Христо Стоичков - старши треньор на Литекс
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Литекс не спази заръката на Стоичков, но продължава напред !
Дузпичка си имаше...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Corwin написа:Иначе аз гледах малко от мача на Литекс, пак лошо впечатление ми направи колко малко хора имаше...
от едно село, колко човека очакваш да има на мач?

LSFC 1914 написа:Corwin написа:Иначе аз гледах малко от мача на Литекс, пак лошо впечатление ми направи колко малко хора имаше...
от едно село, колко човека очакваш да има на мач?
Те в селата ходят 1/3 от населението на селото да гледат :D
shotgun blues написа:какво село бе кретен,човека на който носите името е избрал това "село" за столица на революционнните му комитети
кретен
При положение, че си от Ловеч и не зная от кога не си стъпвал на стадиона вместо да се засрамиш си решил да показваш мускули.
Ловеч е хубав град и оправданието, че са малко жители е крайно несериозно.
Като добавим, че от най-далечният квартал пеша до стадиона е за 30 минутки, какво повече искате не зная.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
- shotgun blues
- Контакти:
ха милионите цесекари и левскари пълнете стадионите си пак тогава викайте
Да се засрамя че си пия бира ,гледам си мача и след това чакам мача на РЕАЛ МАДРИД ,абе я

Да се засрамя че си пия бира ,гледам си мача и след това чакам мача на РЕАЛ МАДРИД ,абе я

[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
Corwin написа:Офтопик:
Пармалат, тва в подписа ти за кои кандидат-купувачи се отнася?
Иначе аз гледах малко от мача на Литекс, пак лошо впечатление ми направи колко малко хора имаше...
За който и да е нов собственик.В последно време се срягаха много за ЦСКА.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
shotgun blues написа:ха милионите цесекари и левскари пълнете стадионите си пак тогава викайте![]()
Защо трябва да те вълнува какво правят другите?
Вероятно стадионът ти е на 5 минутки от вас, но явно ще си счупиш краката ако отидеш да си подкрепиш отбора от трибуните.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
BadBoy, колкото и да не ми се иска да го кажа, е прав. Не може да има толкова ниска заинтересованост към отбора. Все пак важен мач беше, а имаше едва около 1500-2000 човека на стадиона. И не може отборът ти да води с 2:0 и 5 минути преди края на мача стадионът вече да е почти празен. Все едно някой насила ги е накарал да отидат на мача и все едно имат кой знае колко спешна работа, че да бързат да се приберат. 5 минути повече няма да им отнемат от "ценното" време.
[center]
[/center]

Важното е че стадионът предлага удобството да не те вали,школата на Литекс работи,налагат се млади играчи в първия отбор,теренът е добър,естествено ако има 10 000 зрители ще е още по-добре,но и това не е малко!
Blagoy написа:BadBoy, колкото и да не ми се иска да го кажа, е прав. Не може да има толкова ниска заинтересованост към отбора. Все пак важен мач беше, а имаше едва около 1500-2000 човека на стадиона. И не може отборът ти да води с 2:0 и 5 минути преди края на мача стадионът вече да е почти празен. Все едно някой насила ги е накарал да отидат на мача и все едно имат кой знае колко спешна работа, че да бързат да се приберат. 5 минути повече няма да им отнемат от "ценното" време.
Сега разбраха ли феновете на оранжевите какво думаха привържениците на сините в многото теми и закачки. Ти го казваш доста точно, но аз ще добавя, че интересът на публиката се крие в история, традиции и усещане за футбол. Феновете от Тетевенските помашки села не се броят, защото там са на "Ура" и "Кебапче". Бройката от 2 000 ми се струва даже доста завишена, но е факт че налице е минимална посещаемост в Ловеч.
Иначе, най-нормалното нещо днес бе Литекс да отсрани Миньор. Не виждам сензации и драми.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс