Champions League (2011-2012)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Champions League (2011-2012)
Подредил съм 11 на 11
Всеки има право на мнение, аз няма да спамя повече! На мен ми звучи идиотско, че Тери е принизяван до Пужол, но не казвам нищо нали? Иначе няма как да сравнявам Дрогба, с който и да било! За мен е най-добрия и въобще не ми пука какво мислят другите хора
Нито им го натяквам, нито искам и те да смятат така! И двата отбора имат доста работа да свършат преди да играят 1в1!
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]
- Middlesbrough
- Контакти:
Sardukar написа:Подредил съм 11 на 11Всеки има право на мнение, аз няма да спамя повече! На мен ми звучи идиотско, че Тери е принизяван до Пужол, но не казвам нищо нали? Иначе няма как да сравнявам Дрогба, с който и да било! За мен е най-добрия и въобще не ми пука какво мислят другите хора
Нито им го натяквам, нито искам и те да смятат така! И двата отбора имат доста работа да свършат преди да играят 1в1!
малеее ще ви скупаме гьона ;д пожелавам ви да отстраните Бенфика а и ние Милан де и да се срещнем само заради теб :Д ще е голямо шоу в форума :Д

Офтопик:
Перфектен жребий за Реал на 1/4 финалите. Има трудни мачове за Реал в испанското и не исках труден съперник в ШЛ. Освен това сега липсата на Алонсо въобще няма да се усети и Ди Мария ще има време да се възстанови на 100%.
Мачът Реал - Байерн го исках на финал, ама какво да се прави....
Байерн също с лесен жребий
Челси - Бенфика 50:50
А Милан въобще не трябва да се подценява. Те могат да отстранят абсолютно всеки един отбор в света.
Мачът Реал - Байерн го исках на финал, ама какво да се прави....
Байерн също с лесен жребий
Челси - Бенфика 50:50
А Милан въобще не трябва да се подценява. Те могат да отстранят абсолютно всеки един отбор в света.
Middlesbrough написа:Sardukar написа:Подредил съм 11 на 11Всеки има право на мнение, аз няма да спамя повече! На мен ми звучи идиотско, че Тери е принизяван до Пужол, но не казвам нищо нали? Иначе няма как да сравнявам Дрогба, с който и да било! За мен е най-добрия и въобще не ми пука какво мислят другите хора
малеее ще ви скупаме гьона ;д пожелавам ви да отстраните Бенфика а и ние Милан де и да се срещнем само заради теб :Д ще е голямо шоу в форума :Д
Определено и аз искам Челси - Барса....ще е невероятна обстановката във форума...толкова много фенове на сините се чувства ощетени от 2009...
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
- Udoji90
- Контакти:
Понеже видях, че водите ожесточен спор, мнението ми е, че като ЕДИНИЦИ Челси може да не отстъпва много на Барса, но като ОТБОР сработката и синхронът на Барса са на много по-високо ниво, така че при евентуален полуфинал "каталунците" ще надделеят. Аз обаче, както казах, от оцелелите 8 отбора стискам палци за Бенфика, така че се надявам да не се получи полуфинал между Челси и Барселона. 
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Sardukar написа:Няма смисъл да спамим в тематаМного се радвам как сте си повярвали
![]()
ЧЕХ- Валдес
ТЕРИ-Пужол
ЛУИС-Пике
КОУЛ-Абидал
ИВАНОВИЧ-Алвеш
ЕСИЕН - Бускетс
ЛАМПАРД - Шави
РАМИРЕС - Фабрегас
МАТА - Иниеста
ТОРЕС - Санчес
ДРОГБА- Меси
Еми хайде да ги сравним:
Чех печели точка за вас, спор няма.
Пуйол е с най-малкото 10 класи над Тери, точка за нас.
Луйс-Пике, лично за мен е Х (само, че ние ще ползваме Маск и той е по-добър от Давид)
Алвеш е в пъти по-добър от сърбина, точка нас
Абидал е по-добър от Коул, но е аут до края на сезона, затова за нас ще играе Адриано - точка за вас.
Есиен - Буси - Х
За Шави нужен ли е коментар
Рамирес-Фабрегас
Мата - Андрес по-скоро Х, но реално са несравними. В нападение Мата има предимство, но в организирането на атаките Андрес е по-добър
Торес - Санчес ХАХАХАХАХАХА Торес е по-слаб и от баба ми! Точка за нас!
Дрогба - Меси иска ли се коментар изобщо? ТОЧКА ЗА НАС!
И каква е равносметката: 2:6 (получи се доста любим за нас резултат).

Barcelona - Mes que un club
- Middlesbrough
- Контакти:
megan fox написа:Sardukar написа:Няма смисъл да спамим в тематаМного се радвам как сте си повярвали
![]()
ЧЕХ- Валдес
ТЕРИ-Пужол
ЛУИС-Пике
КОУЛ-Абидал
ИВАНОВИЧ-Алвеш
ЕСИЕН - Бускетс
ЛАМПАРД - Шави
РАМИРЕС - Фабрегас
МАТА - Иниеста
ТОРЕС - Санчес
ДРОГБА- Меси
Еми хайде да ги сравним:
Чех печели точка за вас, спор няма.
Пуйол е с най-малкото 10 класи над Тери, точка за нас.
Луйс-Пике, лично за мен е Х (само, че ние ще ползваме Маск и той е по-добър от Давид)
Алвеш е в пъти по-добър от сърбина, точка нас
Абидал е по-добър от Коул, но е аут до края на сезона, затова за нас ще играе Адриано - точка за вас.
Есиен - Буси - Х
За Шави нужен ли е коментарточка за нас
Рамирес-Фабрегасточка за нас
Мата - Андрес по-скоро Х, но реално са несравними. В нападение Мата има предимство, но в организирането на атаките Андрес е по-добър
Торес - Санчес ХАХАХАХАХАХА Торес е по-слаб и от баба ми! Точка за нас!
Дрогба - Меси иска ли се коментар изобщо? ТОЧКА ЗА НАС!
И каква е равносметката: 2:6 (получи се доста любим за нас резултат).
даже мн им даде :Д : )

Офтопик:
- shotgun blues
- Контакти:
kingofpop написа:Sardukar написа:Няма смисъл да спамим в тематаМного се радвам как сте си повярвали
Офтопик:
Да не искаш да кажеш, че Мата е по-добър от Иниеста, или Дрогба от Меси....че даже и дърводелеца Рамиреш го сравняваш с Фабрегас![]()
+1 Sardukare много си се изхвърлил,ама много ...

Middlesbrough написа:даже мн им даде :Д : )
Еми няма как, Чех е по-добър вратар от Валдес, а Трагедиано определено е по-слаб от Коул. Което си е вярно си е вярно.

Barcelona - Mes que un club
- shotgun blues
- Контакти:
Торес - Санчес ХАХАХАХАХАХА Торес е по-слаб и от баба ми! Точка за нас