Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Смятате ли, че ТИТАН трябва да продаде ЦСКА при първа възможност?

Да, независимо кой е кандидатът.
72
25%
Да, но само ако кандидатът е с добро име.
98
34%
Не, ТИТАН се справя добре с управлението на ЦСКА.
122
42%

Общо гласове: 292

danko_lud
Контакти:

Re: Всичко за Титан и управлението на ЦСКА

Мнениеот danko_lud » 16 мар 2012 10:20

Има големи съмнения, че вчерашния мач със Септември е бил уреден. Не знам дали сте го обсъдили, не съм чел още в темата за мача. Вторият им гол е меко казано странен. Имам чувството че оставят играча на Септември съвсем спокойно да надбяга защитата ни. Да не говорим за удара който последва и реакцията на Боли. Направо супернереално ми се струва да ни вкарат такъв гол. На всичкото отгоре нашите правят ебати пропуските- все отблизо и високо над тополите. Как стават тия неща? В последната минута вместо да центрират топката в наказателното им от фал и даже и вратарят да тръгне напред, те правят някакви безумни отигравания. Безумни! Момчета, кво да ви кажа, ако и сега пак има някой който да защити Титан или дори само да не вземе отношение, то вашто отношение за мен граничи с еничарство. Публиката трябваше отново да нахлуе, ако наистина е имало нещо уредено. Не може такъв срам просто, няма такъв срам! Няма! Да уговоряш мачове и то теб да те бият, а не ти тях. Е б.х му майката честно ви казвам. Няма бъдеще с Титан! Няма! Нещата вече стават много крайни и опират общо взето до: Или ЦСКА или Титан! Или ще ни има, или няма да ни има! Свобода или смърт!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 16 мар 2012 13:24

danko_lud написа:Има големи съмнения, че вчерашния мач със Септември е бил уреден. Не знам дали сте го обсъдили, не съм чел още в темата за мача. Вторият им гол е меко казано странен. Имам чувството че оставят играча на Септември съвсем спокойно да надбяга защитата ни. Да не говорим за удара който последва и реакцията на Боли. Направо супернереално ми се струва да ни вкарат такъв гол. На всичкото отгоре нашите правят ебати пропуските- все отблизо и високо над тополите. Как стават тия неща? В последната минута вместо да центрират топката в наказателното им от фал и даже и вратарят да тръгне напред, те правят някакви безумни отигравания. Безумни! Момчета, кво да ви кажа, ако и сега пак има някой който да защити Титан или дори само да не вземе отношение, то вашто отношение за мен граничи с еничарство. Публиката трябваше отново да нахлуе, ако наистина е имало нещо уредено. Не може такъв срам просто, няма такъв срам! Няма! Да уговоряш мачове и то теб да те бият, а не ти тях. Е б.х му майката честно ви казвам. Няма бъдеще с Титан! Няма! Нещата вече стават много крайни и опират общо взето до: Или ЦСКА или Титан! Или ще ни има, или няма да ни има! Свобода или смърт!

Данко, има ли шанс да загубите мач и той да не е уреден за загуба?При тази селекция и тази подготовка, защо си мислиш, че сте нещо непобедимо?

Между другото-Честити ви цени на билетите за мача с Монтана!На това му се вика отговор от страна на Титаните :o
Ти лично, ще дадеш ли 10 лева , за да гледаш ЦСКА срещу Монтана, след загубата в Симитли?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
patron
Контакти:

ВСИЧКО ЗА ТИТАН И УНИЩОЖЕНИЕТО НА ЦСКА!

Мнениеот patron » 16 мар 2012 13:53

danko_lud написа:Има големи съмнения, че вчерашния мач със Септември е бил уреден. Не знам дали сте го обсъдили, не съм чел още в темата за мача. Вторият им гол е меко казано странен. Имам чувството че оставят играча на Септември съвсем спокойно да надбяга защитата ни. Да не говорим за удара който последва и реакцията на Боли. Направо супернереално ми се струва да ни вкарат такъв гол. На всичкото отгоре нашите правят ебати пропуските- все отблизо и високо над тополите. Как стават тия неща? В последната минута вместо да центрират топката в наказателното им от фал и даже и вратарят да тръгне напред, те правят някакви безумни отигравания. Безумни! Момчета, кво да ви кажа, ако и сега пак има някой който да защити Титан или дори само да не вземе отношение, то вашто отношение за мен граничи с еничарство. Публиката трябваше отново да нахлуе, ако наистина е имало нещо уредено. Не може такъв срам просто, няма такъв срам! Няма! Да уговоряш мачове и то теб да те бият, а не ти тях. Е б.х му майката честно ви казвам. Няма бъдеще с Титан! Няма! Нещата вече стават много крайни и опират общо взето до: Или ЦСКА или Титан! Или ще ни има, или няма да ни има! Свобода или смърт!

"Шефовете на ЦСКА вдигнаха двойно цените на билетите за Сектор Г"
Пернишките тикви успяха да изгонят феновете от стадиона много преди това, в момента просто продължава боклукчийският геноцид над всеки който живее със червената идея! Нещата опират до: или феновете или титан, а феновете ще са винаги с ЦСКА в сърцата си, докато титанчетата днес са тук, утре ги няма!
Последна промяна от patron на 16 мар 2012 14:02, променено общо 1 път.
ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 16 мар 2012 14:01

Кашчей написа:

Данко, има ли шанс да загубите мач и той да не е уреден за загуба?При тази селекция и тази подготовка, защо си мислиш, че сте нещо непобедимо?

Между другото-Честити ви цени на билетите за мача с Монтана!На това му се вика отговор от страна на Титаните :o
Ти лично, ще дадеш ли 10 лева , за да гледаш ЦСКА срещу Монтана, след загубата в Симитли?

..а за Сектор А цената е 15лв :shock: :mrgreen:

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 16 мар 2012 14:26

А за сектор В - 12 !
Ясно е, че Боклуците искат да няма хора на стадиона, но тази война те са я загубили, не знам дали го разбират или не !
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 16 мар 2012 14:42

Joni_ написа:А за сектор В - 12 !
Ясно е, че Боклуците искат да няма хора на стадиона, но тази война те са я загубили, не знам дали го разбират или не !

Не знам дали сте имали собственици, които да са просъществували повече от 3 години, но ако сте нямали, то би трябвало да знаете, че Титаните са генерирали такива задължения на ЦСКА, че ще ми е странно, ако дори и един лев са извадили безкористно за отбора и всеки кандидат за нов собственик ще трябва да плаща поне двойно по-скъпо от обявената официално цена.Кремиковци не беше на Лупи и него го болеше Кънчо за комбината и източването му, обаче тия са друга бира, защото дават техни пари.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

clayton31
Контакти:

Мнениеот clayton31 » 16 мар 2012 14:51

Ще си позволя да копирам едно мнение от официалния форум, което напълно описва сегашната ситуацията:

"Гледайки цените на билетите и слушайки информация от тук от там как ще бъдат пускани привържениците и как ще бъде решавано кой да влезе

Охраната, осигурена от собствениците на клуба пък ще преценява кого да пуска на стадиона, заради завишените мерки за сигурност.

нищо чудно да се получи епизод "Перник" 2.

Сега - вие - "нормалните" фенове ще трябва да вземете страна. Досега никога не го правехте и оставяхте момчетата от Офанзива, а преди това 14 да се борят сами носейки всички негативи от това. Въпросът е - какви хора сте вие и колко струвате? Какъв ще бъде вашият отговор и ще има ли някаква реакция от ваша страна или ще се ограничите с леко псуване под мустак или по - лошото - ще се радвате, че "лумпените и наркоманите" си го отнасят.

Да видим."

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 16 мар 2012 17:04

Това което стана с билетите днес за пореден път доказва какъв хаус цари в ЦСКА и какви Боклуци са Титан !!!
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 16 мар 2012 17:16

:mrgreen: :mrgreen:
Ай стига,бе!!! Иначе сте много силни,така ли??? :mrgreen:
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 16 мар 2012 23:19

Усещам, че Титан се отказват тотално от отбора.

Много, много, много тъп ход. Вместо да оставят свободен вход, както виждам са направили например Цървена Звезда и на мача отидат поне 12 000 човека, те ще вдигнат цените и пак нищо няма да спечелят от билети, само където отборът ще играе без публика..

Върни се в “Архив”