Lord VOODOO написа:Айде стига глупости! Един слаб мач и веднага треньора не ставал! И понеже не ставал атова миналиятсезон бяхме трети нали???
Да отбора игра слабо днес, но как да играе като цяло? Първо умората недейте да я забравяте и второ как по ангелите да мотивараш отбора да играе с някви Черноморец Бургас, като три дни по-рано си играл и по-важното си надиграл ПСВ Айндховен??? А как да стане?
Никой да не казва нищо срещу отбора или треньора!!! Дължим им го най-малкото заради радостта, която ни донесоха миналият сезон!!!
съгласен съм с теб.Преди малко се прибрах от Бургас и гледам тука сте се заредили да критикувате отбора,тренъора..розови очила и не знам си кво още.И как така от един мач решихте,че отбора не става зза нищо.Днес изиграхме един от най-слабите ни мачове през последните 2-3 години и въпреки това имахме положения както и две дузпи не дадени,с което можеше да си тръгнем с поне точка от това безобразно ритане и груба игра на Черноморец ,особено първото полувреме.Но въпреки този слаб мач,не мога да отпиша отбора ни,достатъчно добри футболисти имаме и днес като не се е получила играта,не значи че утре няма да се получи.Днес много бях разочарован от Адемар,смисъл ,че повече очаквах от него и дано това днес да не му беше ден просто,а не че толкова си може.Но нищо фатално днес не е станало.Просто не ни бепе ден и играхме доста под възможностите ни,и Черноморец победи,понеже не че показа нещо и ни наадигра,а защото ние сами се бихме.Но има и такива дни,не може всеки един мач да си във върхова форма,и най-добрите отбори в света имат такива дни и губят мачове,само че те са големи и следв.мач излизат и си побеждават,това трябва и ние да направим,вдигаме главите,излизаме бием сливен,и влизаме в нужната форма.Все пак нормално е да се губи,не сме като някои наши "грандове",които да не може да загубят мач

За вас моряци ний живеем...