MCMXIII написа:Най-якото е, че всички погребаха Байерн
Аз не съм.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
MCMXIII написа:Най-якото е, че всички погребаха Байерн
RudeDude написа:Грешно е да смятате Милан за аутсайдери
megan fox написа:MCMXIII написа:Най-якото е, че всички погребаха Байерн
Аз не съм.Лично според мен баварците могат и ще отстранят Реал.
megan fox написа:RudeDude написа:Грешно е да смятате Милан за аутсайдери
Определено! И това се опитвам да го обясня вече от няколко дни, ама не слушат. Знаех си, че ще играем с тях и в тая тема поне 10 пъти написах, че Милан не трябва да бъдат подценявани.
megan fox написа:RudeDude написа:Грешно е да смятате Милан за аутсайдери
Определено! И това се опитвам да го обясня вече от няколко дни, ама не слушат. Знаех си, че ще играем с тях и в тая тема поне 10 пъти написах, че Милан не трябва да бъдат подценявани.
Middlesbrough написа:megan fox написа:RudeDude написа:Грешно е да смятате Милан за аутсайдери
а ве мачкаме ги бе кво се притесняваш от тях : ) при пределна мотивация концентрация и късмет сме 99% на 1/2
Middlesbrough написа:Sardukar написа:много сме големи в заканитеАз ще оставя Тери и компания да ти покажат какво е ступване!
ще си говорим пак ако се срещнем , шансовете срещу Барса са ви 20% на 80% лично мнение : ) от това което гледам като мачове на двата отбора през тази година : )
Наполи ги отстранихте с късмет ;] нямате идея в играта си ... докато Барса има Меси Шави и Иниеста ...
Sardukar написа:Middlesbrough написа:Sardukar написа:много сме големи в заканитеАз ще оставя Тери и компания да ти покажат какво е ступване!
ще си говорим пак ако се срещнем , шансовете срещу Барса са ви 20% на 80% лично мнение : ) от това което гледам като мачове на двата отбора през тази година : )
Наполи ги отстранихте с късмет ;] нямате идея в играта си ... докато Барса има Меси Шави и Иниеста ...
хаха![]()
![]()
Нека двата отбора се класират, а после ще си мерим далаверите. Не мисля, че е уместно да плашиш с футболисти, защото като 11 футболисти ЧЕЛСИ е малко много по-добър отбор от вас! Никои в ЧЕЛСИ не е забравил и всички чакат деня, в който ще ни паднете! ТИ може да си мислиш каквото искаш, но аз за себе си съм убеден, че Барселона ще разбере що е болка! Вие си имайте идеи, аз искам да ви СМАЖЕМ ФИЗИЧЕСКИ!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта