Един фен е истински когато умее да приема загубите, в живот няма само радост

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Dust написа:Стига сте си плюли отборите бе, какви фенове сте не зная, но определено в България всичко е тотално сбъркано.
Един фен е истински когато умее да приема загубите, в живот няма само радост
Синьо сърце написа: В никакъв случай! Просто ми дойде на акъла.
Пловдив1926 написа:Не виждам смисъл от елементарни заяждания. Съдята това, съдята онова, Бенжелюна бил за червен картон. Еми да, беше за червен картон, имаше и дузпа срещу Здравко в началто още. Тоя мач можеше да свърши по хиляда различни начина, но свърши точно по този. Този път ние бяхме победители.
Мен ме изкефи, че целия стадион беше на крака и полудяваше. Изкефи ме, че отсреща имаше яка публика, с която да се надвикваме. Изкефи ме, че наще играха до края с желание. Имаше много, много позитиви в този мач и за победителя и за загубилия.
pomiqrat написа:turbogena написа:Доста голяма част от играчите не знаят къде се намират. Не знаят какво е Левски. Аз съм сългасен да доиграваме първенството с юноши пък каквото стане. Поне съм сигурен ,че те ще изорат терена за синята фланелка...
Юноши![]()
![]()
Юношите на ЦСКА и "Левски" играят в отборите под чертата и в "Б" група.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта