Любовта към любимия отбор, или омразата към опонента?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Кое е по-силно, любовта към любимия отбор, или омразата към противника?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Taz
Контакти:

Re: Любов vs. Омраза

Мнениеот Taz » 15 мар 2012 22:50

kingofpop написа:Аз пък се питам колко теми ще направите за Левски и ЦСКА....не ви ли писна да гледате българския цирк.....аз не съм гледал мач от А група от 2-3 години, с малки изключения и си ми е добре...гледам това сигурно е 10 та тема днес след загубите на Левски и ЦСКА...голям праз

Точно заради такива като теб футбола ни е на това ниво!

Потребителски аватар
pesho_1913
Контакти:

Re: Любовта към любимия отбор, или омразата към опонента?

Мнениеот pesho_1913 » 15 мар 2012 22:50

Нормално е днес да не спират да се дръвчат червени и сини по простата причина, че това им действа като един вид успокоение. :? Може би , че не са единствените в лайната след днешните поражения.. Според мен любовта към любимия отбор надделява над омразата към опонента, макар че има много хора, които са фенове на Левски, само защото мразят ЦСКА или пък обратното. Но такива хора могат ли изобщо да се нарекат фенове? Тяхната главна мисъл е да воюват с опонента и изобщо не ги интересува какво се случва с "любимия" им отбор. Ако ги накараш да ти кажат петима футболисти, които носят фланелката на този "любим" тим, ще те гледат тъпо. Днес в една от темите попаднах на перфектния пример за такъв вид "фенове". Някой потребител беше написал мнение от типа "Не ме интересува, че моите Левски загубиха, важното е, че червените изядоха боя" или нещо подобно.. В такива случаи е просто жалко!
СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
south_division
Контакти:

Мнениеот south_division » 15 мар 2012 22:56

Слънце грее, дъжд вали яж ми к.ро Симитли :mrgreen: Тва в кръга на шегата, за мен е по силна любовта към любимия отбор и днес ни най малко не ме стопли, това че Тройчо стана Двойчо Симитлийски.

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 15 мар 2012 22:58

Темата е опорочена.
Отказвам да гласувам. :roll:
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Мнениеот gilento93 » 15 мар 2012 23:00

В България по-силна е омразата към противника отколкото любовта към твоя отбор.Това трябва да се промени,но уви не виждам как ще стане. :cry:

dvoicho_simitliiski
Контакти:

Мнениеот dvoicho_simitliiski » 15 мар 2012 23:02

favaca8888 написа:Темата е опорочена.
+1914 :mrgreen:

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 15 мар 2012 23:05

ЕМИЛ написа:Обичам Левски повече от моят живот ,но днешната загуба на ЦСКА ми пълни душата .

да прав си, два пъти се кефим от вашите загуби !

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 15 мар 2012 23:06

favaca8888 написа:Темата е опорочена.

Да, зададена е некоректно и има двойно значение
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 15 мар 2012 23:09

south_division написа:Слънце грее, дъжд вали яж ми к.ро Симитли :mrgreen: Тва в кръга на шегата, за мен е по силна любовта към любимия отбор и днес ни най малко не ме стопли, това че Тройчо стана Двойчо Симитлийски.

А като яде кокалчето на Кокала под тепетата изкефи ли се? Или ти приседна? :lol: :lol: :lol: Аз обичам ЦСКА, което не ми пречи да човъркам опонента /с чадъра от парламента/!
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Върни се в “Футбол - България”