Levski4Ever написа:wilge, кои футболни специалисти го определят като слаб треньор?
Наско Сираков, Иван Вуцов
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Levski4Ever написа:wilge, кои футболни специалисти го определят като слаб треньор?
wilge написа:Levski4Ever написа:wilge, кои футболни специалисти го определят като слаб треньор?
blue avalanche написа:bono написа:Хммм, много странно как всички сини гонгаджии търпяха изгъзиците като треньор Гонзо толкова дълго време и винаги виновни бяха играчите, сега след първата загуба в официален мач като гост на корав и силно мотивиран отбор като Локо и го емнаха. Русев и Грънчаров е ясно защо го правят, техния приятел Гонзо беше заврян в миша дупка и няма думата за нищо по спортните въпроси, а това никак не му харесва. Стоянов със своята любов по тая гърбица няма да му позволи да види какъв несъстоятелен играч е тоя, не бил ставал за резерва, АМИ ТОЙ ЗА НИЩО не става вече бе Стефане! За нищо, да си гледа вече старините, семейството или някоя синекурна длъжност в отбора. Приключил е с футбола отдавна! Намери се треньор, който да му покаже истината и сега май много бързо искате да му скроите шапката.
Костов не се пипа сега, защото едно такова действие не води до нищо добро. Видяхме го този екперимент и с червените докъде доведе. Да си пие чашата до дъно, дали ще е сладка или горчива, от него си зависи. Ако изгубим шансове за титлата, тогава вече може да се мисли за алтернатива, която аз в България освен Херо не виждам. Мъри Стоилов също не знам дали е подходящ. защото той ще иска година или две да прави отбор, а после ако не стават нещата, терените ще ни пречат.
Само една корекция.Русев и Грънчаров са стоиловисти!Поне за Русев съм сигурен...
Кашчей написа:wilge написа:Levski4Ever написа:wilge, кои футболни специалисти го определят като слаб треньор?
Тия двамата що за футболни специалисти са?Особено Сираков?
Stanislav_Ivanov написа:Не мога да разбера какво искате от Костов? Да дойде за 4 месеца и да направи от Левски,Барселона ли ? Трябва му време и търпение ! Това което Гонзо направи с Левски за 3 години,не може да се оправи за 3 месеца ! Дори Левски да не стане шампион трябва да има пълна подкрепа за Костов.Защото от много време не сме имали толкова можещ треньор.Всичко в Левски,ще се оправи,просто трябва време.До мача с Лудогорец,съм сигурен,че отбора ще изглежда много по-добре от колкото сега.Подкрепяйте отбора,а не го плюйте при първата грешка.
Само ЛЕВСКИ ! ! !
фифи перото написа:Stanislav_Ivanov написа:Не мога да разбера какво искате от Костов? Да дойде за 4 месеца и да направи от Левски,Барселона ли ? Трябва му време и търпение ! Това което Гонзо направи с Левски за 3 години,не може да се оправи за 3 месеца ! Дори Левски да не стане шампион трябва да има пълна подкрепа за Костов.Защото от много време не сме имали толкова можещ треньор.Всичко в Левски,ще се оправи,просто трябва време.До мача с Лудогорец,съм сигурен,че отбора ще изглежда много по-добре от колкото сега.Подкрепяйте отбора,а не го плюйте при първата грешка.
Само ЛЕВСКИ ! ! !
[offtopic]Глупости[/offtopic]
Stanislav_Ivanov написа:фифи перото написа:Stanislav_Ivanov написа:Не мога да разбера какво искате от Костов? Да дойде за 4 месеца и да направи от Левски,Барселона ли ? Трябва му време и търпение ! Това което Гонзо направи с Левски за 3 години,не може да се оправи за 3 месеца ! Дори Левски да не стане шампион трябва да има пълна подкрепа за Костов.Защото от много време не сме имали толкова можещ треньор.Всичко в Левски,ще се оправи,просто трябва време.До мача с Лудогорец,съм сигурен,че отбора ще изглежда много по-добре от колкото сега.Подкрепяйте отбора,а не го плюйте при първата грешка.
Само ЛЕВСКИ ! ! !
[offtopic]Глупости[/offtopic]
Кое по точно имаш предвид под ''глупости'' ?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта