Етническите сблъсъци спряха македонското първенство

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Re: Етническите сблъсъци спряха македонското първенство

Мнениеот v.r.s. » 16 мар 2012 11:58

saffron написа:
marmi52 написа:8-)

Всяко зло за добро ! ;) Може би накрая изкуствено създадената държава БЮРМ ще се разпадне и ще бъде поделена справедливо на три между България, Албания и Гърция.
Що се отнася до позицията на нашите власти, то тя е ясна - каквото ни кажат от Вашингтон ! :lol:
Пък и изобщо кой ли ги пита нашите за нещо ?!? :roll: :lol: :oops:

коя част справедливо требва да се даде на гърция?? не е ли достатъчно ,че взеха целата егеиска македония?? може ли да си такъв ********* няма как да те обиждам тука... ама просто си изрод, които един ден със сигурност може да посегне и на брат си.. и на маика си... и на баща си ... такива , като тебе требва да умират , колкото се може по бързо...поради гореизброените от мене причини !... почиваи в мир!

Някой май си изпусна нервите.
Независимо, че не съм съгласен с написаното от марми52, не виждам основание да бъде наречен изрод и да пожелавам смърт за това, че си е казал мнението. И на какви братя, майка и баща става въпрос, че е в състояние да посегне, след като самите македонци ни наричат Татари и казват, че нямат нищо общо с нас, а са потомци на Александър Велики. Както се казва, каквото си надробят, това и ще сърбат, не може да си в конфликт с всички съседи и да градиш идентичност като присвояваш историята им и я преиначаваш и да искаш уважение и подкрепа от тяхна страна.
Съжалявам само за българите в Македония, които също патят заради малоумията на сърбоманите и политиката на управляващите ги.

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 16 мар 2012 12:14

marmi52 написа:
tiamat написа:Аз мисля, че ако се стигне до разделяне, най-вероятно Албания ще вземе албанската част от Македония и евентуално Косово, а останалата част от Македония ще си остане Македония.

8-)

В "останалата част от Македония", както ти се изразяваш, болшинството от хората се чувстват и знаят, че са българи. Въпреки пропагандната машина на Скопие, която промива мозъците на младото поколение в БЮРМ, по-възрастните хора знаят произхода си.
Ако шиптърите откъснат една немалка част от и без това малка Македония, това ще е фатален удар върху изцепките на властите на БЮРМ за "Велика Македония".
Рано или късно късчето територия, което ще остане от БЮРМ след отцепването на шиптърите, ще се завърне при майка България.
Разбира се, има и гръцки области, които трябва да се върнат на Гърция.
Да ме извинят моите приятели от Македония, но македонец не е националност, а принадлежност към определена географска област в България (Югозападна България) ! ;)
БЮРМ беше създадена изкуствено от американците.
По същия начин, ако утре САЩ решат, могат да направят държава Шопландия и да твърдят, че шопите са древен народ. :lol: :lol: :lol:

Само, че Република Македония влизаща в Югославската федерация е създадена от Коминтерна, а не от Американците. Зная, че си с комунистически възгледи, но точно Коминтерна създава Македонската нация, а не американците. Бъди обективен.

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Мнениеот saffron » 16 мар 2012 12:28

v.r.s. написа:
saffron написа:
marmi52 написа:8-)

Всяко зло за добро ! ;) Може би накрая изкуствено създадената държава БЮРМ ще се разпадне и ще бъде поделена справедливо на три между България, Албания и Гърция.
Що се отнася до позицията на нашите власти, то тя е ясна - каквото ни кажат от Вашингтон ! :lol:
Пък и изобщо кой ли ги пита нашите за нещо ?!? :roll: :lol: :oops:

Независимо, че не съм съгласен с написаното от марми52, не виждам основание да бъде наречен изрод и да пожелавам смърт за това, че си е казал мнението. И на какви братя, майка и баща става въпрос, че е в състояние да посегне, след като самите македонци ни наричат Татари и казват, че нямат нищо общо с нас, а са потомци на Александър Велики. Както се казва, каквото си надробят, това и ще сърбат, не може да си в конфликт с всички съседи и да градиш идентичност като присвояваш историята им и я преиначаваш и да искаш уважение и подкрепа от тяхна страна.
Съжалявам само за българите в Македония, които също патят заради малоумията на сърбоманите и политиката на управляващите ги.

"българите в македония" ти луд ли си... тва е все едно да кажеш ,че никои не защитава както по добава правата на извънземните в софия ! :idea:
Последна промяна от saffron на 16 мар 2012 17:22, променено общо 1 път.
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Dobri
Контакти:

Мнениеот Dobri » 16 мар 2012 12:37

saffron написа:"българите в македония" ти луд ли си... тва е все едно да кажеш ,че некои не защитава както по добава правата на извънземните в софия ! :idea:

Тогава каква позиция очакваш? Вие си обичате (и имате нормални взаимоотношения) само със сърпия. Разчитайте на тяхната помощ :lol: :lol: :lol: Ще ви защитят както защитиха Босна и Косово. Дерзай.
На мен лично не ми пука за Вас. Евентуално етническо прочистване в Македония ме касае точно толкова колкото такова в Руанда. Впрочем има разлика. Като ви трепят ще съм до известна степен щастлив, просто не обичам да ме наричат "бугар-татар".

Потребителски аватар
mrw8
Контакти:

Мнениеот mrw8 » 16 мар 2012 12:44

Хората от Македония се докараха до там, че от симпатия към тях, сега Българите да изпитват неприязън спрямо тях. Така беше и с мен, дядо ми е от Македония, иху-ахо веселба до едно време и сега като чуя за тях и си мисля: "бе я не ме занимавай с тия абдали моля ти се"...
България !!!!

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Мнениеот saffron » 16 мар 2012 12:45

Dobri написа:
saffron написа:"българите в македония" ти луд ли си... тва е все едно да кажеш ,че некои не защитава както по добава правата на извънземните в софия ! :idea:

Тогава каква позиция очакваш? Вие си обичате (и имате нормални взаимоотношения) само със сърпия. Разчитайте на тяхната помощ :lol: :lol: :lol: Ще ви защитят както защитиха Босна и Косово. Дерзай.
На мен лично не ми пука за Вас. Евентуално етническо прочистване в Македония ме касае точно толкова колкото такова в Руанда. Впрочем има разлика. Като ви трепят ще съм до известна степен щастлив, просто не обичам да ме наричат "бугар-татар".

никои не иска нищо от вас.... !!! гледаите си потомците на цар киро и точка!!! ,,, просто се дразня ,че некви индивиди .. които говорят за "братския гръцки народ" по тоя начин... те за тва гражданите на тая държава сме на тоя хал!

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 16 мар 2012 12:50

Македонците да си гледат пакинстанското кралско семейство и да не се занимават с футбол. :)

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 16 мар 2012 12:50

saffron написа:
v.r.s. написа:
saffron написа:

"българите в македония" ти луд ли си... тва е все едно да кажеш ,че никои не защитава както по добава правата на извънземните в софия ! :idea:

Както написах, каквото си надробите, това ще сърбате и ти си пример за това. Така, че не очаквайте някакво съчувствие за това което става в Македония, вие се изолирахте сами от външният свят и имате проблем с всички съседи, дори и със Сърбия по чиято доктрина сте създадени. Така, че си се оправяйте сами с проблема с албанците, който е много сериозен, но не го осъзнавате, а продължавате да си внушавате и се надъхвате, колко сте древни и велики.

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Мнениеот saffron » 16 мар 2012 13:10

v.r.s. написа:
Както написах, каквото си надробите, това ще сърбате и ти си пример за това. Така, че не очаквайте някакво съчувствие за това което става в Македония, вие се изолирахте сами от външният свят и имате проблем с всички съседи, дори и със Сърбия по чиято доктрина сте създадени. Така, че си се оправяйте сами с проблема с албанците, който е много сериозен, но не го осъзнавате, а продължавате да си внушавате и се надъхвате, колко сте древни и велики.

абе ти кьорав ли си ?? кажи ми кьорав ли си ?? :mrgreen: кои иска съчувствие от тебе бе??? кои ???? ... в кои век живеете?? съчувствие... :lol: .... гледаи си твоя двор.. виж се на кво пририличаш.... и после мисли за съседите си! .. просто съвет!

Потребителски аватар
scb
Контакти:

Мнениеот scb » 16 мар 2012 13:36

Добре де, преди 5 години се пророкуваше че Косово като се отдели от Сърбия и ше се съедини с Албания. Не стана така. Миналия месец на Боровец имаше шиптари от Косово и като си говорехме с тях останах с впечатлението че те се мислят за нещо повече от албанците в Албания и се присмиват на селяни на македонските албанци. Явно не всичко в тази история е както го изкарват някои хора. За мен лично е най-важно на Балканите да е мирно и тихо, да има работа и хляб за обикновените хора и политиката и историята по-малко да се набъркват в ежедневните ни отношения.

Върни се в “Футбол - Свят”