Локо Пд-Левски/ КБ 15.03.2012/

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Това не е моят Левски

Мнениеот ЕМИЛ » 15 мар 2012 20:06

blue avalanche написа:Всеки е свободен да си потърси "друг" Левски.Аз,поне,не виждам такъв...

Има и друг Левски и той е без Батков

Потребителски аватар
svence
Контакти:

Re: Локо Пд-Левски/ КБ 15.03.2012/

Мнениеот svence » 15 мар 2012 20:06

Синьо сърце написа:Дааа, тази снимка много променя нещата. На стадиона изглеждаше по друг начин, а и ние бяхме много далече от събитието. Дано не му е отпрал капачката или скъсал връзки, че си е.а мама.... Много лошо!

Мани, по телевизията си беше като доктор Хаус, тия започнаха да вадят едни марли и парцали и да попиват кръв, а Пламен не си намираше място от болка......
Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !

venger
Контакти:

Мнениеот venger » 15 мар 2012 20:07

7271 написа:Това не е моят Левски по много причини. Знам, че т. нар. модераторчета или няма да пуснат темата , или ще я премахнат много бързо, но все пак...
Картината е грозна, изключително грозна. Любимият тим, символ на антикомунизма, трябва да признаем, се е превърнал в гадна гербаджийско - комунистическо - съветска сбирщина. Днес явно Батков и компания взеха много пари за "драмата" в Пловдив, така, както взеха и за представлението в Монтана /за последния мач се извинявам за предишните си коментари/. Ще бъда оплют вероятно от невръстните млади хора, които като жертви на прехода, не могат да мислят. Защото четирибуквието загуби от Симитли и те се радват. Това е сладко, но всъщност е нормално за този футболен Франкенщайн. Защото са измислени, изкуствени и така нататък, и така нататък...
Въпросът ,обаче,днес е кои сме и къде сме ние. Този Левски няма нищо общо със своите създатели и с техните идеи, с хилядите си убити и лежали по затворите привърженици, само защото са от тима с името на Апостола.
Аз лично вече приключвам с ходенето на мачове,иначе не ги пропускам... Дойде ми в повече тази комунистическа гадост...

Питаш къде сме ние и кои сме, а всъщност без да искаш сам си си отговорил. Ами там сме, където ни е мястото, на дъното на Европа във всяко едно отношение. Докато ние врякаме по форуми или си дерем гърлата по стадионите, докато сме недоволни от играта, докато искаме титли и успехи в Европа, докато правим всичко това, се раздават и се печелят пари. Защото за тези, които дърпат конците в тая объркана във всяко отношение държава е важно само да спечелят повече. Това ни е големият проблем. Ние мислим, че изразяваме гражданска позиция, а шепа хора си живеят добре и въобще не им пука от шума наоколо, защото имат достатъчно средства да се изолират добре. Наречи го посткомунизъм, наречи го криворазбрана демокрация, наречи го преход, наречи го както искаш!
Затова ще сме си на дъното, ще си се обиждаме по форумите, ще си спорим за кого държавната намеса е била и е по- голяма, ще си ходим на порутените стадиони, ще си живеем в кочината и ще ни пукат канчетата, ама яко, когато излезем да играем в Европа.
А футболът е само една малка брънка от цялата държава, но не прави изключение, във всяка сфера от живота корупционните схеми се развиват по един и същи начин. Някъде историята ни е сбъркана, ама много сбъркана. Проблемът ни е, че болшинството от хората живеят в една умишлена налагана илюзия, и това всичко ще продължава докато най- после изпукаме и сами се затрием.
Това не е и моят Левски, ама този Левски, за който мечтая, никой няма да позволи да го има!
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"

Потребителски аватар
GARRA-DEMBELE
Контакти:

Мнениеот GARRA-DEMBELE » 15 мар 2012 20:07

7271 написа:Това не е моят Левски по много причини. Знам, че т. нар. модераторчета или няма да пуснат темата , или ще я премахнат много бързо, но все пак...
Картината е грозна, изключително грозна. Любимият тим, символ на антикомунизма, трябва да признаем, се е превърнал в гадна гербаджийско - комунистическо - съветска сбирщина. Днес явно Батков и компания взеха много пари за "драмата" в Пловдив, така, както взеха и за представлението в Монтана /за последния мач се извинявам за предишните си коментари/. Ще бъда оплют вероятно от невръстните млади хора, които като жертви на прехода, не могат да мислят. Защото четирибуквието загуби от Симитли и те се радват. Това е сладко, но всъщност е нормално за този футболен Франкенщайн. Защото са измислени, изкуствени и така нататък, и така нататък...
Въпросът ,обаче,днес е кои сме и къде сме ние. Този Левски няма нищо общо със своите създатели и с техните идеи, с хилядите си убити и лежали по затворите привърженици, само защото са от тима с името на Апостола.
Аз лично вече приключвам с ходенето на мачове,иначе не ги пропускам... Дойде ми в повече тази комунистическа гадост...

