Българска Простащина!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
palante
Контакти:

Българска Простащина!

Мнениеот palante » 07 сеп 2008 14:48

Сега гледах Нова Телевизия и слушах коментара Филип! И разказа какво са направили така наречените "фенове" на Цска! Показаха просто че не са фенове нито на отбора си нито на националния!Националния вратар (Димитър Иванков) да ти хвърли фанелката си и вие да искате да я запалите това вече не знам какво е само се радвам че е имало нормален глас някой да каже не я палете това е Национална Фанелка! Просто вече нямам думи..... не знам на какво вече са способни феновете за да покажат колко селяни са!!
П.П Селянин не е човек който живее на село а човек който се държи като селянин а всички знаем къде са събрани всички селяни (София)!!!!
"Хем знам, че с три жени е тъпо, ама кво да ги правя, като били приятелки и движели навсякъде заедно"

cumst
Контакти:

Re: Българска Простащина!

Мнениеот cumst » 07 сеп 2008 14:56

Абсолютно си прав! Но ,като се замислиш,това което става по стадионите,е отражение на случващото се в цялата ни държавица.Не може на мач на националния отбор да се делим на
сини,червени и какви ли не.Но явно е,че може.Затова и България не може да отлепи от дъното
,защото всеки гледа собственото си положение и не го е грижа за проблемите на останалите.

levski4
Контакти:

Мнениеот levski4 » 07 сеп 2008 15:04

palante написа:Сега гледах Нова Телевизия и слушах коментара Филип! И разказа какво са направили така наречените "фенове" на Цска! Показаха просто че не са фенове нито на отбора си нито на националния!Националния вратар (Димитър Иванков) да ти хвърли фанелката си и вие да искате да я запалите това вече не знам какво е само се радвам че е имало нормален глас някой да каже не я палете това е Национална Фанелка! Просто вече нямам думи..... не знам на какво вече са способни феновете за да покажат колко селяни са!!
П.П Селянин не е човек който живее на село а човек който се държи като селянин а всички знаем къде са събрани всички селяни (София)!!!!

Югоагентът-Дучето ги завел в Черна гора да викат"Югославия"-ебати МАЛОУМНИКА!!!

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 07 сеп 2008 15:48

cumst написа:Абсолютно си прав! Но ,като се замислиш,това което става по стадионите,е отражение на случващото се в цялата ни държавица.Не може на мач на националния отбор да се делим на
сини,червени и какви ли не.Но явно е,че може.Затова и България не може да отлепи от дъното
,защото всеки гледа собственото си положение и не го е грижа за проблемите на останалите.

Има трезвомислещи хора все още...СЛАВА БОГУ !
Изображение

Потребителски аватар
goteborg
Контакти:

Мнениеот goteborg » 07 сеп 2008 17:00

Tova sa prosti hora,idioti!Ne vijdam kak da se komentira podobno povedenie?Jalkoto e che takiva sa mnogo,s lopata da gi rinesh.Zatova niama napreduk.S takiva (ne)hora,tolkova.
Save Ukraine!

kamikadze
Контакти:

Мнениеот kamikadze » 07 сеп 2008 17:30

palante написа:Сега гледах Нова Телевизия и слушах коментара Филип! И разказа какво са направили така наречените "фенове" на Цска! Показаха просто че не са фенове нито на отбора си нито на националния!Националния вратар (Димитър Иванков) да ти хвърли фанелката си и вие да искате да я запалите това вече не знам какво е само се радвам че е имало нормален глас някой да каже не я палете това е Национална Фанелка! Просто вече нямам думи..... не знам на какво вече са способни феновете за да покажат колко селяни са!!

Правилно!!! NO COMENT!!!
-Какво прави фен на Ц(*КА като отборът стане шампион?
-Гаси PLAYSTATIONA и си ляга...

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 07 сеп 2008 18:50

Селянина си е на село, а селяндура е предимно в София и в големите градове! /Между другото, аз съм потомствен софиянец./
А пък изродите са си изроди - независимо дали са Дучета, прасета, говеда или канарчета!!!
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

naserakov
Контакти:

Мнениеот naserakov » 07 сеп 2008 18:58

Blue_Lion написа:
cumst написа:Абсолютно си прав! Но ,като се замислиш,това което става по стадионите,е отражение на случващото се в цялата ни държавица.Не може на мач на националния отбор да се делим на

Има трезвомислещи хора все още...СЛАВА БОГУ !

сигурно сте прави с колегата,но изчакайте да се развие темата,..нема такива лайномети като българските запалянковци..живи и здрави

naserakov
Контакти:

Мнениеот naserakov » 07 сеп 2008 19:08

е тва не е истина,...а бе вижте как испратиха ОЛИ КАН,нищо , че пусна сума елементарни голове,...трябва да се научим първо да уважаваме,след това да правим компромиси и най-накрая да съдим.Затова много хора се срамуват да се нарекът фенове на БЪЛГАРСКИЯ НАЦИОНАЛЕН ОТБОР,..БЪЛГАРИ ЮНАЦИ,ТВА Е ВИК , ВЪПРЕКИ ДРЕБНОДУШИЕТО,ГОРДЕЯ СЕ С ОТБОРА,ПЪК БИЛО И НАЙ-СЛАБИЯ В ЕВРОПА,ЗАЩОТО МОЖЕ ДА Е СЛАБ ОТБОР,НО СИ Е НАШИЯ

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 07 сеп 2008 22:44

Целият позор е рестото на 60 години лумпенизация, точно от тези, които запалиха националната фланелка - ИНТЕРНАЦИОНАЛИСТИТЕ! Тези никога няма да могат да бъдат солидарни, с националните ценности! Същите тези, които след мача Левски-Ливерпул, гърмяха със заря от съседния стадион и показаха на Европа, че от нас нищо не става!
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Върни се в “Футбол - България”