Николай Костов официална тема
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Николай Костов - Официална Тема
Отдавна го бях казал с този мижитурест тренъор нищо добро не ни чака въобще ще е цяло чудо да влезем в 3-ката,като гледам другите отбори колко са наточени.С Тоневци и тем подобни нищо няма да стане.
-
grasiani написа:Отдавна го бях казал с този мижитурест тренъор нищо добро не ни чака въобще ще е цяло чудо да влезем в 3-ката,като гледам другите отбори колко са наточени.С Тоневци и тем подобни нищо няма да стане.
Ти къде беше при победите бе, критикуващият ???
Или Костов не-става, само когато не спечели мач ?
Човече, играта е пълен боклук. Не си мисли, че излизам да критукувам заради загубата. Това не съм спирал да го правя от лагера в Анталия. Просто защото е видимо, че отборът нищо не играе с подобна тактика.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
THE G.A.M.E написа:grasiani написа:Отдавна го бях казал с този мижитурест тренъор нищо добро не ни чака въобще ще е цяло чудо да влезем в 3-ката,като гледам другите отбори колко са наточени.С Тоневци и тем подобни нищо няма да стане.
Ти къде беше при победите бе, критикуващият ???
Или Костов не-става, само когато не спечели мач ?
Аз къде бях? Иначе е много лесно само при загуби да се плюе... Стана ли това което казах?
Преди седмица се смееше ама както виждаш... Аз както виждаш каквото говорех преди, това казвам и сега.

Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet
- bigbonusprize
- Контакти:
Аз май съм изпуснал това, онова. Но Костов не става, защото?
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
-
Thsmith написа:Аз къде бях? Иначе е много лесно само при загуби да се плюе... Стана ли това което казах?
Нищо не е станало ...
Чакай да мине и мачът за първенство на Лаута, тогава ако паднем, ще си напиша в профила, че не разбирам от Футбол.

Момчета, твърде рано е да се дават оценки за работата на треньора. Айде стига сме сменяли треньорите като носни кърпички. Така не става!
THE G.A.M.E написа:Thsmith написа:Аз къде бях? Иначе е много лесно само при загуби да се плюе... Стана ли това което казах?
Нищо не е станало ...
Чакай да мине и мачът за първенство на Лаута, тогава ако паднем, ще си напиша в профила, че не разбирам от Футбол.
чакай сега... ти да не искаш да ми кажеш, че се надяваш това да е "врътка" ? С изравнителен гол в последната секунда и продължения? Сириъсли?
И въпроса не е в това дали ще вземеш някой мач по калитарски начин, а че няма никаква мисъл в играта. Няма идея как да се гради играта и какво искаш да правиш. Просто си подаваш топката докато не я загубиш и толкова. И като прибавим това, че липсва капацитет за на повече от 6 км среден игрови пробег... всичко лъсва.

Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet
- blue avalanche
- Контакти:
Не знам защо Костов не става,но знам,че,до изравнителния гол,мачът беше изигран ПОЧТИ безгрешно тактически!!!
Карвальо-НУЛА!
Лазаров(до гола)-НУЛА!
Даксон-НУЛА!
Трябваше просто да задържим играта в центъра и в половината на Локото в края на мача.Но как да стане,когато полузащитата се лигави!Сигурен съм,че,ако близнаците бяха налице,щяха да се представят много по-добре от някои "звезди"!!!
Карвальо-НУЛА!
Лазаров(до гола)-НУЛА!
Даксон-НУЛА!
Трябваше просто да задържим играта в центъра и в половината на Локото в края на мача.Но как да стане,когато полузащитата се лигави!Сигурен съм,че,ако близнаците бяха налице,щяха да се представят много по-добре от някои "звезди"!!!
- Middlesbrough
- Контакти:
пичове няма кво да чакаме то се вижда че тренера не е добър да не кажа слаб ...
защо така се заблуждавате
а тоя Гаджев защо е толкова бездушен незнам :С
защо така се заблуждавате

а тоя Гаджев защо е толкова бездушен незнам :С

[offtopic]