+1-голям срам Батков изби парите дадени на Черноморец

Hellkeeper
Контакти:

Re: сьорд арш

Мнениеот Hellkeeper » 15 мар 2012 20:07

Neftochimic1892 написа:Грешката на ръководството на Левски не е ,че продадоха Арш , а че не похарчиха част от парите получени за ВЕЛИКИЯТ ГАРА ,за нападател.

Арс не е продаден все още, а е даден под наем. В края на сезона ще се види дали ще се върне или джигитайците са решили да го вземат.

Щеше да е идеално Гарата да води атаката, а зад него да е бай Иван, но ...

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: Локо Пд-Левски/ КБ 15.03.2012/

Мнениеот ralka_levskarka » 15 мар 2012 20:10

фифи перото написа:
ralka_levskarka написа:
svence написа:Изображение
:shock: :shock: :shock:
Дано да не е най-лошото, дано се оправи бързо. За това ме е яд най-много. Тоя въобще не играе за топката тука.
Иначе хубав мач и по-мотивирания отбор продължава. Да им е честито!

Хулете ме още, защото съм казала, че трябва да има ЧК !!!

Кой те хули?
Тоя трябва да лежи в Софийският затвор.

Погледни назаде в темата и ще видиш ;)
Аз не съм разбирала, момиче съм :)
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Re: сьорд арш

Мнениеот pomiqrat » 15 мар 2012 20:13

batmanlevski написа:аз като разправях на паузата да си върнем Наско Курдов не ме чуха ,е сега ще чакаме да дойде лятото,че тогава с Дембеле да водят синята атака,ако и тогава не решат, че да играешс център нападател е грешка и отживелица

Наистина, трябваше да освободите "Ботев" от една ненужна резерва и да зарадвате Курдов за пръв път в кариерата си да играе в елитен отбор.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
bobi_getov
Контакти:

Мнениеот bobi_getov » 15 мар 2012 20:13

Едно мнение-Фен съм на Ботев Пд и не се заяждам!!!
Когато даден отбор играе във Европа,независимо дали е ЦСКА,Левски,Литекс или който и да е било се радвам като малко дете на успехите на Бг отборите както Левско със четвъртфинала така и когато ЦСКА издумка Динамо насред Москва,но това което стана днеска с ГРАНДОВЕТЕ на Бг футбола направо ми се реве!!!И Дано мача на ЦСКА със Септември е бил тото и оговорен-защото иначе жалко,много жалко за Бг футбола-и още нещо:
Днеска с един колега спорехме за Бг отборите и най-вече за играчите-та въпроса му беше следния:
Кажими,веднага на прима виста един млад преспективен играч който играе в националния отбор :shock: -направе ме хвърли в трета глуха!!!та аз дори и по имена не ги помня може би единствено Бандата,но него можеби съм го запомнил от постоянното набиване на неговото име от вестници и телевизий от колкото като игра!!!
Жалко-много много жалко :cry: :idea:

Потребителски аватар
amoros
Контакти:

Мнениеот amoros » 15 мар 2012 20:15

Голяма драма и за двата отбора.Левски поне беше ритнат от ат не от магаре.Напълно нормално е да се губят мачове Локомотив Пд.не е случаен отбор ,атмосферата в Пловдив е наелектризиращата.Н.Костов е първия треньор който разбра за проблемите на Левски в защита с привличането на Диамунтен и португалеца върза положението.ЦСКА реши генерално нещата разпродаде отбора и сега Ст.Младенов и фокусник да е ако не влезе на терена да вкарва няма кой.Мораес е единственият човек който е знае как се играе тая уж проста игра.
Последна промяна от amoros на 15 мар 2012 20:18, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Re: Време е бездушниците да се разкарат!

Мнениеот pomiqrat » 15 мар 2012 20:18

turbogena написа:Доста голяма част от играчите не знаят къде се намират. Не знаят какво е Левски. Аз съм сългасен да доиграваме първенството с юноши пък каквото стане. Поне съм сигурен ,че те ще изорат терена за синята фланелка...

Юноши :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Юношите на ЦСКА и "Левски" играят в отборите под чертата и в "Б" група.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Върни се в “Архив”