Serie "A"(Сезон 2011/2012)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- milan199440barca
- Контакти:
Re: Serie "A"(Сезон 2011/2012)
Съмнявам се, че ще направим силно Европейско по простата причина, че България не участва. За Италия също съм песимист. Имат слабо поколение футболисти, което се отразява първо на клубните им отбори и след това на националния им тим. 2014 няма да е по-различна за нас, а и за тях.
Don't drink and drive, don't smoke and fly, take LSD and TELEPORT!!!
- storm
- Контакти:
durex написа:Очаквам да дойде Сторм и да каже залучената фраза "Силен Ювентус значи силна Италия"![]()
Е не е ли така пък ?..
Всички успехи на Италия са с гръбнак на Ювентинци, лъжа ли ? ..
Последната титла имаме цели 5 или 6 Ювентинци ..
Не случайно имаме най много шампиони..
Ся уважение, уважение, но каквото и да си говорим Ювентус е с по голям принос от Интер и Милан за успехите на Скуадрата..
За 2006 мога да се съглася, че не Канаваро заслужаваше, но един Буфон според мен бе над всички.. Пирло горе долу и той, но един Матераци да ме извинява Дурекса, но той бе в основата на дузпата за Франция и все пак игра добре.. Гросо има по голяма роля с двата си фундаментални гола...
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
Парма 1-3 Милан
Фиорентина 1-2 Ювентус
Каляри 2-1 Чезена
Интер 2-1 Аталанта
Болоня 2-0 Киево
Катания 1-0 Лацио
Сиена 1-0 Новара
Лече 1-1 Палермо
Удинезе 2-1 Наполи
Рома 2-0 Дженоа
Фиорентина 1-2 Ювентус
Каляри 2-1 Чезена
Интер 2-1 Аталанта
Болоня 2-0 Киево
Катания 1-0 Лацио
Сиена 1-0 Новара
Лече 1-1 Палермо
Удинезе 2-1 Наполи
Рома 2-0 Дженоа
milan199440barca написа:Съмнявам се, че ще направим силно Европейско по простата причина, че България не участва. За Италия също съм песимист. Имат слабо поколение футболисти, което се отразява първо на клубните им отбори и след това на националния им тим. 2014 няма да е по-различна за нас, а и за тях.
Сполучлива забележка, колега
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
- milan199440barca
- Контакти:
acmilan написа:Сполучлива забележка, колегаРазбира се, че България е над всичко, просто използвах първо лице, множествено число за Италия в контекста на разговора, фен съм на Италия и, както за Милан, така и за тях понякога използвам този начин на изразяване. Но това не значи, че са на едно ниво с родината за мен, няма такова нещо.
Странно е... да не използвам друга дума. Аз също ползвам първо лице понякога за Милан. Най-вече в разговор с приятели миланисти. Но за националния на Италия не бих го направил, въпреки че и аз съм за тях на Европейското.
Don't drink and drive, don't smoke and fly, take LSD and TELEPORT!!!
milan199440barca написа:acmilan написа:Сполучлива забележка, колегаРазбира се, че България е над всичко, просто използвах първо лице, множествено число за Италия в контекста на разговора, фен съм на Италия и, както за Милан, така и за тях понякога използвам този начин на изразяване. Но това не значи, че са на едно ниво с родината за мен, няма такова нещо.
Странно е... да не използвам друга дума. Аз също ползвам първо лице понякога за Милан. Най-вече в разговор с приятели миланисти. Но за националния на Италия не бих го направил, въпреки че и аз съм за тях на Европейското.
Прав си, не е уместно за чужд национален отбор да се ползва първо лице. Но за Милан не виждам проблем. А и в крайна сметка, всеки може да се изразява както намери за добре
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
- storm
- Контакти:
Имаш предвид победата на Берое над Ювентус 79/80 с 1:0 ли ..?.. 
storm написа:Имаш предвид победата на Берое над Ювентус 79/80 с 1:0 ли ..?..
Да
- storm
- Контакти:
acmilan написа:storm написа:Имаш предвид победата на Берое над Ювентус 79/80 с 1:0 ли ..?..
ДаЗа Ювентус на терена са световните шампиони от Испания 82. Най - великият мач в историята на Берое и един от най - великите в историята на българския футбол! В контекста на настоящата вечер, Атлетик Билбао също ни е сърбал попарата, при това с 3 - 0 през 73/74
Някакси има известна символика в това, че любимият ми български отбор е побеждавал един от двата големи противника на любимия ми чужд отбор
Между другото, тогава мачът не се играе на стадион Берое, който е в ремонт по това време, а на стадион Локомотив, на който аз съм играл доста пъти в ученическите си години
Като каза за тази победа, веднага се сетих, че имам един документ на компютъра с всички мачове на Българските отбори в Европа, та ми стана много интересно и го намерих..Изненадах се много, като видях тази победа на Берое над Ювентус, тей като странно, но не знаех, че Берое и Ювентус са играли, още повече, че и са ги били..
В тоя ред на мисли, веднага се сещам за победите на Дунав над Рома и на Академик над Милан..
Инак това наистина е най великата победа на "старозагорци" в Европа..
Победата над Билбао и донякъде над Фенербахче, са изписани сигурно със златни букви в митологията на твоя отбор..
Само да добавя около мачовете на Берое с Ювентус, че в Торино при 1 - 0 за италианците, моите хора удрят греда в последната минута на мача, след което в продължението резултатът става 3 - 0 и Ювентус продължава напред. Към споменатите мачове с Атлетик Билбао и Фенербахче, ще добавя и двете разгромни победи над Аустрия Виена със 7 - 0 в Стара Загора и 3 - 1 във Виена
Доста хора не знаят или не обръщат внимание, но Берое е един от най - достойните представители на България в Европа през годините. Дори преди 2 години направихме 1 - 1 в София с рекордьора по титли на Австрия Рапид Виена, като полският смешник съдията им даде измислена дузпа. Иначе победите над Дунав и особено на Академик над Милан остават също със златни букви в историята на футбола ни. Между другото за Милан в София сред голмайсторите е Фабио Капело
Можем само да си мечтаем някога отново българските отбори да постигат подобни резултати в Европа