L_Messi написа:По-скоро форумно квичене, което е нещо нормално и не би трябвало да я смущава.
бургазлииче беше
Нещо от рода, да се разкарам, да си играя с куклите и че не разбирам ( :
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
L_Messi написа:По-скоро форумно квичене, което е нещо нормално и не би трябвало да я смущава.
vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.
dxl написа:Яко затишие пред буря! Ако нямаше мач в Симитли, турците щяха да са налазили тука, ама сега го ядат и те, та за тва само по някой и друг фен на Локото изпада за да дразни.
Sleepwalker написа:maymun 1914 написа:Sleepwalker написа:При статични положения сме не слаби, ами направо неграмотни! На повторенията след първия гол камерата зад вратата го показа кристално ясно - топката се подава към първа греда и почти всички сини футболисти се втурват натам, без значение, че противниковият играч си имаше кой да го пази. Следва прехвърляне на топката към втора греда, където се видяха ЧЕТИРИМА непокрити черно-бели играчи! Просто невероятно!
Тука е мястото и да се погледне към Митрев. Безобразен! Влезе и за 15 минути сбърка поне 4 пъти, 2 от които фатално. И двата удара при головете бяха в обсега му, трябваше да извади ПОНЕ един от тях! Да не говорим, че на няколко пъти подава топката на противника при опити да чисти! Да напуска отбора през лятото, просто от 2 сезона буксува яко в развитието си, даже и деградира! Ако Пламен Илиев е със сериозна травма, да се налага някой юноша от школата! Иначе всеки мач ще треперим, когато противника наближи наказателното поле!
АЛКОХОЛА НЕ ПРОЩАВА.....ХАХАХАХ
Какъв алкохол бе момче!? Смятам, че съм написал напълно верни неща. Айде обори ме, като си толкова устат!
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост