Атлетик Билбао - Манчестър Юнайтед,Четвъртък, 15 Март,20:00ч

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ebaef
Контакти:

Re: Атлетик Билбао - Манчестър Юнайтед,Четвъртък, 15 Март,20:00ч

Мнениеот ebaef » 15 мар 2012 21:36

То е ясно че дедо Сър е отписал лигата още след първият мач...но и да не го беше отписал просто отбора му няма футболни аргументи срещу Атлетик...би им било много по лесно срешу Валенсия...Реал дори...но срещу този стил на игра нямат шанс..

Потребителски аватар
lrlazarov_19
Контакти:

Мнениеот lrlazarov_19 » 15 мар 2012 21:39

di4o написа:
lrlazarov_19 написа:
di4o написа:Тоя ми Сър съвсем изперка ! Смолинг вкарва - вкарват гол ... Толкова ли си вече взел-дал бе мама му стара. Смолинг му е цепната тиквата, миналия мач се цепнаха шевовете - и той пак го вкарва в игра. :shock:

Мисленето не ти се отдава може би. Според теб щом изкарва Рио и Карик и вкарва Смолинг и Погба, това не означава ли, че отписва мача и не гледа към мача в неделя ;)

Приятелю, той може да си го отпише тоя мач и с друг играч... Цепната му е главата, втория гол е след грешка на Смолинг. Гледай повторението. :)
Пък много лесно ги отписвате тез мачове бе ! Уж Манчестър играел бил докрая ?!? ;)

Когато влагат душата си, играят до края! Когато са излезли да отбият номера, виждаме какво става...
[center]Then raise United's banner high,
Beneath it's shade we'll live and die...
So keep the faith and never fear,
We'll keep the Red Flag flying here...
[/center]

di4o
Контакти:

Мнениеот di4o » 15 мар 2012 21:39

Като цяло го няма желанието , хъс за победата от предни години . Борбата за всяка топка, ако щеш . Това ме ядосва мен !

Честито - гол ! :)
Аз съм от "ЦСКА" , но "ЦСКА" не е от мен !
Стига с тая омраза, бе! К'вото чуете свързано с ЦСКА и бива буквално осирано за секунди. Ако и толкова си обичате отбора, цена няма да имате... Болни мозъци!

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 15 мар 2012 21:39

Хаха феновете на Юнайтед в момента сте направо жалки с тия оправдания, как отбора не се напъвал и този турнир не бил нищо особено.
В момента се сещам за една приказка от детските си години за лисицата и гроздето :)
Истината пичове е следната излязохте с най добрите си играчи в този мач, с изключение на геройски контузените в лазарета. Отбора на Атлетик ви смаза от всякъде и това 2-0 до момента е най малкото което можеха да ви вкарат. Другата истина е, че вече съм абсолютно сигурен, че тази година не знам защо но е факт ви бутат супер много към титлата в Англия.
Може би тези от ФА са расисти и не искат английски отбор собственост на араби да стане шампион или пък за букмейкърите тази година е изгодно Юнайтед да е шампион.

di4o
Контакти:

Мнениеот di4o » 15 мар 2012 21:41

Не мисля ,че е най-доброто! Нани и Бербатов ми липсват на мен, определено ! ;)
Аз съм от "ЦСКА" , но "ЦСКА" не е от мен !
Стига с тая омраза, бе! К'вото чуете свързано с ЦСКА и бива буквално осирано за секунди. Ако и толкова си обичате отбора, цена няма да имате... Болни мозъци!

Потребителски аватар
manutd legeng
Контакти:

Мнениеот manutd legeng » 15 мар 2012 21:43

di4o написа:Не мисля ,че е най-доброто! Нани и Бербатов ми липсват на мен, определено ! ;)

Абсолютно!!!

Потребителски аватар
manutd legeng
Контакти:

Мнениеот manutd legeng » 15 мар 2012 21:45

samobotev написа:Хаха феновете на Юнайтед в момента сте направо жалки с тия оправдания, как отбора не се напъвал и този турнир не бил нищо особено.
В момента се сещам за една приказка от детските си години за лисицата и гроздето :)
Истината пичове е следната излязохте с най добрите си играчи в този мач, с изключение на геройски контузените в лазарета. Отбора на Атлетик ви смаза от всякъде и това 2-0 до момента е най малкото което можеха да ви вкарат. Другата истина е, че вече съм абсолютно сигурен, че тази година не знам защо но е факт ви бутат супер много към титлата в Англия.
Може би тези от ФА са расисти и не искат английски отбор собственост на араби да стане шампион или пък за букмейкърите тази година е изгодно Юнайтед да е шампион.

Ще сме шампиони!ФАКТ!
Всичко останало за конспирацията е идиотизъм!
кОЙТО ГО Е ИЗРЕКЪЛ Е ........

Потребителски аватар
naduvko
Контакти:

Мнениеот naduvko » 15 мар 2012 21:45

manutd legeng написа:
di4o написа:Не мисля ,че е най-доброто! Нани и Бербатов ми липсват на мен, определено ! ;)

Абсолютно!!!

Сър Дъвка не мисли така!

Върни се в “Манчестър Ю”