Red Warrior написа:Според Любчо Георгиевски, Македония ще се разпадне до 10-20 години, но може и да стане много по-бързо.
Със сигурност ще е по-бързо .
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Red Warrior написа:Според Любчо Георгиевски, Македония ще се разпадне до 10-20 години, но може и да стане много по-бързо.
ЕМИЛ написа:v.r.s. написа:То това е целта на Американците, разсичането на Православните народи и осъществяването на тъй наречената ислямска дъга и заради това подържат албанската кауза. Заради това мен ме притеснява разпадането на Македония и въобще не се радвам, че това ще стане, тъй като след създаването на Косово и евентуално бъдеща албанска държава на територията на Македония, ще дойде ред и на Родопите. А това, че сме в НАТО и ЕС по никакъв начин няма да окаже влияние и спре осъществяването на този план.
А на мен точно това ми е надеждата за България- ЕС и НАТО да си запазим територията и да грабнем нещо от от Македония .
ЕМИЛ написа:Red Warrior написа:Според Любчо Георгиевски, Македония ще се разпадне до 10-20 години, но може и да стане много по-бързо.
ЕМИЛ написа:Hrabar написа:ЕМИЛ написа:прав си .и аз същото казах по-горе .Това е правилната позиция .
Правилната позиция? Това не е сериозно.
Защо да не е сериозно ?
Red Warrior написа:ЕМИЛ написа:Red Warrior написа:Според Любчо Георгиевски, Македония ще се разпадне до 10-20 години, но може и да стане много по-бързо.
Само не знам защо са ни макетата... Преди сме водили войни за тях, но са имали българско самосъзнание, сега само проблеми ще ни докарат според мен
ЕМИЛ написа:v.r.s. написа:То това е целта на Американците, разсичането на Православните народи и осъществяването на тъй наречената ислямска дъга и заради това подържат албанската кауза. Заради това мен ме притеснява разпадането на Македония и въобще не се радвам, че това ще стане, тъй като след създаването на Косово и евентуално бъдеща албанска държава на територията на Македония, ще дойде ред и на Родопите. А това, че сме в НАТО и ЕС по никакъв начин няма да окаже влияние и спре осъществяването на този план.
А на мен точно това ми е надеждата за България- ЕС и НАТО да си запазим територията и да грабнем нещо от от Македония .
Hrabar написа:Има една много стара приказка: Когато огъня гори в съседната къща, отивай да гасиш, защото ще подпали и твоята.
ЕМИЛ написа:Абе след като сас нас може да си променят мисленето .
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта