Празник за българският футбол.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
AndreyBG
Контакти:

Re: Празник за българският футбол.

Мнениеот AndreyBG » 15 мар 2012 21:29

Честито на всички фенове на истинския български футбол! Колкото по-скоро разберем, че светът не свършва с Левски и ЦСКА, толкова по-добре за футболът ни! :) Честито на всички фенове на Локото и на Симитли, специално за вторите това си е изключителен успех, браво на тези момчета :)
Ние сме зелената агитка!!!! Черно море завинаги!!!!

BLUE CHAMPIONS написа: В играта оставаме аз, Моряка и Борото. Предвид класите на отборите, най-вероятно аз ще продължа :oops: :mrgreen: :lol:

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 15 мар 2012 21:37

Абе като почнете в едни филми да влизате :mrgreen:
смЕтайте с колко процента ще се намали интереса към нашия футбол,ако се затрият ЦСКА и ''Левски''!Всички знаем кои фенове на кои два отбора са най-многобройни!
Последна промяна от delqnski47 на 15 мар 2012 21:39, променено общо 1 път.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 15 мар 2012 21:38

petrof написа:Днес наистина е празник за българския футбол! Честито на всички, които ликуват по повод отпадането на измислените ни грандове. Още по-голям празник ще бъде ако някога ЦСКА и Левски изпаднат в Б група. Мисля, че е този момент ще дойде :)

Нека първо да ги освободим от ЕТ, след това /втори етап / и от групата ! Време е ! Дойде време разделно ! Всички грехове ще платят на веднъж !!!

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 15 мар 2012 21:40

Наздраве !
Ей голям кеф братче !
Подкрепяйте си местните отбори ! Какво е това фенове на Левски и Цска от провинцията ??!! Не го разбирам? Се едно аз да съм от София и да съм от Литекс :shock: Нищо против оранжевите .
3 години Левски и Цска без титла...шоуто продължава =) :P
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 15 мар 2012 21:45

а на телевизията и се плаче :twisted: няма кой да даде два лева за полуфиналите :lol: 8-)
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 15 мар 2012 21:49

kiko75 написа:а на телевизията и се плаче :twisted: няма кой да даде два лева за полуфиналите :lol: 8-)

Що? Лудогорец-Литекс!!! От това по-як полуфинал-здраве му кажи!
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

Потребителски аватар
bixxol
Контакти:

Мнениеот bixxol » 15 мар 2012 21:53

favaca8888 написа:Наздраве !
Ей голям кеф братче !
Подкрепяйте си местните отбори ! Какво е това фенове на Левски и Цска от провинцията ??!! Не го разбирам? Се едно аз да съм от София и да съм от Литекс :shock: Нищо против оранжевите .

Според мен тото-то продължава !
Кой Български отбор,е победил сам себе си... в официален футболен двубой?

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 15 мар 2012 21:56

bixxol написа:
favaca8888 написа:Наздраве !
Ей голям кеф братче !

Според мен тото-то продължава !

по- добре тотото от колкото фалшивите грандове !

14 Ноември 2008
Контакти:

Мнениеот 14 Ноември 2008 » 15 мар 2012 21:56

kiko75 написа:а на телевизията и се плаче :twisted: няма кой да даде два лева за полуфиналите :lol: 8-)

Не се хаби! Както се намери "някоя"тв за Литекс-Миньор и Ботев-Лудогорец,така ще има и за другите мачове без участието на софийските паразити!

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 15 мар 2012 21:58

NEFTOCHIMIK 1962 написа:

Що? Лудогорец-Литекс!!! От това по-як полуфинал-здраве му кажи!
тия ако играят финал ще има 1500 човека на стадионА и 5000 пред телевизора дано локо играят финал иначе умряла работа 8-) а ботев и нефтохимик са играли пред 15 000 ама в сънищата ти :twisted:
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Върни се в “Архив”