Локо Пд-Левски/ КБ 15.03.2012/

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Локомотивец
Контакти:

Re: Локо Пд-Левски/ КБ 15.03.2012/

Мнениеот Локомотивец » 15 мар 2012 21:09

Sisi 1914 написа:Още съм в шок, като ми се обадиха, че са ни изравнили в продължението!
:shock:

И аз бях в шок, когато изравнихме. Имах чувството, че сърцето ми щеше да спре..., но от щастие. Толкова дивашко полудяване беше. :)

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Re: сьорд арш

Мнениеот TodorT » 15 мар 2012 21:14

ralka_levskarka написа:Тема за Левски, за бивш играч на Левски, в подфорума на Левски, пусната от фен на ЧМ :shock: лол..
Матондо играеше изключително добре с глава ;) !

П.С. поне да беше написал имената на отборите с главна буква и името на футболиста в заглавието на темата.

Ралке, Арш все още е собственост на Левски. Просто е преотстъпен на китайски отбор ;)

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: сьорд арш

Мнениеот ralka_levskarka » 15 мар 2012 21:14

TodorT написа:
ralka_levskarka написа:Тема за Левски, за бивш играч на Левски, в подфорума на Левски, пусната от фен на ЧМ :shock: лол..
Матондо играеше изключително добре с глава ;) !

П.С. поне да беше написал имената на отборите с главна буква и името на футболиста в заглавието на темата.

Ралке, Арш все още е собственост на Левски. Просто е преотстъпен на китайски отбор ;)

Е добре де, но като ги знам нашите разбирачи, едвали ще го върнат, дано греша.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Re: Това не е моят Левски

Мнениеот DmG » 15 мар 2012 21:16

venger написа:
Питаш къде сме ние и кои сме, а всъщност без да искаш сам си си отговорил. Ами там сме, където ни е мястото, на дъното на Европа във всяко едно отношение. Докато ние врякаме по форуми или си дерем гърлата по стадионите, докато сме недоволни от играта, докато искаме титли и успехи в Европа, докато правим всичко това, се раздават и се печелят пари. Защото за тези, които дърпат конците в тая объркана във всяко отношение държава е важно само да спечелят повече. Това ни е големият проблем. Ние мислим, че изразяваме гражданска позиция, а шепа хора си живеят добре и въобще не им пука от шума наоколо, защото имат достатъчно средства да се изолират добре. Наречи го посткомунизъм, наречи го криворазбрана демокрация, наречи го преход, наречи го както искаш!
Затова ще сме си на дъното, ще си се обиждаме по форумите, ще си спорим за кого държавната намеса е била и е по- голяма, ще си ходим на порутените стадиони, ще си живеем в кочината и ще ни пукат канчетата, ама яко, когато излезем да играем в Европа.
А футболът е само една малка брънка от цялата държава, но не прави изключение, във всяка сфера от живота корупционните схеми се развиват по един и същи начин. Някъде историята ни е сбъркана, ама много сбъркана. Проблемът ни е, че болшинството от хората живеят в една умишлена налагана илюзия, и това всичко ще продължава докато най- после изпукаме и сами се затрием.

+671

spasspace
Контакти:

Мнениеот spasspace » 15 мар 2012 21:18

Пичове,ще ви кажа само едно нещо!!!Тва си е моя отбор,обичам си го и на следващия мач съм на Герена....

Потребителски аватар
loko29
Контакти:

Re: Време е бездушниците да се разкарат!

Мнениеот loko29 » 15 мар 2012 21:18

Не искам да ви давам "акъл" нито се заяждам но за какво са ви тия 8 чужденци със солидни заплати? Дори да станете шампиони след това идва Бате Борисов и толкова.Ако тези пари се дадат в школата все някой ще стане футболист,но с тонката не ви очаква светло бъдеще.
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов

hrclspr12
Контакти:

Мнениеот hrclspr12 » 15 мар 2012 21:20

Sisi 1914 написа:Още съм в шок, като ми се обадиха, че са ни изравнили в продължението!
:shock:

Шокиран съм, че Блу-то толкова бавно осъзнава нещата. Мачът отдавна свърши, а тя говори за изравняването.

hrclspr12
Контакти:

Мнениеот hrclspr12 » 15 мар 2012 21:23

DmG написа:
venger написа:
Питаш къде сме ние и кои сме, а всъщност без да искаш сам си си отговорил. Ами там сме, където ни е мястото, на дъното на Европа във всяко едно отношение. Докато ние врякаме по форуми или си дерем гърлата по стадионите, докато сме недоволни от играта, докато искаме титли и успехи в Европа, докато правим всичко това, се раздават и се печелят пари. Защото за тези, които дърпат конците в тая объркана във всяко отношение държава е важно само да спечелят повече. Това ни е големият проблем. Ние мислим, че изразяваме гражданска позиция, а шепа хора си живеят добре и въобще не им пука от шума наоколо, защото имат достатъчно средства да се изолират добре. Наречи го посткомунизъм, наречи го криворазбрана демокрация, наречи го преход, наречи го както искаш!
Затова ще сме си на дъното, ще си се обиждаме по форумите, ще си спорим за кого държавната намеса е била и е по- голяма, ще си ходим на порутените стадиони, ще си живеем в кочината и ще ни пукат канчетата, ама яко, когато излезем да играем в Европа.
А футболът е само една малка брънка от цялата държава, но не прави изключение, във всяка сфера от живота корупционните схеми се развиват по един и същи начин. Някъде историята ни е сбъркана, ама много сбъркана. Проблемът ни е, че болшинството от хората живеят в една умишлена налагана илюзия, и това всичко ще продължава докато най- после изпукаме и сами се затрием.

+671

Между другото подписът ти е действителен. "Манчестър" не са печелили от много години трофей на терена. ФА им подарява купите или си го забравил?

Потребителски аватар
S1914
Контакти:

Re: Време е бездушниците да се разкарат!

Мнениеот S1914 » 15 мар 2012 21:30

4те младока от подготовката трябва да играят поне по едно полувреме всеки мач. Сегашните играчи на Левски трябва да разберат, че по-добре да паднат 2:5 но да играят като мъже вместо да играят за 1 на мъка. В Левски винаги най-важно е било уважението към отбора, историята и публиката, резултатите са на втори план. А обикновенно като първото е на лице резултатите си идват сами, в противен случай резила е пълен както днес.

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 15 мар 2012 21:33

Извън темата.
Докато ние тук се дърляме,правителството на герб се разпада.
Знаете ли какво ще последва?
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Върни се в “Архив”