Черноморец - ЧЕРНО МОРЕ
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Черноморец - ЧЕРНО МОРЕ
Естествено,че отиваме за победа,пък каквото стане.Макар,че там по принцип трудно бием.Ами да,атакуваме предимно от ляво,но няма как да не е така,там дали ще е Адемар или Бачев,все се включват и подкрепят атаката.А от дясно кой да се включи Мишо ли,че да помогне на Жоро.И за утре си мисля,че Маркес ще започне на мястото на Мишо.Просто защото е по-свеж.Умора не трябва да има в отбора,но специално в Мишо я има.Той още след първия мач в Айндховен си каза,че толкова много не е бягал през живота си.Онзи ден също хвърли доста сили,което за него си е похвално,но също така специално за него е доста и точно в него умора има
Все пак мисля,че доста трудно,но ще бием

За вас моряци ний живеем...
green_vn написа:Абе стига оправдания,умора,не знам си какво...Ако сме отбор излизаме и бием 2-0 и толкозСамо Тича
Така си е ,когато искащ да ставаш шампион,даваш 100% от себе си всеки мач и биеш,иначе не става!
Още повече че селските "грандове",тръгват с преднина от 6,12 или 18 сигурни точки от своите подлоги,и само пълен актив от точки ще ни гарантира шампионската титла,така че нямаме право на грешки,като миналия сезон!
А и Балъков ,трябва да оправдае някак си вложените кинти и ще скочат здраво.
Няма какво да я мислим,всеки да намира начин и както може да потегля за Бургас,

Много ще е нужна подкрепата днес:

“НЕ СЕ ГАСИ ТУЙ, ЩО НЕ ГАСНЕ!” (1909-2009)
Бахти трагедията..кво става с защитата ни може ли такива смешни голове..нямам думи просто много зле.
Отборът без Алекс е като муха без глава 

-
Sole написа:Отборът без Алекс е като муха без глава
Е*и се в устата!
Не Алекс е причината... просто като има такива мърди като М.Лазаров, Адемар ще ни разбиват по бековете.
Отделно крилата без Юруков са под всяк'ва!
Последна промяна от Everlast1913 на 09 авг 2009 21:28, променено общо 1 път.
ЗЕЛЕНО-БЕЛИ ЗАВИНАГИ!
-
- Контакти:
Този съдия Ивайло Стоянов е пълен идиот, подигра ни се! 100% дузпа срещу Миро и после игра с ръка при фаула на Жоро Илиев, няма просто по- очевадни положения. Пълен некадърник.
- Sagittarius
С или без Кривия......
1.Чиста дузпа за Черно Море не се даде!
2.Не знам,но аз по-селски,по-копанарски отбор от ПСФ не съм виждал.Груби влизания,директен ЧК за онзи мангал Кардосо,разби с лакът носа на Миро Манолов,че после пробва да строши краката и на Лазаров.Тези са най-противния селяндурски отбор и никога няма да постигнат нищо.Да,изкопчиха 3 точки с балтии,лежане,чистене извън стадиона,но отбор никога няма да станат.
ПС:И ми писна да се пише за този кривокракия Алекс!Очевидно е,че 5 пари не дава за отбора.Повече не го искам в Черно Море,да си ходи в Левски.Ако остане-никога повече с капитанската лента.Ската се,не е контузен,повече не бива да бъде капитан.Резерва.Яд ме е на тъпия малшанс и от това да се вадят изводи за важността на Кривия.Как бе,как тези цървули,тези дървари нещастни с 2 удара правят 2 гола!Как няма да ни дадат тази очевадна дузпа!Машанса е тотален при нас,онзи въшлив мангал миризлив 100 пъти да пробва воле 100 пъти ще уцели чайките,но днес вкара....е*и му майката значи.
2.Не знам,но аз по-селски,по-копанарски отбор от ПСФ не съм виждал.Груби влизания,директен ЧК за онзи мангал Кардосо,разби с лакът носа на Миро Манолов,че после пробва да строши краката и на Лазаров.Тези са най-противния селяндурски отбор и никога няма да постигнат нищо.Да,изкопчиха 3 точки с балтии,лежане,чистене извън стадиона,но отбор никога няма да станат.
ПС:И ми писна да се пише за този кривокракия Алекс!Очевидно е,че 5 пари не дава за отбора.Повече не го искам в Черно Море,да си ходи в Левски.Ако остане-никога повече с капитанската лента.Ската се,не е контузен,повече не бива да бъде капитан.Резерва.Яд ме е на тъпия малшанс и от това да се вадят изводи за важността на Кривия.Как бе,как тези цървули,тези дървари нещастни с 2 удара правят 2 гола!Как няма да ни дадат тази очевадна дузпа!Машанса е тотален при нас,онзи въшлив мангал миризлив 100 пъти да пробва воле 100 пъти ще уцели чайките,но днес вкара....е*и му майката значи.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
-
- Контакти:
Cherno More написа:Този съдия Ивайло Стоянов е пълен идиот, подигра ни се! 100% дузпа срещу Миро и после игра с ръка при фаула на Жоро Илиев, няма просто по- очевадни положения. Пълен некадърник.
Ако трябва да разчитаме на съдията , доста сме го закъсали . Не ми хареса играта на нашите момчета . Много жалко за Юрюков . Пълна липса на идея за игра . Минем центъра , пас към някой , той овладява и дотам . Или пък някое балонно центриране .
жалко за загубата , но аз лично очаквам първите 4-5 мача да не показваме добра игра .
п.п. Лицето Михаил Лазаров ....

коментатора много дразнеше - " .... подава ултра техничен финт "
ROLLING HEAD
http://www.youtube.com/watch?v=VPjOGU-EucY
http://www.youtube.com/watch?v=VPjOGU-EucY
Sagittarius написа:С или без Кривия......
ПС:И ми писна да се пише за този кривокракия Алекс!Очевидно е,че 5 пари не дава за отбора.Повече не го искам в Черно Море,да си ходи в Левски.
ти коий мач гледа

ПФК ЧЕРНО МОРЕ