Анкета: Кои ще са днешните 2 полуфиналиста за Купата?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Анкета: Кои ще са днешните 2 полуфиналиста за Купата?
Левски и Цска (след дузпи)
-
Hellkeeper
- Контакти:
Левски и ЦСКА.
Само ми е чудно, как трябва да завърши мачът на Левски, за да не е влязла в сила директивата
Само ми е чудно, как трябва да завърши мачът на Левски, за да не е влязла в сила директивата
Имали смисъл от такава анкета след като се знае че другите два тима ще са ЦСКА и Левски.Просто на Локо Пд няма да им се позволи да спънат отбора на Бойко Борисов и ще направят всичко възможно той да продължи.
Тъжно на факт

Тъжно на факт
Локомотив Пловдив! Другият не ме интересува...
[center][/center]
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100- Пловдив1926
- Контакти:
JimBeam написа:Имали смисъл от такава анкета след като се знае че другите два тима ще са ЦСКА и Левски.Просто на Локо Пд няма да им се позволи да спънат отбора на Бойко Борисов и ще направят всичко възможно той да продължи.
Тъжно на факт![]()
Има няква директива!!!
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
И да бие Левски днес,то ще е измъчено,защото в отбора няма добра селекция,треньорът е световно неизвестен,а звезда на отбора е куцият кон Йовов.Йовов вместо да се извини на всички левскари ,че се мота по терена безпомощен,има нахалство да говори разни глупости.Имал ли е някога нашият клуб по-слаба 10?Срам за всички левскари.
Левски и ЦСКА .
Локо Пд са приличен отбор но и много се изхвърлят по медиите и се надценяват !!!
Феновете на Локо Пд не ги критикувам (това им е работата) ама и те от 2 г. по форумите само пишат
как ще вземат купата и ще са в 3-ката но реално според мен нямат никакъв шанс за нито едно от 2-те неща .
Отиването на 1/2 финал на Литекс/Лудогорец/ЦСКА и Левски ще доведе до много
медиини интерпретации кой на кой легнал за купата кой с кой се договорил за шампионата и т.н.т.
Свикнали сме това всяка година го има .
Локо Пд са приличен отбор но и много се изхвърлят по медиите и се надценяват !!!
Феновете на Локо Пд не ги критикувам (това им е работата) ама и те от 2 г. по форумите само пишат
как ще вземат купата и ще са в 3-ката но реално според мен нямат никакъв шанс за нито едно от 2-те неща .
Отиването на 1/2 финал на Литекс/Лудогорец/ЦСКА и Левски ще доведе до много
медиини интерпретации кой на кой легнал за купата кой с кой се договорил за шампионата и т.н.т.
Свикнали сме това всяка година го има .
Последна промяна от Pichichi на 15 мар 2012 11:01, променено общо 1 път.
-
Hellkeeper
- Контакти:
иван66 написа:И да бие Левски днес,то ще е измъчено,защото в отбора няма добра селекция,треньорът е световно неизвестен,а звезда на отбора е куцият кон Йовов.Йовов вместо да се извини на всички левскари ,че се мота по терена безпомощен,има нахалство да говори разни глупости.Имал ли е някога нашият клуб по-слаба 10?Срам за всички левскари.
Какво пък общо има известноста на треньора с това дали е добър или не?
За Йовов е ясно, че му е време да се отдаде на нещо друго.
Като се абстрахираме от Тройчовите директиви, подкрепата на правителството и резолюцията на ООН ...мисля ,че ще стане здрав мач между Левски и Локо и Левски ще са крайни победители....
Колкото до мача в Симитли, ще е изненада ако Септември се доберат до гол, но ако цска паднат то тогава очаквам голям рев против всичко и всички...но все пак мисля че червените ще продължат-най логично е въпреки ,че им пожелавам неуспех!
Колкото до мача в Симитли, ще е изненада ако Септември се доберат до гол, но ако цска паднат то тогава очаквам голям рев против всичко и всички...но все пак мисля че червените ще продължат-най логично е въпреки ,че им пожелавам неуспех!
- Ванко_Ултраса
- Контакти:
Искам първо да отстраним Левскито на Лаута, след това си пожелавам късмета да е с нас и да ни изпрати червените на Лаута, а с Литекс да играем финал.
Само по този начин можем да вземем купата. Не искам гостуване на Лудогорец или на ЦСКА щото ще сме дотам, но нека първо се справим със сините.
Само по този начин можем да вземем купата. Не искам гостуване на Лудогорец или на ЦСКА щото ще сме дотам, но нека първо се справим със сините.