Има ли Бербатов място в националния отбор???
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Има ли Бербатов място в националния отбор???
Бербатов го боли... за Национала,вчера беше безумно слаб,точно от неговия пропуск нещата тръгнаха надолу!!!За съжаление няма алтернатива-другите са по-зле и от него!!!
- TPAKTOP
- Контакти:
levski4 написа:Бербатов го боли... за Национала,вчера беше безумно слаб,точно от неговия пропуск нещата тръгнаха надолу!!!За съжаление няма алтернатива-другите са по-зле и от него!!!
Братле, не е той виновен! Не може да се вкарва всяко положение. А той се връщаше много, ама много назад. Не му е тва работата. Като го нямаше Марто да му ги дава на кракът или главата... Пък оня нашата (бивша) голяма звезда В. Димитров... Това момче много ми хасваше преди, ама сега не може като хванеш топката да падаш за фаул... Хем добре я държи ама не я подава а играе за статично положение. Много се ядосах. А Бербо играеше като дефанзивен халф. А той си е нападател тип таран. Топката в него трябва да означава, че ще може да вкара или поне да с едно отиграване да изведе някой на стрелкова позиция. Не да ни брани

helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
Според мен правилния въпрос е - има ли с кого да играе Бербатов в националния отбор ? И моментално ще отговоря - НЕ !
- TPAKTOP
- Контакти:
Ботевист написа:Според мен правилния въпрос е - има ли с кого да играе Бербатов в националния отбор ? И моментално ще отговоря - НЕ !
Може би си много прав. Мартин Петров като играе само от тях излизат опасите положения
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
Ботевист е прав. Марто го няма отляво,Стилян има-нема,Вили си мисли ,че още е в родното ни първенство...А и да почнем само с един нападател е кофти,да не кажа тъпо!
Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...
Кой нормален човек може да пусне тая смешна тема,според теб кой ще замени Бербо а?
Гонзо ли,Манчев ли или пък ааааааааа Г.Христов
Гонзо ли,Манчев ли или пък ааааааааа Г.Христов

1948,1951,1952,1954,1955,1956,1957,1958, 1959,1960,1961,1962,1966,1969,1971,1972,1973,1975,1976,1980, 1981,1982,1983,1987,1989,1990,1992,1997,2003,2005,2008...!!!
- Alex Tomov
Mен ме е срам от този резултат и този отбор на България най-вече от Бербатов, защото винаги така се получава да играе за клубния си отбор на 100%, а за нац. отбор не знам дали показва и 20% от възможностите си! Явно той не е истински българин и гледа само парите... Когато играеш за родината си според мен дори и 1 лев да ти дават трябва да се раздаваш, но за жалост при нас не е така! Ето вчера БФС се съгласи да им даде на играчите 2 млн. лева при класиране за 2010. Ако ще и 50 млн. да им дават същите дървета са

- Alex Tomov
Бербатов струвал 30 млн. той даже и 30 лева не струва! 

Cxemata ni be6e tragi4na...sled kato sme s 1 napadatel ot koito se o4akva da uvli4a za6titnicite trqbva da ima vklu4vane ot krila i centur a nqma6e.I igra4 ne pravi otbor tva e kolektiven sport kak?Isturval edva li ne 100% polojenie...otdelno 4e toma6i4 nqma mqsto ot dqsno kombinaciq Velizar i D.Todorov 6te6e da e po efikasna i ne nie a te 6tqha da sa s 10 4oveka...bega im 6te6e da bude izgonen..i "universalniq" Peleto boje mili..Lazarov idva kato svoboden agent=nqma igrova praktika dostatu4na za titolqr..Todor Qn4ev po malko rabota li 6te6e da svur6i ot 4avdar Qnkov? Berbatov go ostavete mno burzo zabravihte kolko ma4a nie e vla4il celiq otbor..tva e to 1to4na pobodre ot ni6to..dano imame pove4e kusmet i da si podredim ne6tata za sledva6tiq sapernik.
Alex Tomov написа:Mен ме е срам от този резултат и този отбор на България най-вече от Бербатов, защото винаги така се получава да играе за клубния си отбор на 100%, а за нац. отбор не знам дали показва и 20% от възможностите си! Явно той не е истински българин и гледа само парите... Когато играеш за родината си според мен дори и 1 лев да ти дават трябва да се раздаваш, но за жалост при нас не е така! Ето вчера БФС се съгласи да им даде на играчите 2 млн. лева при класиране за 2010. Ако ще и 50 млн. да им дават същите дървета са
Напълно съм съгласен,но у нас няма ОБЕКТИВНА журналистика!Раздуват се едни сапунени мехури/Бербо-мехури/,говори се,че едва ли не Юнайтед друг такъв футболист не е имал в историята си....А то истината е,че момчето досега само е позирало с фланелката на Юнайтед/то там му е и силата де/.Въобще-МАЙТАП,който обаче пак ще ни загорчи догодина,когато окончателно се разбере,че Световното пак ще е без нас!!!