Етническите сблъсъци спряха македонското първенство
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Етническите сблъсъци спряха македонското първенство
Само ще кажа, че винаги се шокирам, когато се говори за 'дъга на полумесеца', хвърля се кал по албанците, говори се против тях. Та те мразят турците повече от нас, борили са се с тях по-достойно от нас, дори са жертвали религията си за тази борба, а личното ми мнение е, че те са спасили Балканите от пълна ислямизация. И все пак ги мразим/те, защото са мюсюлмани. А всъщност са в пълното си право, защото Велика Албания е същото, което е Санстефанска България. С тази разлика, че те още имат силите, желанието и етническата база да го постигнат.
Red Warrior написа:По-добре Македония да се разпадне и макетата да спасят това, което могат, защото шиптърите ще налазват все по на изток. Тези хора не могат да живеят заедно! Казвам ви - познавам им ситуацията много добре. Ние с турците и циганите направо се обичаме в сравнение с тях.
то няма ка д а се спасят .Тези които имат наши паспорти ще си дойдат у нас лОстаналите ще избягат в Сърбия и на запад и границатана България ще се разшири до Източен Вардар
Re: Етническите сблъсъци доведоха до спиране на македонското пър
ЕМИЛ написа:Hrabar написа:Има една много стара приказка: Когато огъня гори в съседната къща, отивай да гасиш, защото ще подпали и твоята.
Е точно де .Ние ще сме пожарникарите от НАТО които ще въдворяват и ще внасят световният ред .
С голо дупе ли? Ние нямаме армия вече!
"Искам да подчертая, че заради преминаването в ЦСКА станах такъв футболист. Този отбор ме научи на всичко в играта." Димитър Якимов
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8
Не съм запознат с историята на Албания ще ми обясниш ли какви претенции могат да имат те за тези територии?Corwin написа:Само ще кажа, че винаги се шокирам, когато се говори за 'дъга на полумесеца', хвърля се кал по албанците, говори се против тях. Та те мразят турците повече от нас, борили са се с тях по-достойно от нас, дори са жертвали религията си за тази борба, а личното ми мнение е, че те са спасили Балканите от пълна ислямизация. И все пак ги мразим/те, защото са мюсюлмани. А всъщност са в пълното си право, защото Велика Албания е същото, което е Санстефанска България. С тази разлика, че те още имат силите, желанието и етническата база да го постигнат.
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!
- Red Warrior
- Контакти:
Corwin написа:Само ще кажа, че винаги се шокирам, когато се говори за 'дъга на полумесеца', хвърля се кал по албанците, говори се против тях. Та те мразят турците повече от нас, борили са се с тях по-достойно от нас, дори са жертвали религията си за тази борба, а личното ми мнение е, че те са спасили Балканите от пълна ислямизация. И все пак ги мразим/те, защото са мюсюлмани. А всъщност са в пълното си право, защото Велика Албания е същото, което е Санстефанска България. С тази разлика, че те още имат силите, желанието и етническата база да го постигнат.
А бе според мен са си станали мюсюлмани за да ползват привилегиите по времето на Османската империя ама карай...
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
Corwin написа:Само ще кажа, че винаги се шокирам, когато се говори за 'дъга на полумесеца', хвърля се кал по албанците, говори се против тях. Та те мразят турците повече от нас, борили са се с тях по-достойно от нас, дори са жертвали религията си за тази борба, а личното ми мнение е, че те са спасили Балканите от пълна ислямизация. И все пак ги мразим/те, защото са мюсюлмани. А всъщност са в пълното си право, защото Велика Албания е същото, което е Санстефанска България. С тази разлика, че те още имат силите, желанието и етническата база да го постигнат.
това е интересно което го казваш ,но момента за Велика Албания не ми харесва .
- Red Warrior
- Контакти:
ЕМИЛ написа:Red Warrior написа:По-добре Македония да се разпадне и макетата да спасят това, което могат, защото шиптърите ще налазват все по на изток. Тези хора не могат да живеят заедно! Казвам ви - познавам им ситуацията много добре. Ние с турците и циганите направо се обичаме в сравнение с тях.
то няма ка д а се спасят .Тези които имат наши паспорти ще си дойдат у нас лОстаналите ще избягат в Сърбия и на запад и границатана България ще се разшири до Източен Вардар
Само ще ме яд, ако изгубим Охрид...
maldin1 написа:Не съм запознат с историята на Албания ще ми обясниш ли какви претенции могат да имат те за тези територии?Corwin написа:Само ще кажа, че винаги се шокирам, когато се говори за 'дъга на полумесеца', хвърля се кал по албанците, говори се против тях. Та те мразят турците повече от нас, борили са се с тях по-достойно от нас, дори са жертвали религията си за тази борба, а личното ми мнение е, че те са спасили Балканите от пълна ислямизация. И все пак ги мразим/те, защото са мюсюлмани. А всъщност са в пълното си право, защото Велика Албания е същото, което е Санстефанска България. С тази разлика, че те още имат силите, желанието и етническата база да го постигнат.
Ами, като за начало, албанците си живеят по териториите, които съставляват Велика Албания - Албания, Косово, Македония и т.н. Дано не с иразбрал, че имам предвид, че Санстефанска Б-я и Велика А-я съвпадат като територия - напротив, даже точно си граничат.
Red Warrior - ами да, това имам предвид. То едното не пречи на другото. Именно тези привилегии позволяват на албанците да се борят толкова дълго и сега да не са част от Турция, макар да са мюсюлмани.
- Станко Йовчев
Re: Етническите сблъсъци доведоха до спиране на македонското пър
ЕМИЛ написа:Интересно каква ще е позицията на България в конфликта .
От сега мога да ти кажа,че позицията ни ще е грешната

batmanlevski написа:отговарям според заглавието - най–големия проблем на ц. е а.с. дали обаче отборите на Л., Л., Ч . или Ч.М. ще бъдат ш. не е от з. защото м. е с . и н. да отиде при д . заради проблема с т.
- Red Warrior
- Контакти:
Между другото албанците са били католици, преди да си дадат дупето на турците