Любовта към любимия отбор, или омразата към опонента?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Кое е по-силно, любовта към любимия отбор, или омразата към противника?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Re: Любовта към любимия отбор, или омразата към опонента?

Мнениеот ogrizko » 16 мар 2012 09:54

HEATSEEKER написа:Знаете ли кое антипода на футболните хулигани.....футболните ролигани.
Когато английските хулигани вилнеят в Европа,по това време датските ролигани показват какъв принципно би трябвало да е човекът обичащ отбора си.

Аз поне не знаех, но все пак не съм датчанин... предпочитам да съм български ролиган :twisted:

Може би за такъв модел говоря наистина :roll:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
magichko
Контакти:

Мнениеот magichko » 16 мар 2012 10:03

Първо обичам , после мразя !
[center]Изображение[/center]

razcvqtko
Контакти:

Мнениеот razcvqtko » 16 мар 2012 10:13

ЕМИЛ написа:Обичам Левски повече от моят живот ,но днешната загуба на ЦСКА ми пълни душата .

Ами да не ти напълня устата ;)

haha

Мнениеот haha » 16 мар 2012 10:26

Готина тема,всеки ще каже любовта,но и омразата във футбола не мисля,че е по-малка ;)
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
Тони Шумахер
Контакти:

Мнениеот Тони Шумахер » 16 мар 2012 11:04

Любовта и омразата , винаги вървят ръка за ръка ! Стара доказана от живота максима ....
П/П А , това дето на автора на темата му е било любопитно пускайки тема за Арс във форума на Левски....

Потребителски аватар
Ангел
Местоположение: От "Бирената", през Токио, до Аризона, светът е ЖЪЛТО-ЧЕРНА зона!
Контакти:

Мнениеот Ангел » 16 мар 2012 11:22

В Пловдив си имаме една песен по темата:
Любовта към Ботев Пловдив,
никога не ще умре!
Заедно дори във ада,
ние ще го следваме!

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=aoDwc7dQIoo#t=37s
Любов, предавана 100 години от поколение на поколение! Това е Ботев Пловдив!
http://www.botevplovdiv.bg

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 16 мар 2012 11:33

Тони Шумахер написа:Любовта и омразата , винаги вървят ръка за ръка ! Стара доказана от живота максима ....
П/П А , това дето на автора на темата му е било любопитно пускайки тема за Арс във форума на Левски....

Прав си, любовта и омразата вървят ръка за ръка. И от теб зависи да я насочиш в правилната посока, като например - да мразиш простотиите, псувните, побоищата, чупенето на стадионите, камъните летящи към съперниковите фенове и т.н. :idea:
П.П. Нали, трудно може да се възприеме подобно нещо... някак се счита за нередно да потърсиш или изразиш мнение някъде другаде, освен форума на любимия ти отбор :mrgreen: И колкото и да се опитвам да се държа приятелски, пак ще се намери някой да иска БАНан от модераторите, да си уредим среща в някоя тъмна уличка да премерим сили, или някоя друга претенция :twisted: :twisted:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Тони Шумахер
Контакти:

Мнениеот Тони Шумахер » 16 мар 2012 12:29

ogrizko написа:
Тони Шумахер написа:Любовта и омразата , винаги вървят ръка за ръка ! Стара доказана от живота максима ....

Прав си, любовта и омразата вървят ръка за ръка. И от теб зависи да я насочиш в правилната посока, като например - да мразиш простотиите, псувните, побоищата, чупенето на стадионите, камъните летящи към съперниковите фенове и т.н. :idea:
П.П. Нали, трудно може да се възприеме подобно нещо... някак се счита за нередно да потърсиш или изразиш мнение някъде другаде, освен форума на любимия ти отбор :mrgreen: И колкото и да се опитвам да се държа приятелски, пак ще се намери някой да иска БАНан от модераторите, да си уредим среща в някоя тъмна уличка да премерим сили, или някоя друга претенция :twisted: :twisted:

Абсолютно си прав , но за съжаление обществото ни е много болно , а лечението...............
П/П Поздрави на Варна и успешен полусезон за моряците ;)

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 16 мар 2012 12:48

Дългичко стана, дано да ви е интересно. Моето мнение по темата:

Това левскари и цесекари, ботевисти и локомотивци да стоят рамо да рамо на стадиона вече е безвъзвратно отминало, както времената, в които това се е случвало. Преди е нямало гъзареещи и търсещи внимание парвенюта, чудещи се каква простотия да изръсят за другите отбори, та да ги дадат по телевизора, да им се възхищават хората голко готини са станали (на наш гръб в най-най-общия случай), да оправдаят несъстоятелността си като футболни дейци. Нямало е Канал 3, sport1, don balon и др, да хвърлат негативизъм и пумия и да правят тонове кинти чрез сеене на отврашение и омраза, отказвайки хората от посещение на стадионите. И това в МНОГО по-голямо количество от здравословно необходимото за футбола ни, отново с цел печалба.

Тук всички тотално промити борци (по скоро мрънкалници) срещу футболната конспирация сигурно ще ми скочат сериозно но: Аз от БГ футбол се интересувам по детски-начално- ученически от 1994г., като поотраснал човек с прилични футболни познания и култура- от 1999г, и твърдя, че оттогава ВСЯКА ГОДИНА шампион е ставал най- футболно-състоятелният и постоянен отбор в страната, въпреки че моят любим тим почти винаги е бил непосредствено след шампиона през тези години. Това обаче естествено не изнася на футболни раководители и журналисти- защо да пишеш 20 страници провокации и интриги продава повече от 20 страници суха статистика, защото да се оправдаеш с нелоялна конкуренция е много по-лесно, отколкото с труд и средства да постигнеш целите си.

Българския фен е ужасно предразположен към тези простотии. Психологически е доказано, че човек търси изключително външни причини за неуспехите си, отделно в тази държава се счита за върха на достойното поведение е никога да не признаваш грешките си. Вижте го само този форум- 90% от отговорите на всеки неудобен въпрос/твърдение е от типа на "пък вие..." , защитата е нападението, решението срещу омразата е още такава.

Нямало ги е фракците, белите кецове, нямаше фред пери и лонсдейл, агитките не са били пълни с боклуци, отчаяно търсещи накаква социална среда и себеуважение във фенските сектори, индивиди на които позичката им е да мразят- тъпо е да гледаш лошо и същевременно да обичаш, друго си е да раздаваш ***ове, да трошиш и да се заканваш. Тези индивиди превзеха акитките, станаха тяхното лице и пример за потражание за малките.

Крайният резултат: на най-комерсиалния дерби мач от смешните 17-18 000 13-14 000 са по агитките, повечето готови до убиват. В секторите за "нормални хора"- 4000 в "А" и 2000 във "В", разделени по цветове от 4 кордона куки, голяма част псуващи се и замерящи се през целия двубой.

Въпреки тази тъжна картинка все още е нормално човек да избере любовта в тази анкета. Но омразата отвякъде се налага и възпитава като част от фенското ни поведение и става все по основна. :cry:

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 16 мар 2012 13:00

D.Georgiev написа:
veni__85 написа:Естествено , че любовта към любимия отбор. А за днешния мач на опонента не се радвам просто ми става смешно. Да беше ме яд на локумените ръце на Митрев , но все пак има разлика да отпаднеш от Локо (Пд) и от Симитли.

Понеже последния кръг играят ЦСКА и Лудогорец и , ако нещата бъдат такива , че победа на ЦСКА ще направи Левски шампион тогава ще стискам палци за тях , така ,че любовта на любимия отбор , а не омразата към противника.

Даже ако може някой друг да ви свърши цялата работа ще е най-добре. Много лош пример даваш... Аз лично се надявам Левски и ЦСКА най-накрая да спрат да се джафкат всеки ден и да започнат да мислят за футбол. От това всички ще спечелят.

Явно не съм се изказал правилно , мисълта ми е друга. Познавам един фен на ЦСКА , който толкова мрази Левски , че е съгласен неговия отбор да не е шампион само и само Левски да губи.

Върни се в “Футбол - България”