Единственият английски отбор, който в последните години показа,че може да се надиграва с Барселона е Челси. Време им е да бъдат приземени! Успех на "сините".
На 1/4 финал с Марсилия.
Челси - Наполи ( 14.03.2012г.) 21:45ч.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Re: Челси - Наполи ( 14.03.2012г.) 21:45ч.

Честита победа !

Велика победа над един силен противник ! Който не помни нека знае, че Наполи и преди беше голям отбор. В него играеше самия Диего Марадона.
Снощи бях на върха на щастието си ! Нашият Челси се завърна такъв, какъвто искаме да го виждаме.

Легендите ни показаха защо са такива ! Стана невероятен мач.
Челси показа защо е голям и защо грандовете с история трябва да се страхуват от нас.
Както и очаквах причината за лошите ни игри е била САМО и ЕДИНСТВЕНО недоразумението АВБ. Без него Челси показва друго лице.

Напред към финала на ШЛ, който този път няма да загубим !!!

[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
Браво на Челси! Не им гледах мача, но явно са играли доста добре и са отхвърлили моите очаквания (да бият минимално).
[center][/center]
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
Сега задължителна победа в събота за да може самочувствието да се възвърне с пълна сила.Сега е момента да се даде почивка на основните футболисти и да се даде шанс на футболисти като Лукаку.Така ще се изгради и една равностойна скамейка.
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]
- Keyser Soze
- Контакти:
sslevski написа:Сега задължителна победа в събота за да може самочувствието да се възвърне с пълна сила.Сега е момента да се даде почивка на основните футболисти и да се даде шанс на футболисти като Лукаку.Така ще се изгради и една равностойна скамейка.
Mисля, че мачът с Лестър е в неделя
- Keyser Soze
- Контакти:
Не знам за вас, обаче аз почти не успях да мигна от радост. Доста време мина от предишната подобна драма - онова 4-4 с Ливърпул. Поздравления за Наполи - страхотен отбор, прекрасни фенове, при тях има много страст. Ако се бяха класирали напред, нямаше да е незаслужено.
Не искам да правя персонални оценки на играчите, защото именно това е Челси, който познаваме - всеки блести по свой собствен начин. Не спряха да тичат, да се борят, всеки корнер пред Де Санктис беше голова опасност, всеки един футболист даде своя принос. А какво да кажем за Ди Матео - сигурен съм, че и той не е очаквал чак такова начало като мениджър на Челси.
ПС: Някакви предпочитания към жребия за 1/4-финалите?
Не искам да правя персонални оценки на играчите, защото именно това е Челси, който познаваме - всеки блести по свой собствен начин. Не спряха да тичат, да се борят, всеки корнер пред Де Санктис беше голова опасност, всеки един футболист даде своя принос. А какво да кажем за Ди Матео - сигурен съм, че и той не е очаквал чак такова начало като мениджър на Челси.
Keyser Soze написа:Не знам за вас, обаче аз почти не успях да мигна от радост. Доста време мина от предишната подобна драма - онова 4-4 с Ливърпул. Поздравления за Наполи - страхотен отбор, прекрасни фенове, при тях има много страст. Ако се бяха класирали напред, нямаше да е незаслужено.
Апоел (Никозия), Бенфика, има какво да си пожелаем. На 1/4 финалите можем да извадим късмет (макар, че няма слаби отбори щом са стигнали до тук), но продължим ли на 1/2 финал каквото и да ни се падне, все ще е класно. Но нищо имаме сили, качества и дух да мечтаем за върха. Аз си пожелавам Бенфика

Класика в жанра
Иначе поздравления за победата,щеше да бъде жалко Англия да бъде без отбор на 1/4
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=aYM0DLOHt8A&feature=related[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=aYM0DLOHt8A&feature=related[/youtube]
на фона на всички отбори има три желани съперници, два равностойни на нас отбори и два нежелани... така, че мисля, че жребия е много много важен за бъдещето на Челси в турнира, както можем да отпаднем на 1/4 финал, така може и да играем финал.
Пожелавам си дерби Байерн - Реал , Барса - Челси и да има поне 1 слабаци на 1/2 , там евентуално сме с тях и ги мажем и финала срещу милан ще го играем ако стигнем въобще ..
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее!