Атлетик Билбао - Манчестър Юнайтед,Четвъртък, 15 Март,20:00ч

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Неутрален
Контакти:

Re: Атлетик Билбао - Манчестър Юнайтед,Четвъртък, 15 Март,20:00ч

Мнениеот Неутрален » 15 мар 2012 22:56

Дали ще доживея да видя/прочета/чуя истините за Карик, Парк, Еванс обаче от английските медии, че тези и още 2-3 НЕ СА ФУТБОЛИСТИ. За кой ли пореден път се убеждавам в това, обаче онези рижавите журналя на острова са безмълвни. Ако нашия игра в някой от двата мача, сега да са го обвинили за всичко, даже и за това че вали всеки ден там. Нашия не е ръгач, не се бие по барове, не пикае до пъба в 4 часа сутрин, не спи с жената на брат си, значи Не става. Иначе не виждам причина да не играе в този отбор от войници-ботушари. От 17-18 години гледам Манчо, толкова беззъб и безидеен никога ! А тези момчета ако играят във висшата лига, могат да им връчат титлата още на нова година. Кеф ми беше да гледам Муниаин и Ираола, страшни. За първи път не ме е яд че падаме, завряха ни в миша дупка, още в първия мач.Дано онзи дъртия се вразуми малко и да купи един читав халф или да плати на Баер да измислят някакво хапче за подмладяване да може Гигс и Сколс да поиграят още 5-6 години.

Потребителски аватар
lrlazarov_19
Контакти:

Мнениеот lrlazarov_19 » 15 мар 2012 22:56

pomiqrat написа:Хахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаха
Сити пада с 0:2 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

We don't give a shit...
[center]Then raise United's banner high,
Beneath it's shade we'll live and die...
So keep the faith and never fear,
We'll keep the Red Flag flying here...
[/center]

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 15 мар 2012 22:56

Лазаров предлагам ти да погледнеш реално на нещата. И аз, и ти не сме доволни от играта и това е. Но за загубата е виновен САФ с поредното си подценяване. Вярно велик е, вярно написа една велика история, но може би, както стори Кантона - откажи се на върха. Така ще те помнят като човек бил винаги на върха, а няма смисъл да седи още 3 години, ако продължаваме така. С тая грозна игра ще пропаднем. Но се надявам, че все пак отбора ще се вдигне ...
GGMU !!!
Изображение[/center]

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 15 мар 2012 22:57

Rofles написа:Най-лошото пак казвам е не загубата, а това, че няма хъс и желание да смазване на съперника !

Хъс и желание има, но няма качества! Билбао ви смаза по всички показатели! Стига сте си измисляли разни щуротии... :lol:

Потребителски аватар
ebaef
Контакти:

Мнениеот ebaef » 15 мар 2012 23:01

Абе знам че не е по темета,ама тия баските ако си направят един национален отбор,никак няма да стоят зле....

Потребителски аватар
lrlazarov_19
Контакти:

Мнениеот lrlazarov_19 » 15 мар 2012 23:02

Rofles написа:Лазаров предлагам ти да погледнеш реално на нещата. И аз, и ти не сме доволни от играта и това е. Но за загубата е виновен САФ с поредното си подценяване. Вярно велик е, вярно написа една велика история, но може би, както стори Кантона - откажи се на върха. Така ще те помнят като човек бил винаги на върха, а няма смисъл да седи още 3 години, ако продължаваме така. С тая грозна игра ще пропаднем. Но се надявам, че все пак отбора ще се вдигне ...
GGMU !!!

Нямам нищо против всеки да си има своето мнение. Аз си имам мое, вие - ваше. Единствено се дразня когато някой фен на Юнайтед го обижда, което е направо лицемерно...
[center]Then raise United's banner high,
Beneath it's shade we'll live and die...
So keep the faith and never fear,
We'll keep the Red Flag flying here...
[/center]

Потребителски аватар
Nask0
Контакти:

Мнениеот Nask0 » 15 мар 2012 23:05

По принцип не хейтвам и не обичам да изнервям положението и феновете на даден отбор, но просто не мога да се сдържа да не го кажа: Атлетик Билбао се нареди до велики отбори като ФК Базел.
Изображение

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 15 мар 2012 23:10

Резултата говори сам по себе си - 5:3! Заслужен успех на баските и трагичен Юнайтед. Другият сезон с 2-3 попълнения може да изглеждаме по-стабилно.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 15 мар 2012 23:12

Лично според мен на Юнайтед им липсва играч като Рой Кийн,който от време на време да напомня на останалите играчи,че преди всичко те играят за феновете и честта на Манчестър Юнайтед!
Толкова го обичам Кийно,че просто няма накъде и е абсолютно прав,когато заяви че ако не бяха играчи като него,сър Алекс никога нямаше да бъде толкова велик мениджър!
Само се замислете,какви играчи имаше Юнайтед през 90-те и ги сравнете с играчите главно след 2005......прав е и Кийно като каза:Милионите развалиха и погубиха толкова много млади таланти във футбола!
Да ви призная,честно гади ми се някои от сегашните играчи на Манчестър Юнайтед! Гади ми се от тяхното бездушие,липса на отговорност и осъзнаване на привилегията да играеш за Юнайтед.
Да не казвам голяма дума,но едно 20-30%,че и повече от сегашните играчи в отбора.... просто нямат място в Юнайтед,не са ГОДНИ,за да играят в Манчестър Юнайтед-не бих искал им споменавам имената,за да не предизвиквам излишни емоции сред феновете,само ще кажа,че някои от тях така и не успяха за 4-5 години да покажат,че осъзнават отговорността да бъдеш част от Манчестър Юнайтед!
Изводът е,че трябва да се направят кардинални промени в отбора и дано сър Алекс осъзнае това!

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 15 мар 2012 23:14

Съра да си прави изводи по начина, по който игра цялата защита. Яд ме е за вратарчето, което нямаше никаква вина. Евра, Еванс, Смолинг, Рафаел - всичко под ножа!!!!!!! А, да и прехваления Клевърли... пипна ли топката? Май целият отбор не игра нищо. Но разбира се - в неделя играем с величието Уулвс :o
Последна промяна от MuFc1878 на 15 мар 2012 23:17, променено общо 1 път.

Върни се в “Манчестър Ю”