Локо Пд-Левски/ КБ 15.03.2012/

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: Локо Пд-Левски/ КБ 15.03.2012/

Мнениеот ralka_levskarka » 15 мар 2012 16:22

dxl написа:
ralka_levskarka написа:При изравнителния гол на Локо докато кажа, че ъглов удар не искам да гледам, защото ги знам Левски какви са в тия положения и Митрев отново показа кашкавалените си пръсти.

Такива неща по форумите не се пишат. Както и: "Ей са само да не вкарат тоя пряк, че..." Друго правило от типа на: "Милиев/Йовов за сега добре играе".

Това е проклятие, известно като "Пепи Петела". Той като кажеше за националния - добре играят нашите момчета за сега и винаги ни вкарваха гол...

Не го написах :lol:
С тати гледахме мача и докато му кажа, че не искам да гледам ъгловия удар и гола падна :) Просто Левски наистина са слаби в такива положения. Днес бяха слаби в почти всички.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
maymun 1914
Контакти:

Мнениеот maymun 1914 » 15 мар 2012 16:24

Theos написа:Ужасно слабо...и тъпо оправдание на Костов-вятъра, мислех че е по интелегентен човек...

Има само едно спасение от всичко това , и то се казва Димитър Димитров-ХЕРО
- Паднахме се срещу едни....ТНС ли бяха, ТКЗС ли бяха?

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 15 мар 2012 16:24

ralka_levskarka написа:Не го написах :lol:
С тати гледахме мача и докато му кажа, че не искам да гледам ъгловия удар и гола падна :) Просто Левски наистина са слаби в такива положения. Днес бяха слаби в почти всички.

Левски са слаби на статични положения от Достанич насам. През Гонзо, та Ясен...

Пак, че Костов не е вкарал Иво при 1:0 да пази резултата...
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 15 мар 2012 16:24

blue avalanche написа:Точно така!Кога,за последно,сме играли на Герена в решаващ мач за Купата?

Никога :!: От както се играе само по 1 мач за купата(не знам вече колко години станаха,но са доста) Левски има само 2 мача не Герена. Един със Сливен и един с Берое.

Потребителски аватар
diss
Контакти:

Мнениеот diss » 15 мар 2012 16:25

В Левски се плашат, че контузията на Илиев в тежка

Вратарят на Левски Пламен Илиев изправи на нокти треньорския щаб на сините. Николай Костов заяви на пресконференцията си, че съществуват съмнения за тежка контузия на стража.

Илиев напусна терена принудително по време на двубоя с Локомотив Пловдив от четвъртфиналите за Купата на България, а опасенията са, че може да е скъсал връзки на коляното.

Разбира се, подробности по този въпрос ще има, след като вратарят на Левски премине медицински прегледи. Ако най-мрачните прогнози се потвърдят, сезонът за Илиев може да приключи, а Левски разполага само с Божидар Митрев и юношата Димитър Илиев.

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 15 мар 2012 16:25

Но искам да отбележа ,че съдията ТРЯБВАШЕ да изгони Георгиев първото полувреме , първия му фал срещу Калво е чист червен картон, събу му обувката, плюс още два нарисувани жълти , а Бенжелюн ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябваше да получи червен картон, заради бруталното и умишлено влизане на Пламен Илиев!

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 15 мар 2012 16:27

Абе аз се включих да гледам от продълженията, че имах работа - ама кво е станало с Пламен? Сам ли се контузи или? Щото с Божката на врата...
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 15 мар 2012 16:27

Пълен провал.
И по-лошо ще става.
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 15 мар 2012 16:27

Theos написа:Но искам да отбележа ,че съдията ТРЯБВАШЕ да изгони Георгиев първото полувреме , първия му фал срещу Калво е чист червен картон, събу му обувката, плюс още два нарисувани жълти , а Бенжелюн ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябваше да получи червен картон, заради бруталното и умишлено влизане на Пламен Илиев!

и аз съм на това мнение за Бенжелюн, ама като го казах и ми крякнаха тук ;)
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
maymun 1914
Контакти:

Мнениеот maymun 1914 » 15 мар 2012 16:28

dxl написа:Абе аз се включих да гледам от продълженията, че имах работа - ама кво е станало с Пламен? Сам ли се контузи или? Щото с Божката на врата...

Не , Юнес от Локото го удари много лошо , при една центрирана топка от пряк свободен.
- Паднахме се срещу едни....ТНС ли бяха, ТКЗС ли бяха?

Върни се в “Архив”