Обясних на стената в хола същите неща които казах и тук и тя разбра. Вие едно си знаете - Барса т'ва, Барса онова. Дори и стената се изсмя на факта, че не коментирате обвиненията срещу Реал, а се обяснявате за Барселона.
Коментирай снимките ми вика. Бахти наглия пич! Ти да не коментира някое от нещата които казах?
Бетис - Реал Мадрид 2:3 (FT)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Бетис - Реал Мадрид 2:3 (FT)
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
fcb_bg написа:Обясних на стената в хола същите неща които казах и тук и тя разбра. Вие едно си знаете - Барса т'ва, Барса онова. Дори и стената се изсмя на факта, че не коментирате обвиненията срещу Реал, а се обяснявате за Барселона.
Коментирай снимките ми вика. Бахти наглия пич! Ти да не коментира някое от нещата които казах?
Ето - бая надрусан си щом и стената ти се смее... Махай се от тук, жалък си! Дори не можеш да се защитаваш, а излизаш и хапеш като мишка, дори и когато ядеш бой! Типично за всички вас...
[center][/center]
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
fcb_bg написа:Обясних на стената в хола същите неща които казах и тук и тя разбра. Вие едно си знаете - Барса т'ва, Барса онова. Дори и стената се изсмя на факта, че не коментирате обвиненията срещу Реал, а се обяснявате за Барселона.
Единствените, които едно си знете сте вие феновете на каталунския тим- съдиите това, съдиите онова... А когато съдиите ви подпират траете като мишки...
Но какво обяснявам на човек, който си говори със стената вкъщи

Бахти наглия пич си ти- много отворен и лала глушпсоти на поразия за съдии и подкрепа, а когато неговото тимче е подпирано и доказано със снимки си подвива опашката и си прави пас- е, да, наистина си е...и наглия тип! Но не е неочаквано за фен на Барселона,..
И очаквай коментар за нещата, които си написал (повечето откровени глупости) когато си погледнеш собствената паничка (Барселона) и отговориш на зададените към теб такива- в противен случай си един наглец и нищо повече! Крадеца вика дръжте крадеца!
Никаква дузпа няма.Аз не знам какво се коментира толкова.