Байерн Мюнхен - Базел

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Re: Байерн Мюнхен - Базел

Мнениеот durex » 14 мар 2012 15:56

Thomas Müller написа:Жалко, че принтерите отпаднаха, исках ги тях за следващ съперник да им го върнем за миналата година, но нищо, да заповяда следващия!!!

"Принтерите" незнам да има такъв отбор,но виж ако говориш за Интер,много силни думи казваш,къде бяхте на финала като ви бихме? Ами миналата година на 1/8 финала? Айде съобразявай се малко!

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 14 мар 2012 16:18

Голяма пародия са тия елиминации. 4,7,8 и накрая един между Барселона, Милан, Реал и Байерн ще се падне в супер тежък поток и някой ще намаже с отбори много под класата им.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 14 мар 2012 16:24

milan199440barca написа:Честита убедителна победа и класиране напред. Жалко за вратаря на Базел. Има много качества, но когато полевите играчи се представят лошо става трудно. Не искам Байерн да се пада на Милан на четвъртфиналите. Не заради последните две разгромни победи, а защото стилът на игра на Баварците ще бъде много неудобен за Милан. Рибери и Робен ще създадат много проблеми на бековете на Милан.

"Милан" не трябва да се страхува от "Байерн". Вярно, че спечелиха два пъти с огромна разлика, но е вярно също така, че баварците имат от какво да са респектирани срещу "россонерите".
Онова 1:4 през лятото на 2009 година беше срещу един унил, слаб "Милан", който няма почти нищо общо със сегашния. Тогава Леонардо поставяше основите на тима, а "Байерн" вече имаше играчите, които се искаха. Плюс новите тогава Олич, Гомес и т.н.
Досега "Милан" има само една загуба от "Байерн" в Европа в онзи инфактен мач през 1990 в Мюнхен, когато имаше продължения. Мисля, че беше полуфинал. Срещата завърши 2:1 за домакина.
Един такъв мач няма да е лесен, но за мен "россонерите" ще са фаворит за продължаване.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 14 мар 2012 16:27

pomiqrat написа:Голяма пародия са тия елиминации. 4,7,8 и накрая един между Барселона, Милан, Реал и Байерн ще се падне в супер тежък поток и някой ще намаже с отбори много под класата им.

Сигурно това ще е "Милан". В ДНК-то на клуба е обаче, подобно на "Пуул", да излиза с чест от големите мачове.
Ще е много много трудно.
Послепис: Не, че другите големи не са минавали и не минават по трудния начин до финала, но на "Милан", когато печелят елиминации, традиционно си минават с най - трудните отбори.
Всичко е шанс! Време е Ибрахимович да покаже, че става за големите мачове!
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 14 мар 2012 16:33

daniel875 написа:
pomiqrat написа:Голяма пародия са тия елиминации. 4,7,8 и накрая един между Барселона, Милан, Реал и Байерн ще се падне в супер тежък поток и някой ще намаже с отбори много под класата им.

Сигурно това ще е "Милан". В ДНК-то на клуба е обаче, подобно на "Пуул", да излиза с чест от големите мачове.
Ще е много много трудно.
Послепис: Не, че другите големи не са минавали и не минават по трудния начин до финала, но на "Милан", когато печелят елиминации, традиционно си минават с най - трудните отбори.
Всичко е шанс! Време е Ибрахимович да покаже, че става за големите мачове!

В петък ще видим, какво ще стане Изображение До тогава Изображение
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 14 мар 2012 16:50

MCMXIII, Емотиконите да ти имам :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 14 мар 2012 16:57

MuFc1878 написа:Честита победа и успех на 1/4 финалите!

Благодаря !
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 14 мар 2012 23:50

Neron написа:Аз викам да отворим фонд за donDiego ако правилно се сещам как се пишеше да ходи на всеки мач на Байерн защото когато отиде вкарваме 7 гола.

E..ходил съм на доста мачове на Байерн,включително и на загуби,но за мой късмет,съм ходил на доста резултатни техни победи.Миналата година гледах и двете гаври над Щутгарт и там и тук,за една седмица 11 парцалета само в швабската кошница.Бях и на мача с Интер,преди който си мислех,че няма начин да не сме на финал...та виждал съм и хубаво и лошо,но тази година повече е хубавото ;)
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 15 мар 2012 10:30

donDiego написа:E..ходил съм на доста мачове на Байерн,включително и на загуби,но за мой късмет,съм ходил на доста резултатни техни победи.Миналата година гледах и двете гаври над Щутгарт и там и тук,за една седмица 11 парцалета само в швабската кошница.Бях и на мача с Интер,преди който си мислех,че няма начин да не сме на финал...та виждал съм и хубаво и лошо,но тази година повече е хубавото ;)

Стискам палци, все на мачове да ходиш и все победи да гледаш. Успех!

Върни се в “Байерн”