Празник за българският футбол.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Празник за българският футбол.
Аз пък не виждам какво има да се празнува. Седмия бие третия в А група като домакин. ЦСКА са на фотосинтеза от незнам си кога, така че за мене всичко си е в рамките на нормалното.
Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !
- NEFTOCHIMIK 1962
- Контакти:
dodo7271 написа:Много ми е интересно какво ще правите без софийските "убийци на футбола"?![]()
![]()
Нали това е смисълът на футбола - да има съперничество, да има спор, конфликт? Ако ги няма Левски и ЦСКА, първенството става абсолютно безинтересно, няма да го показват по телевизията, никой няма да знае какво става в него. Кажете, ама честно. Вие какво предпочитате да гледате - ЧЕрно море - Левски или Черно море - Калиакра, или например Локо Пд - ЦСКА или Локо Пд - Любимец? Накратко, говорите пълни безсмислици.
Ами Ботев и Нефтохимик играха пред 15 000 зрители във В (!!!) група.Тъй че не си мисли че без Левски и ЦСКА (които играят помежду си вече пред 10 000 ,че и по-малко) футбола ще умре.
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.
barabata написа:dodo7271 написа:Много ми е интересно какво ще правите без софийските "убийци на футбола"?![]()
![]()
Нали това е смисълът на футбола - да има съперничество, да има спор, конфликт? Ако ги няма Левски и ЦСКА, първенството става абсолютно безинтересно, няма да го показват по телевизията, никой няма да знае какво става в него. Кажете, ама честно. Вие какво предпочитате да гледате - ЧЕрно море - Левски или Черно море - Калиакра, или например Локо Пд - ЦСКА или Локо Пд - Любимец? Накратко, говорите пълни безсмислици.
Повярвай много по добре ще е. Като изключим селата където ви се радват в големите градове всички предпочитат да гледат истински футбол, а не да викат цял мач по съдията дето се подиграва с отборът от София. Ето Ботев например си пълнят стадиона и във Б и В група. Никой не иска да ви гледа повярвай ми по такъв начин какъвто убивате всичко около вас.
Ако това не е истински футбол, вие що ходите да го гледате? Защо събирате на мач срещу софийски отбор 10 000 публика, а срещу КАлиакра - 2000? Дали феновете на Локо Пд щяха да се радват така днес, ако бяха били не ЛЕвски, а някой слаб провинциален отбор

Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
NEFTOCHIMIK 1962 написа:dodo7271 написа:Много ми е интересно какво ще правите без софийските "убийци на футбола"?![]()
![]()
Ами Ботев и Нефтохимик играха пред 15 000 зрители във В (!!!) група.Тъй че не си мисли че без Левски и ЦСКА (които играят помежду си вече пред 10 000 ,че и по-малко) футбола ще умре.
Аз съм присъствал на мач на Ботев, на който е имало и по 300 зрители.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
- hristo1306
- Контакти:
По- добре да гледам "Локо" пд"- Черноморец" и "Ботев" - нафтата, ама поне истински мачове, отколкото вашите "грандове" с така наречените ви сателитни отборчета с предизвестен край, подпомагани от съдии и разни лобита в БФС !!! До кога ????
hristo1306 написа:По- добре да гледам "Локо" пд"- Черноморец" и "Ботев" - нафтата, ама поне истински мачове, отколкото вашите "грандове" с така наречените ви сателитни отборчета с предизвестен край, подпомагани от съдии и разни лобита в БФС !!! До кога ????
До края на света. Така е по цял свят.
-
- Контакти:
dodo7271 написа:Много ми е интересно какво ще правите без софийските "убийци на футбола"?![]()
![]()
Предочитам да гледам; Черно море-спартак, Ботев-Локомотив(не от софия) Берое-Ботев и т.н. отколкото софийските помий с по 2000-3000 зрители на мач максимум

-
На линия
- Контакти:
ЩЕ СЕ РОДИМ...ЕЙ ТОВА ЩЕ ПРАВИМ
В Унгария като закриха Хонвед ли беше там баш комуниста или в Чехия Дукла Прага какво стана бе?Нищо.
Разберете,че няма да има проблем с вашето присъствие ако философията ви не е ШИЗОФРЕНИЧНА и БОЛНА!!!Не може да стартираш всеки шампионат с "титла на всяка цена" и най-вече "с всякакви средства".Не може да има цели лобита в БФС работещи само за 2 отбора и тотално беззаконие примерно с ЦСКА,който дължи пари на кой ли не и общо над 20 000 000,а да взима лицензи...а Ботев и Пирин да се затриват за по 500 000 лева!Ей затова говорим.Или ставате НОРМАЛНИ отбори и играете с НОРМАЛНИ футболни средства или....Манчестър Ю отпада на Олд Трафорд от клуб от 3-та лига и се тръби из цяла Англия за романтиката на футбола,хората се радват,а тука онова червено Гуру Ники веднага готов с пасквила как утре хиляди хора щели да станат с лошо настроение!!!СМЯХ!!!Абе комунисте,дай за вашето настроение да се одупим всички,че да редиш 13-14 поредни победи с по 5:0 ли?Срам за футбола били,нямали право да падат от "такива" отбори - приказки на иначе градското момче Слави Костов!!!Слави Костов,дето е почнал от Македонска слава от Симитли...кога стана калайджия бе келеш,че ти почерня задника?Или облъчването там в Панчарево те превърна в някакъв космонавт тотално отлепил се от земната гравитация?

В Унгария като закриха Хонвед ли беше там баш комуниста или в Чехия Дукла Прага какво стана бе?Нищо.
Разберете,че няма да има проблем с вашето присъствие ако философията ви не е ШИЗОФРЕНИЧНА и БОЛНА!!!Не може да стартираш всеки шампионат с "титла на всяка цена" и най-вече "с всякакви средства".Не може да има цели лобита в БФС работещи само за 2 отбора и тотално беззаконие примерно с ЦСКА,който дължи пари на кой ли не и общо над 20 000 000,а да взима лицензи...а Ботев и Пирин да се затриват за по 500 000 лева!Ей затова говорим.Или ставате НОРМАЛНИ отбори и играете с НОРМАЛНИ футболни средства или....Манчестър Ю отпада на Олд Трафорд от клуб от 3-та лига и се тръби из цяла Англия за романтиката на футбола,хората се радват,а тука онова червено Гуру Ники веднага готов с пасквила как утре хиляди хора щели да станат с лошо настроение!!!СМЯХ!!!Абе комунисте,дай за вашето настроение да се одупим всички,че да редиш 13-14 поредни победи с по 5:0 ли?Срам за футбола били,нямали право да падат от "такива" отбори - приказки на иначе градското момче Слави Костов!!!Слави Костов,дето е почнал от Македонска слава от Симитли...кога стана калайджия бе келеш,че ти почерня задника?Или облъчването там в Панчарево те превърна в някакъв космонавт тотално отлепил се от земната гравитация?
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
- hristo1306
- Контакти:
още един гранд си заминава днес МЮ !

- petrof
- Контакти:
Днес наистина е празник за българския футбол! Честито на всички, които ликуват по повод отпадането на измислените ни грандове. Още по-голям празник ще бъде ако някога ЦСКА и Левски изпаднат в Б група. Мисля, че е този момент ще дойде 

ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868