Какво стана с Калашника?Разбирам те.Цял ден си бил на работа,прибрал си се,зареден със слюнка и сега ще се постараеш да изпразниш водния резервоар в червената мишена,но карай го по кротко за да не създадеш работа на някой кардиолог ;) Не ми отговори на един въпрос.Много ли те обиждаха в казармата,та изпадаш в амок като видиш или чуеш нещо за ЦСКА?

Върни се в “Футбол - България”