1/4 финал Купа на България Ботев-Лудогорец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
UniX95
Контакти:

Re: 1/4 финал Купа на България Ботев-Лудогорец

Мнениеот UniX95 » 14 мар 2012 19:35

Честит юбилей пловдивчани.... днес като чух и видях публиката ви... върнаха ми се надеждите, че някога първенството ни може да бъде конкурентно (по посещаемост на мачовете) и на останалите европейски страни... За съжаление, тук във Варна се събрахме по-малко от 600-700 човека на първия ни домакински мач от 4 месеца.. :| Все пак беше в делничен ден, но е наистина тъжно да се гледат празни стадиони. Искрено ви желая да се завърнете, за да радвате България с по-истинското дерби от онова измисленото! Успех и да се похвалите с новия "Христо Ботев" ! ;)
П.С. Лудогорец- безупречни, както всеки мач... само вие заслужавате дубъл и участие в ШЛ!
100 години Черно Море !

Потребителски аватар
cookiemonsta
Контакти:

Мнениеот cookiemonsta » 14 мар 2012 19:38

Искам да честитя победата на Лудогорец, защото днес те показаха, че са по-класният отбор и заслужено ни победиха. Пожелавам им успех в първенството и по-нататък в турнира!

А що се отнася до нас - отново великолепна Трибуна Изток! Впечатление ми направи новото голямо знаме 12, както и другите - ето така трябва да изглежда трибуната. Поздравления за труда и упоритостта на всички бултраси - без нас, Ботев няма да го има.

Не вярвах да измъкнем нещо от този мач, затова не мисля да си губя времето в излишни анализи. Сега ни предстои мач с Несебър, който съм убеден, че ще го вземем, и то с разлика!

Само Ботев и повече позитивни емоции - какво по-хубаво от това, че Ботев е столетник? ;)

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 14 мар 2012 19:38

Мача мина време е да се върнем в реалноста. Бай Момчил по горе го написа много точно. Загубата си е загуба. Лудогорец е с класа над останалите от А група камоли от нас.

За самия мач, нашите излязоха плахо и неуверено. Въпреки силните 20 минути след гола на Лудогорец, да си го кажем право нищо не направихме. Реалността е таква и трябва с гордо вдигната глава да е приемем. Накрая настръхнах когато след последният сигнал запяхме всички и играчите дойдоха да ни поздравят.... Настръхнах както когато пяхме "Не ще умре" на лаута при онова 4-0. Затова сме Ботев Плводив. За това сме влеики. И при нас ще огрее, няма начин
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Yellow major
Контакти:

Мнениеот Yellow major » 14 мар 2012 19:58

Не е срамно да паднеш, срамно е да го направиш с безидейна игра и пълен хаос. Днес освен Шведа който обезличи Бадема не игра никой, ама никой. Напълно сгрешена схема за игра. За кой ли път в трети пореден мач Светльо Петров е подминаван от противникови състезатели като колче, докога? Оправданията на Радуканов за "прегорели" заради напрежението вече не вървят! Е, няма такъв червен картон, като нашия на Бонев. Двама състезатели напълно сами си подават и единия се подхлъзва, ами това реши напълно мача. За мен днес това не бе Ботев. И най жалкото е че, това се случва два дена след юбилея. С такава безидйна игра ще изгоним много фенове, които се върнаха на стадиона покрай сто годишнината. Кога е било на наш мач в 75 мин. феновете на тумби да се изнизват? Жалко, защото напълнихме стадиона в работен ден. Извода е че, само с подкрепата на публиката не става. Иска се и можене и добър треньор. Не може да му подсказват феновете, че при 0:1 не се вкарва в игра Телкийски а офанизвен играч. И той се вслуша в нашите викове към него, което говори че той май бе най- объркания на стадиона.
Дано не направим геле и срещу Несебър защото е видно че отбора не върви!

Потребителски аватар
Ботев Пловдив
Контакти:

Мнениеот Ботев Пловдив » 14 мар 2012 20:13

Мачът беше спечелен от публиката!На терена не бяха играчи за Ботев Пловдив!

Изображение
Изображение Изображение

Потребителски аватар
STENLI
Контакти:

Мнениеот STENLI » 14 мар 2012 20:21

Напълно безидеина игра. Господин Радуканов и господин президенте, знаете ли 4е няма отбор в Българиа които в делни4ен ден да напълни стадиона и да дере гърла цял ма4. Това ли ви е прехвалената селекция? 4е Лудогорец миналата пролет като решиха да атакуват А група, направиха селекциа за много пари!!! А нашите ритнитопковци колко стуват? НУЛА лева. ХАИДЕ СТИГА ПРАХ В О4ИТЕ!!!С този отбор ли ще атакуваме А група??? НЕКАДЪРНИЦИ!!!!

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 14 мар 2012 21:10

Пловдивчанинът написа:Не съм очаквал и нещо по-друго, естествено че се надявах на чудо, но уви. Иначе не смятам, че резултатът отговаря на играта. Мачът беше много слаб и от двете страни, просто Лудогорец успя да си вкара положенията. А при 2-рия грешка в защита топката не успяхме да изчистим, а при 3-ия според мен имаше нарушение на Кабасале, мисля че беше срещу Шведа, но все пак и съдиите нямаше как да го видят. Червеният картон на Венци незнам дали е заслужен, защото не видях добре ситуацията, но ако беше останал в игра най-вероятно щеше мачът да свърши 1:0 за Лудогорец. Нашата публика е велика и го доказа и в този мач, всички изпратихме момчетата както подобава с аплодисменти и с най-хубавата ни песен за ЛЮБОВТА КЪМ БОТЕВ ПЛОВДИВ НИКОГА НЕ ЩЕ УМРЕ. Освен това изпратихме и Данчо Минев с аплодисменти какво по-хубаво от това, eдин от играчите, който е винаги добре дошъл на Колежа направил е толкова много за нас и всеки мач даваше всичко от себе си. Сега вече се съсредоточаваме единствено върху първенството и в неделя няма друга алтернатива освен победата. А относно Лудогорец не се и съмнявам, че ще направят дубъл.

Това, че сте изпратили Данчо Минев с ръкопляскания говори, че сте широки сърца и че не само заслужавате да ви има, а и ще ви има! Защото бях на Армията където Данчо бе освиркан като предател от бившите си фенове, което си беше абсурд. Всеки има правото да намери най-доброто място за себе си.
И аз не знам заслужен ли е бил червеният картон, но определено в началото на мача съдията си затвори очите за 100-ов червен картон (и дузпа) и може и да се е опитал да си изкупи грешката.
Не мисля, че мачът е можело да завърши 0:1, защото Лудогорец обикновено имат по-силно второ полувреме и нямаше да пропуснат да си подсигурат победата, защото продълженията биха ги натоварили с оглед наситените им срещи в следващи 2 седмици. Моето впечатление е, че играха нарочно на по-бавни обороти и заради терена и за да си пазят силите, пък и защото нямаше нужда толкова от раздаване на силите, колкото от премерена игра.
Желая успех на отбора ви!
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
ivan40
Контакти:

Мнениеот ivan40 » 14 мар 2012 21:31

Цитат от друг форум-

Заслужено отпаднахме от по добрия в този мач отбор на Лудогорец. За мен, новите попълнения отново разочароваха и показаха, че нямат място в отбора. Бонев много слаб, Огнянов не показа нищо, Д Атанасов също, Св. Петров дупка, по добре да не играе. А върха на безобразието, беше Бачев, как не отигра една топка, повечето атаки на Лудогорец бяха от неговата зона, просто антифутболист. И как да играем като това е половин отбор, разбирам да са слаби, но пред тази велика публика трябваше да остават сърцата си на терена, и да се борят до последно, а вместо това те играха като баби. Много съм афектиран в момента и ме е яд, че сме взели такива бездушници в отбора , но как да играят останалите като половината отбор не става за нищо. Надявам се, че Радуканов си е направил изводите, и да забрави, че Бачев, Бонев ,Телкийски, Св. Петров са футболисти на Ботев, иначе нищо добро не ни чака в първенството. Единственото хубаво в този мач беше публиката ,няма отбор в България с такава ВЕЛИКА публика.

Потребителски аватар
STENLI
Контакти:

Мнениеот STENLI » 14 мар 2012 21:42

Мом4ета, много ми е болно за отбора, но тези но тези некадърници не заслужават да носят фанелката на вековния БОТЕВ!

Потребителски аватар
Ботев Пловдив
Контакти:

Мнениеот Ботев Пловдив » 14 мар 2012 21:48

Много се дразня на "селекцията" която направиха,новите които се взеха не стават и за аматьорския футбол.Не знам,но съм доста разочарован от страна на ръководството.Първия полусезон нерви с Хубчев,сега пак същата ситуация...
Изображение Изображение

Върни се в “Архив”