Theos написа:Абе това лице Валери Георгиев беше за гонене в 30 мин, а каква дузпа се дава за фал извън наказателното поле ,че ми е чудно???
Той направо плаче и се моли на съдията:"Изгони ме!Изгони ме,бе!"Ама с два реда сълзи плаче...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Theos написа:Абе това лице Валери Георгиев беше за гонене в 30 мин, а каква дузпа се дава за фал извън наказателното поле ,че ми е чудно???
Theos написа:mistreated написа:gun175 написа:Въпросната ситуация с Лазаров преди гола се вижда че е извън наказателното поле ... а гола си е страхотен, само Левски1914!
Това значи ли, че не трябва да се свири нарушение в полза на Локо? Щеше ли да падне голът на Левски, ако такова нарушение бе свирено? Въпроси, на които би трябвало сам да можеш да си отговориш.
Не стига, че съдиите са с вас, ами и късметът ви покрива за стотен път.
Ако съдиите са с нас Локото трябваше да са вече с човек по малко
Red Warrior написа:Както си знаех - отново подкрепа за правителственото отборче! Несвирено нарушение (дузпа, или фаул все тая), след което става гола. Винаги съм казвал, че калитковщина+съдийска помощ = успех на Левски.
Rivaldo10 написа:Ботев Пловдив написа:Коментатора на мача къде ги видя тези много фенове.Капацитетът на стадиона им е за 6800,гледам,че не е пълен и агитката им е оредяла.
Има да си мечтаят за нашата посещаемост. Гостуващият сектор е пълен което е напълно нормално за Левски.
В сайта им пише 13+ хиляди. Не е възможно да е само 7000...
kambata написа:Каква дузпа бе на границата на наказателното поле е ситуацията.
NiKsAnA_ss написа:Red Warrior написа:Както си знаех - отново подкрепа за правителственото отборче! Несвирено нарушение (дузпа, или фаул все тая), след което става гола. Винаги съм казвал, че калитковщина+съдийска помощ = успех на Левски.
И гредите са в играта.. Коефициента за 3 греди преди мача рязко се е увечличил..
mistreated написа:Ти ще отговориш ли на въпросите, които съм задал или ще ми философстваш?
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Neftochimic1892 написа:storm написа:storm написа:Града в който е изобретен шоколада..?
Швейцария
Theos написа:mistreated написа:Ти ще отговориш ли на въпросите, които съм задал или ще ми философстваш?
Това което видях и Майкъл Фелпс не би се хвърлил толкова добре и артистично! Отговор на въпроса ти, фал няма!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта