Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
BLUE CHAMPIONS написа: В играта оставаме аз, Моряка и Борото. Предвид класите на отборите, най-вероятно аз ще продължа![]()
![]()
![]()
petrof написа:Днес наистина е празник за българския футбол! Честито на всички, които ликуват по повод отпадането на измислените ни грандове. Още по-голям празник ще бъде ако някога ЦСКА и Левски изпаднат в Б група. Мисля, че е този момент ще дойде
kiko75 написа:а на телевизията и се плаченяма кой да даде два лева за полуфиналите
![]()
favaca8888 написа:Наздраве !
Ей голям кеф братче !
Подкрепяйте си местните отбори ! Какво е това фенове на Левски и Цска от провинцията ??!! Не го разбирам? Се едно аз да съм от София и да съм от ЛитексНищо против оранжевите .
3 години Левски и Цска без титла...шоуто продължава =)
bixxol написа:favaca8888 написа:Наздраве !
Ей голям кеф братче !
Подкрепяйте си местните отбори ! Какво е това фенове на Левски и Цска от провинцията ??!! Не го разбирам? Се едно аз да съм от София и да съм от ЛитексНищо против оранжевите .
3 години Левски и Цска без титла...шоуто продължава =)
Според мен тото-то продължава !
kiko75 написа:а на телевизията и се плаченяма кой да даде два лева за полуфиналите
![]()
тия ако играят финал ще има 1500 човека на стадионА и 5000 пред телевизора дано локо играят финал иначе умряла работаNEFTOCHIMIK 1962 написа:kiko75 написа:а на телевизията и се плаченяма кой да даде два лева за полуфиналите
![]()
Що? Лудогорец-Литекс!!! От това по-як полуфинал-здраве му кажи!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост