Любовта към любимия отбор, или омразата към опонента?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Кое е по-силно, любовта към любимия отбор, или омразата към противника?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
south_division
Контакти:

Re: Любовта към любимия отбор, или омразата към опонента?

Мнениеот south_division » 15 мар 2012 23:13

russia написа:
south_division написа:Слънце грее, дъжд вали яж ми к.ро Симитли :mrgreen: Тва в кръга на шегата, за мен е по силна любовта към любимия отбор и днес ни най малко не ме стопли, това че Тройчо стана Двойчо Симитлийски.

А като яде кокалчето на Кокала под тепетата изкефи ли се? Или ти приседна? :lol: :lol: :lol: Аз обичам ЦСКА, което не ми пречи да човъркам опонента /с чадъра от парламента/!

Аз не, но ти сигурно си се изкефил за има няма 15мин. Сега викни Ееемо Веелев.....

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 15 мар 2012 23:17

Подкрепям вариант 1!
8-)
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 15 мар 2012 23:20

south_division написа:
russia написа:
south_division написа:Слънце грее, дъжд вали яж ми к.ро Симитли :mrgreen: Тва в кръга на шегата, за мен е по силна любовта към любимия отбор и днес ни най малко не ме стопли, това че Тройчо стана Двойчо Симитлийски.

А като яде кокалчето на Кокала под тепетата изкефи ли се? Или ти приседна? :lol: :lol: :lol: Аз обичам ЦСКА, което не ми пречи да човъркам опонента /с чадъра от парламента/!

Аз не, но ти сигурно си се изкефил за има няма 15мин. Сега викни Ееемо Веелев.....

Велев е много изцъклен :shock: и не ме кефи :) , но Мииишо Венков мога да извикам - има заслуги човека!
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
Layne Staley
Контакти:

Мнениеот Layne Staley » 15 мар 2012 23:21

Първо любовта, после омразата.
Пука ми че Левски днес са паднали, след като наште се издъниха срущи някакви аматьори!!!
ЦСКА не е литекс!!!

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 15 мар 2012 23:21

Аз Обичам ЦСКА :!:
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 16 мар 2012 00:00

ЕМИЛ написа:Обичам Левски повече от моят живот ,но днешната загуба на ЦСКА ми пълни душата .

Значи да те разбираме така.Днес си бил полуумрял,но благодарение на ЦСКА си излязъл от комата. :mrgreen: Знаех си че всички левскари сте малко цесекари и обратното.Не можете да живеете едни без други.А това е много лесно.При нас се случи с плебеите и сега като ги няма не ми пука дали бият или падат.Само гледам брояча на годините колко години ще минат преди да запишат победа над нас и колко века преди да запишат въобще някога победа на Тича в А група.Те са си за Гинес.Няма такъв отбор.Така че на въпроса поставен в темата.Любовта към моят отбор е водеща в живота ми,но омразата към Спартак Варна беше солта.Това са антагонизми и не могат едните без другите.Дали мюсолманите щяха да правят атентати ако ги нямаше християните и юдеите?Може би да,но нямаше да се радват.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 16 мар 2012 00:11

Естествено , че любовта към любимия отбор. А за днешния мач на опонента не се радвам просто ми става смешно. Да беше ме яд на локумените ръце на Митрев , но все пак има разлика да отпаднеш от Локо (Пд) и от Симитли.

Понеже последния кръг играят ЦСКА и Лудогорец и , ако нещата бъдат такива , че победа на ЦСКА ще направи Левски шампион тогава ще стискам палци за тях , така ,че любовта на любимия отбор , а не омразата към противника.

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 16 мар 2012 00:19

veni__85 написа:Естествено , че любовта към любимия отбор. А за днешния мач на опонента не се радвам просто ми става смешно. Да беше ме яд на локумените ръце на Митрев , но все пак има разлика да отпаднеш от Локо (Пд) и от Симитли.

Понеже последния кръг играят ЦСКА и Лудогорец и , ако нещата бъдат такива , че победа на ЦСКА ще направи Левски шампион тогава ще стискам палци за тях , така ,че любовта на любимия отбор , а не омразата към противника.

Даже ако може някой друг да ви свърши цялата работа ще е най-добре. Много лош пример даваш... Аз лично се надявам Левски и ЦСКА най-накрая да спрат да се джафкат всеки ден и да започнат да мислят за футбол. От това всички ще спечелят.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Гочето1913

Мнениеот Гочето1913 » 16 мар 2012 00:43

Любов към Черно море!Силно обичам този клуб повече от всичко на света!Уважавам всички противници, с изключение на Левски и ЦСКА , защото знам по какъв недостоен и нечестен начин са ставали шампиони в продължение на 67 години!

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 16 мар 2012 00:45

Az пък не виждам смисъл от изпитването на негативни емоции във футбола ? И от толкова силно негативни емоции като омразата. Няма смисъл да се тормози съзнанието с негативизми заради 22ма които бягат подир топката.

Върни се в “Футбол - България”