Етническите сблъсъци спряха македонското първенство

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Етническите сблъсъци спряха македонското първенство

Мнениеот ЕМИЛ » 15 мар 2012 21:24

Red Warrior написа:Според Любчо Георгиевски, Македония ще се разпадне до 10-20 години, но може и да стане много по-бързо.

Със сигурност ще е по-бързо .

Потребителски аватар
Hrabar
Контакти:

Re: Етническите сблъсъци доведоха до спиране на македонското пър

Мнениеот Hrabar » 15 мар 2012 21:25

ЕМИЛ написа:
v.r.s. написа:То това е целта на Американците, разсичането на Православните народи и осъществяването на тъй наречената ислямска дъга и заради това подържат албанската кауза. Заради това мен ме притеснява разпадането на Македония и въобще не се радвам, че това ще стане, тъй като след създаването на Косово и евентуално бъдеща албанска държава на територията на Македония, ще дойде ред и на Родопите. А това, че сме в НАТО и ЕС по никакъв начин няма да окаже влияние и спре осъществяването на този план.

А на мен точно това ми е надеждата за България- ЕС и НАТО да си запазим територията и да грабнем нещо от от Македония .

Това да го видя, пак няма да го повярвам. Интересно ако след ВСВ нещата се бяха развили в посока тази територия да остане наша, сега този огън в нашия двор щеше да гори.

Всъщност този огън ще пламне и в нашия двор. В това също съм сигурен.
Последна промяна от Hrabar на 15 мар 2012 21:53, променено общо 1 път.
"Искам да подчертая, че заради преминаването в ЦСКА станах такъв футболист. Този отбор ме научи на всичко в играта." Димитър Якимов
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 15 мар 2012 21:25

ЕМИЛ написа:
Red Warrior написа:Според Любчо Георгиевски, Македония ще се разпадне до 10-20 години, но може и да стане много по-бързо.

Само не знам защо са ни макетата... Преди сме водили войни за тях, но са имали българско самосъзнание, сега само проблеми ще ни докарат според мен :roll:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Hrabar
Контакти:

Мнениеот Hrabar » 15 мар 2012 21:26

ЕМИЛ написа:
Hrabar написа:
ЕМИЛ написа:прав си .и аз същото казах по-горе .Това е правилната позиция .

Правилната позиция? Това не е сериозно.

Защо да не е сериозно ?

Има една много стара приказка: Когато огъня гори в съседната къща, отивай да гасиш, защото ще подпали и твоята.
"Искам да подчертая, че заради преминаването в ЦСКА станах такъв футболист. Този отбор ме научи на всичко в играта." Димитър Якимов

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 15 мар 2012 21:28

Red Warrior написа:
ЕМИЛ написа:

Само не знам защо са ни макетата... Преди сме водили войни за тях, но са имали българско самосъзнание, сега само проблеми ще ни докарат според мен :roll:

Абе след като сас нас може да си променят мисленето .

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 15 мар 2012 21:29

По-добре Македония да се разпадне и макетата да спасят това, което могат, защото шиптърите ще налазват все по на изток. Тези хора не могат да живеят заедно! Казвам ви - познавам им ситуацията много добре. Ние с турците и циганите направо се обичаме в сравнение с тях.

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 15 мар 2012 21:29

ЕМИЛ написа:
v.r.s. написа:То това е целта на Американците, разсичането на Православните народи и осъществяването на тъй наречената ислямска дъга и заради това подържат албанската кауза. Заради това мен ме притеснява разпадането на Македония и въобще не се радвам, че това ще стане, тъй като след създаването на Косово и евентуално бъдеща албанска държава на територията на Македония, ще дойде ред и на Родопите. А това, че сме в НАТО и ЕС по никакъв начин няма да окаже влияние и спре осъществяването на този план.

А на мен точно това ми е надеждата за България- ЕС и НАТО да си запазим територията и да грабнем нещо от от Македония .

Да не забравяме, че и Кипър е към ЕС, но това не им помага в спора с Турция, а преди не много години Турция и Гърция бяха пред военен конфликт, въпреки членството и на двете в НАТО, а Гърция и член на ЕС. Турция е най-мощният и голям съюзник на САЩ и също така са им необходими за "налагането на демокрация" в Близкият изток, така, че ние не представлявами никакъв интерес за САЩ, а ЕС след като не може да защити интересите на Кипър, при един еветуален конфликт няма да успее да защити и нашите.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 15 мар 2012 21:30

Hrabar написа:Има една много стара приказка: Когато огъня гори в съседната къща, отивай да гасиш, защото ще подпали и твоята.

Е точно де .Ние ще сме пожарникарите от НАТО които ще въдворяват и ще внасят световният ред .

Потребителски аватар
Hrabar
Контакти:

Мнениеот Hrabar » 15 мар 2012 21:30

Сега цъкнах една екселска графика. Албанското население се увеличава почти по идеална линейна зависимост. Ще направя един тренд, да видим какво ще е положението.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 15 мар 2012 21:30

ЕМИЛ написа:Абе след като сас нас може да си променят мисленето .

Само ще ги храним и тях :lol:

Върни се в “Футбол - Свят”