Колко престижно е да си носител на Купата на страната си

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

ko100v
Контакти:

Re: Колко престижно е да си носител на Купата на страната си

Мнениеот ko100v » 15 мар 2012 11:07

Както каза Пената "Щом е купа се брои".

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Мнениеот gilento93 » 15 мар 2012 11:10

zlatan написа:Bourgas,не се обиждай няма да те питам за Черноморец,но я ми кажи братле без да се ровиш в Гугъл колко купи има твоя любим отбор от Европа който и да е ти си фен значи си имаш любим отбор-моля те кажи ми колко купи на страната си-ето аз ти казвам не знам колко купи има Ливърпул на Англия,но съм им яростен привърженик.

Вече са 8(рекорд)Карлинг и 4-5 FA.Аз толкова мисля,че бяха FA-овете. :)

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 15 мар 2012 11:39

shotgun blues написа:Е по-пристижно е отколкото да не си носител :lol:

+1913

Дали на някой му харесва или не, хубаво е да си носител на Купата.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 15 мар 2012 11:52

Според мен си е доста престижно да си носител на купата .
Мисля си че интересът към този турнир от година на година е все по-голям .
Доста неща ми харесаха :lol: :lol: :lol:

Е по-пристижно е отколкото да не си носител

Както каза Пената "Щом е купа се брои".

Потребителски аватар
Синият Болярин
Контакти:

Мнениеот Синият Болярин » 15 мар 2012 12:06

Турнирът за купата на България винаги е бил въпрос на чест и съм твърдо против всякакви оправдания ако Левски бъде елиминиран днес. Не е далеко от истината, че в историята остава шампионът, но щом излизаме с най-доброто, значи турнирът е важен не само за феновете. При евентуално наше отпадане причината ще е в по-доброто представяне на Локо, а не в "приоритетите". Не ми харесва единствено, че се играе по един мач. От фаза 1/4 или 1/8 финал, когато вече са останали водещите отбори, редно е да се играе на разменено гостуване.

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 15 мар 2012 12:09

Страхотна тема! :roll:

Следващата трябва да е -"Колко престижно е да си носител на купата на УЕФА (Л Е )" :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 15 мар 2012 12:09

Моето мнение съм го писал и друг път. За по-малките отбори е голям успех и може да се приеме за престижно. За големите отбори купата е успех и престижно отличие само когато носи дубъл.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 15 мар 2012 12:17

Синият Болярин написа:Турнирът за купата на България винаги е бил въпрос на чест и съм твърдо против всякакви оправдания ако Левски бъде елиминиран днес.
В един мач всичко може да се случи. Може да загубиш. Няма такива работи, като оправдания. Аз се надявам Левски да спечели, но вероятно и Локо мислят същото за себе си. Ако все пак отпаднем, няма да е приятно, но никъде не пише, че трябва непременно ние да сме носители. Иначе би трябвало да ни я връчат предварително и да не се играят мачове. Все пак мисля, че Левски е по-силен от Локо в момента, но мачът е в Пловдив, а и всеки мач започва при 0:0. Колкото и да е слаб футбола у нас, предпочитам моя отбор да печели трофеите, а не другите. В това число и купата.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 15 мар 2012 12:20

въпроса в темата ми все пак да уточня е Колко е престижен този турнир,а не дали е престижен,мисля схващате разликата,в нито един момент не съм отрекъл този турнир.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 15 мар 2012 12:23

Синият Болярин написа:Турнирът за купата на България винаги е бил въпрос на чест и съм твърдо против всякакви оправдания ако Левски бъде елиминиран днес. Не е далеко от истината, че в историята остава шампионът, но щом излизаме с най-доброто, значи турнирът е важен не само за феновете. При евентуално наше отпадане причината ще е в по-доброто представяне на Локо, а не в "приоритетите". Не ми харесва единствено, че се играе по един мач. От фаза 1/4 или 1/8 финал, когато вече са останали водещите отбори, редно е да се играе на разменено гостуване.

Мен по принцип ми харесва много повече 1 мач, защото всяко отпускане на големите отбори се наказва !!!
Ето ти пример ако бяха 2 мача , днес ЦСКА пуска юношите старша и пада с 2 : 1/3:1 примерно от Симитли ,
след което на реванша в София бие с 4 : 0 примерно е каква е ползата ???
Единствената полза е че ще има повече мачове на което съм привърженик защото наще примадони
играят твърде малко мачове и определено трябва да се помисли за начин мачовете да са повече.
Според мен обаче това трябва да стане с намаляването на А група до 10/12 отбора и вдигането на
броя мачове за шампионата .

Върни се в “Футбол - Свят”