Локомотив Пловдив - Левски за купата на България!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Re: Локомотив Пловдив - Левски за купата на България!

Мнениеот child in time » 15 мар 2012 18:23

Честито машинииии!!! Бихме напук на разни съдийски К... ! Здравкоо Здравкооо Здравкооо! Няма такъв луд мач! Място не мога да си намеря! Наздраве пичове ! Заслужена победа! Наздраве!
Купата е каква? :) :) :)
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 15 мар 2012 18:32

Поздравления за заслуженото продължаване на полуфинал! Желая ви да вземете купата!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 15 мар 2012 18:38

Бяхте по-добри и заслужено победихте! Дано спечелите купата! ;)

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 15 мар 2012 18:38

ПРЕКРАСЕН ДЕН за BG футбола: "Левски" и ЦСКА отпаднаха от купата на България още на 1/4-финала

varna-sport.com 15.03.2012 17:05
Днес, 15 март 2012 г е прекрасен ден за BG футбола ни. "Левски" и ЦСКА отпаднаха от турнира за купата на България още на 1/4-финала. Това не се е случвало никога в историята на футбола ни. Даже и съдията Ивайло Стоянов (Сватбата) не успя да спаси "Левски" в Пловдив, 2:1 за "Локо". Сватбата не даде 2 дузпи за домакините. Първата при 0:0. В ответната атака Бай Ганьо вкара чрез Калбо. През втората част защитник от "Левски" отклони топката с ръка, но Сватбата пак не наду гайдата за дузпа. В последна минута Господ наложи справедливост с ефектен гол с глава на Венков и мачът отиде в продълженията. Още в началото Локо поведе с 2:1. Сватбата започна с фалове да бута богопомазаните, но справедливостта този път остана на терена.
1/4-финали за купата на България: Локо (Пд) - Левски 2:1 в момента Симитли - ЦСКА 2:1, вчера: Ботев (Пд) - Лудогорец (Рз) 0:3, Литекс (Лч) - Миньор (Пк) 2:0, жребият за 1/2-финалите е утре.
Снимка Интернет
Това е голът на Господ в полза на Локо (Пд) в 94-та мин, който донесе справедливостта на терена отнета в полза на "Левски" от съдията Ивайло Стоянов (Сватбата).

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 15 мар 2012 19:08

ДНЕС Е ЕДИН ДОБЪР ДЕН ЗА БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ - ОТПАДНАХА ДВАТА НАЙ-ГОЛЕМИ ТУМОРА !
Ванко полудя на Трибуна Бесика, майна...ха ха :!:
За играта на отбора не мога да наравя коментар, щото на ТБ мач НЕ се гледа...ама така се навиках, майна :) .
Гледам футбол повече от 30г.; все съм гледал тенденциозно съдийство, ама като днешните съдии не бях виждал.
Престъпно съдийство на Лаута и пълен слугинаж в полза на Левски.
Баси съдията майна...тоя мина всякаква граница на търпимост - не ни даде две чисти дузпи, при всяка атака ни свирише засада и сините герои не даваше да ги пипнеш.Всяко падане на левскар беше фаул.Накъсваше играта и тикаше левскарите в нашата половина.Безобразно слабия Левски явно е знаел, че този мач няма взимане и си беше дошъл със сидиите.От тези по "хванати" съдии не съм виждал.
Нагъл слугинаж и слагане на отбора на БФС! Въпреки всичко Господ погледна към Лаута и справедливостта възтържествува - последен съдийски сигнал и Локомотив Пловдив е на полуфинааааааааал!

След края на мача разговарях с Даксон заедно с още няколко момчета и Даки-то каза, че е разтегнал адуктур и има голяма вероятност да не играе срещу "маргарините"!
Изображение

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 15 мар 2012 19:33

Оле оле оле…

Изображение
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Дака

Мнениеот Дака » 15 мар 2012 19:33

Големи сме ! Срещу 14 играхме! :lol: Май някои сега ще връщат взети пари :mrgreen: !

На терена имаше 11 черно бели лъва!!!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 15 мар 2012 19:52

Пловдив1926 написа:Оле оле оле…

Изображение

Както казах-убиец!!!

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 15 мар 2012 19:53

На мен лично ми се стори, че не е толкова груб фала, а вратаря симулира. После като го извадиха реших, че нещо е изкълчил ама от този кадър се вижда, че е брутален фала. ОБАЧЕ, виж и че гледа топката, освен това беше на скорост, просто много гнусно се засрешнаха. Според мен квалификациите "УБИЕЦ" са ненужни защото определено НЯМАШЕ умисъл да го ритне, а си посегна за топката!
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 15 мар 2012 19:58

Пловдив1926 написа:На мен лично ми се стори, че не е толкова груб фала, а вратаря симулира. После като го извадиха реших, че нещо е изкълчил ама от този кадър се вижда, че е брутален фала. ОБАЧЕ, виж и че гледа топката, освен това беше на скорост, просто много гнусно се засрешнаха. Според мен квалификациите "УБИЕЦ" са ненужни защото определено НЯМАШЕ умисъл да го ритне, а си посегна за топката!

И топката се намира там,където са бутоните му,нали?
ПП.Не съм виждал да се посяга за топка с бутоните напред.Но съм виждал нападатели,които си прибират крака(или,поне се опитват),когато разберат,че нямат шанс да играят с топката.
В неговата махала топката с бутоните ли я ритат?

Върни се в “Локо Пловдив”