Николай Костов официална тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Съгласни ли сте с напускането на Николай Костов

Да
26
33%
Не
54
68%

Общо гласове: 80

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Николай Костов - Официална Тема

Мнениеот blue avalanche » 15 мар 2012 19:35

metodito написа:На Дарко му трябва точно един пас да пусне. На Влади, освен, че умее да руши атаките!, му трябва един шут от 20 метра - БАААААААААААМ! и дотам. Нека нищо не играе.

! И Дарко и Владо умеят да задържат топката. ;) А това е винаги ценно в последните минути на мача.
А Рамос, че заигра на мястото на Дарко е тоталната тъпотия.

Нито Дарко "пусна точен пас",нито Гаджев направи БААААААААААААМ!
Само не си уточнил-един точен пас и едно БААААМ на 5 мача веднъж или...
Имахме една контра 4-има на 2-ма и Дарко такъв "точен пас" пусна,че Пинто(или Калво беше) си изплю дробчетата,за да стигне топката на ъгловото флагче!!!Мерси!!!
ПП.В един "нормален" отбор,с играта,която показват в момента,Дарко и Гаджев не смяна,ами терен няма да помиришат!Ако,изобщо са в групата!

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 15 мар 2012 19:38

blue avalanche написа:
metodito написа:На Дарко му трябва точно един пас да пусне. На Влади, освен, че умее да руши атаките!, му трябва един шут от 20 метра - БАААААААААААМ! и дотам. Нека нищо не играе.

! И Дарко и Владо умеят да задържат топката. ;) А това е винаги ценно в последните минути на мача.

Имахме една контра 4-има на 2-ма и Дарко такъв "точен пас" пусна,че Пинто(или Калво беше) си изплю дробчетата,за да стигне топката на ъгловото флагче!!!Мерси!!!
ПП.В един "нормален" отбор,с играта,която показват в момента,Дарко и Гаджев не смяна,ами терен няма да помиришат!Ако,изобщо са в групата!

А Йовов зведата какво направи питам те,какво направи отговори ми провали мача с шибания си червен картон и останахме без халфове,ама не че с него имахме де пълен смешник не заслужава да стъпи повече на терена.А пък Митрев тря да го пратят и аз не знам къде най-жалкия вратар който Левски е имал някога.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 15 мар 2012 19:43

Жоржиньо написа:
blue avalanche написа:

А Йовов зведата какво направи питам те,какво направи отговори ми провали мача с шибания си червен картон и останахме без халфове,ама не че с него имахме де пълен смешник не заслужава да стъпи повече на терена.А пък Митрев тря да го пратят и аз не знам къде най-жалкия вратар който Левски е имал някога.

Аз Йовов изобщо не искам да го удостоявам с коментар!Митрев-също!!!
Макар,че не разбрах за какво,точно,му показаха ЧК.И то директен...Ползата е,че за 1-2 мача няма да го виждаме!
Отдавна писах,че Йовов е вреден за отбора!

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 15 мар 2012 19:45

Шото казваш,че Гаджев и Тасевски не ставали и за резерви,ми аз не виждам кой ще играе вместо тях? купихме играчи и кой сме купили,нямаме нито халф нито централен нападател.Но и по Дарик Грънчаров го каза,как може да смениш Гаджев в такъв важен мач може да не е в най-добрата си форма,но винаги може да направи нешо интересно.Докато Йовов не може нищо вече.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 15 мар 2012 19:50

Жоржиньо написа:Шото казваш,че Гаджев и Тасевски не ставали и за резерви,ми аз не виждам кой ще играе вместо тях? купихме играчи и кой сме купили,нямаме нито халф нито централен нападател.Но и по Дарик Грънчаров го каза,как може да смениш Гаджев в такъв важен мач може да не е в най-добрата си форма,но винаги може да направи нешо интересно.Докато Йовов не може нищо вече.

Да не забравяме,все пак,че контузията на Илиев "изяде" една смяна...
Иначе,лошото е,че формата и на тримата(Тасевски,Гаджев и Йовов) се срина едновременно.
Всъщност,формата на Йовов я няма от много време насам.

Потребителски аватар
flo
Контакти:

Мнениеот flo » 15 мар 2012 19:51

Тасевски ,Гаджев и Калво са били с контузии, това сам Костов го каза на пресконференцията след мача :!:

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 15 мар 2012 20:11

flo написа:Тасевски ,Гаджев и Калво са били с контузии, това сам Костов го каза на пресконференцията след мача :!:

Брей и кога си го е измисли тоя тва сигурно след края на мача :roll: хубаво ами Калво що игра цял мач,а другите по 60 минути?

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 15 мар 2012 21:03

THE G.A.M.E написа:
Синьо сърце написа:Точно така беше! Не ми харесва тази работа, но нека изчакаме да видим.

Ами брат, няма какво да направим ...
Ще стиснем зъби и ще видим, как ще се развият нещата. ;)

Аз само се опасявам тази загуба да не доведе до отлив на левскарите ...
Щото, гледай какво чудо беше последните мачове.
Като започнем от мачът с "Морето" ( над 10 хиляди ) ... Минем през гостуването в Монтана ( над 1 000 ) ... Та до днешният мач, в който можеби имаше около 2 хиляди сини ... :(

1. Гледам, че си написал "Сливен". Това значи ли, че не ходиш на мачове тъй като не си столичанин? Ако е така за какви стискания на зъби говориш? Ще стискат зъби тези който ходим на стадиона...
2. Срещу орките ако има 5 хиляди аз си режа главата :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 15 мар 2012 21:15

Thsmith написа:1. Гледам, че си написал "Сливен". Това значи ли, че не ходиш на мачове тъй като не си столичанин?

Да, от Сливен съм и за съжеление няма как физически да съм на всяко домакинство.
А и работата не ми оставя особено свободно време.
Гледам средно между 2 и 5 домакинства на сезон + 2-3 гостувания ...
За толкова имам физическата възможност. ;)
Thsmith написа: Ако е така за какви стискания на зъби говориш?

Имах напредвид друго, прегледай дискусията на предходните 2 страници ... ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
tonito
Контакти:

Мнениеот tonito » 15 мар 2012 22:15

Някой може ли да каже какво каза Николай Костов в тунела на Велев и какво е провокирало тази му реакция при положение че има вид на спокоен човек.

Върни се в “Архив”