Колко престижно е да си носител на Купата на страната си

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Re: Колко престижно е да си носител на Купата на страната си

Мнениеот MCMXIII » 15 мар 2012 12:25

zlatan написа:въпроса в темата ми все пак да уточня е Колко е престижен този турнир,а не дали е престижен,мисля схващате разликата,в нито един момент не съм отрекъл този турнир.

По- малко престижен е от шампионска титла. Но е достатъчно престижен турнир, че да се бориш за него.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 15 мар 2012 12:27

zlatan написа:......За днес искам повтарям искам победа за Левски,а какво ще стане може би Баранка и Диков знаят,но ще го кажат в 15.00часа.

Сашо ми даде малко информация "на ухо" на една опашка за зеленчуци на Женския пазар, където се беше наредил заедно с Петя, но обещах да я пазя в тайна до интервюто с Баранка. ;)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 15 мар 2012 12:32

Е как колко е престижен ?
Много е престижен,та това е ВТОРИЯТ по значимост трофей в БЪЛГАРИЯ,вторият - не трийсет и вторият.Освен титлата,това е другият трофей който може да бъде спечелен от БГ отбор,както знаете шансовете ни да спечелим ШЛ и ЛЕ са малки ... :geek:
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 15 мар 2012 12:41

Всяка спечелена купа от официални първенства и турнири носи престиж . Според мен големите отбори не се напъват в ранните етапи от турнира и това е нормално предвид , че се играе със слаби отбори . На фаза полуфинали всички излизат с почти най-доброто , така че не виждам никакво неуважение от страна на големите отбори , това че някои "горят" , защото са се мъчили да икономисат сили е друг въпрос . Ако става въпрос за Левски , ако и за тиквени медали да играем и да отпаднем , пак ще го прежаля трудно , така че всеки си има свой поглед над нещата.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
Yoda
Контакти:

Мнениеот Yoda » 15 мар 2012 12:48

Купата на България е мнооооого по престижна от купата на "17-те смешници" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 15 мар 2012 12:51

Yoda написа:Купата на България е мнооооого по престижна от купата на "17-те смешници" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

[offtopic]Жалка история... гавриш се с убити хора, успяваш ли да го осъзнаеш? :x[/offtopic]
Купата е престижна толкова, колкото е престижен сребърният медал от едно състезание. Има не малка стойност, но не е като златото...
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 15 мар 2012 12:57

vaskonti написа:
Yoda написа:Купата на България е мнооооого по престижна от купата на "17-те смешници" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

[offtopic]Жалка история... гавриш се с убити хора, успяваш ли да го осъзнаеш? :x[/offtopic]
Купата е престижна толкова, колкото е престижен сребърният медал от едно състезание. Има не малка стойност, но не е като златото...

[offtopic]Не си толкова стриктен (кой знае защо), когато сталкерчето чрез своя подпис се гаври с паметта на Левски и Гунди във форума на ЦСКА. ;)[/offtopic]
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 15 мар 2012 13:14

Captain Stottlemeyer написа:
vaskonti написа:

[offtopic]Не си толкова стриктен (кой знае защо), когато сталкерчето чрез своя подпис се гаври с паметта на Левски и Гунди във форума на ЦСКА. ;)[/offtopic]

[offtopic]Напротив - питай го дали не го бях накарал да си махне този подпис. Това, че си го е сложил пак е отделен въпрос и както вероятно знаеш, има тема, в която да пишеш при подобни случаи.[/offtopic]
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Purple Kush
Контакти:

Мнениеот Purple Kush » 15 мар 2012 14:24

Купата дава право на участие в Лига Европа, което означава че за големите отбори които се борят за титла в ШЛ купата не е толкова важна. Но за по-малките клубове които по-рядко играят в евротурнирите е голям престиж да спечелят купата на страната си, особено ако е срещу някой голям отбор.
Изображение
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Nask0
Контакти:

Мнениеот Nask0 » 15 мар 2012 14:36

Най-престижното в една страна след спечелването на първенството (то друго не остана). Мисълта ми е, че за малките отбори е много по лесно да постигнат нещо в купата, от колкото в първенството. Защото тук, ако например Монтана победи ЦСКА, те отпадат от турнира а Монтана продължава напред. Докато в първенството може и да победят ама след това 5 мача без победа и пак са назад в класирането. Затова отбори от 2-ра бундеслига и от чемпиъншип достигат до финала.
Изображение

Върни се в “Футбол - Свят”