Аз подготвям за сезона 50 000 бр. по този начин с различен цвят на бието и печатам с един цвят . Така се създава впечетление за тениска с 2 цвята , а разходите са за 1 . Цената на една такава блуза ще е около 2.60 лв. и са с прилично качество . Правят ми ги в Испания и Португалия .
Другата седмица трябва да получа мостри и ще ви ги покажа .
Идеи за инициали на Форум LIVE.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Идеи за инициали на Форум LIVE.
Ко речи???? 50 000 бр.??????? Да не си пропагандирал някоя китайска провинция за фенове на Акулите?
[center]
[/center]

ей много бързо ме разкрихте:)
добра бройка 50 000 браво мощен сезон очакваш
последната снимка е уникален мач на Герена със Грасхопърс,два дена преди мача 20 акули в сф веселби, надъхване,черпавка със швейцаците и т.н.Този мач ако беше в Бургас щеще да ври стадиона.
П.с. Давайте хавлии д анапраим няма ли желаещи?
добра бройка 50 000 браво мощен сезон очакваш

последната снимка е уникален мач на Герена със Грасхопърс,два дена преди мача 20 акули в сф веселби, надъхване,черпавка със швейцаците и т.н.Този мач ако беше в Бургас щеще да ври стадиона.
П.с. Давайте хавлии д анапраим няма ли желаещи?
ей сега се сетих за едни (според мен най-добрите до момента) ама нямам снимка.Пак ел греко беше замесен със якичка и копченца тип лакост ,ей такива ако може да се направят ще е добре и бързо ще се продадат според мен.
Aми, ако е "цацата" трябва да се знаят с наш Вальо BRF.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
ntodorov написа:Aми, ако е "цацата" трябва да се знаят с наш Вальо BRF.
Не трябва!!! Знаят се!!

[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Уффф,вече ме сърби гърба за новите фенски фланелки!!!
[center]
[/center]

subzero написа:ntodorov написа:Aми, ако е "цацата" трябва да се знаят с наш Вальо BRF.
Не трябва!!! Знаят се!!
Бургас е толкоЗ малък... Човек да не прати снимка и лъсва, като мазен тиган на месечина.

Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
Синя, тип Лакост не изглежда лош вариант. Мислех си за излизаща акула от гърдите, нещо като стария аватар на Миро, българското знаме на левия ръкав, великобританското на десния, отивайки от рамото към яката да избледняват цветовете и да се сливат с фланелката, а отзад - олд скуул бойс голям надпис, същия шрифт като на транспаранта и от долу ин шаркс уи тръст. Това е за обикновенна, а ако е тип Лакост, надписите да ги пише от външната страна на яката, а в центъра на диафрагмата, старата емблема, изчиестена. Хавлии стават и срещу офиса на Петьо. Това са ми идеите
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

Bourgas написа:Синя, тип Лакост не изглежда лош вариант. Мислех си за излизаща акула от гърдите, нещо като стария аватар на Миро, българското знаме на левия ръкав, великобританското на десния, отивайки от рамото към яката да избледняват цветовете и да се сливат с фланелката, а отзад - олд скуул бойс голям надпис, същия шрифт като на транспаранта и от долу ин шаркс уи тръст. Това е за обикновенна, а ако е тип Лакост, надписите да ги пише от външната страна на яката, а в центъра на диафрагмата, старата емблема, изчиестена. Хавлии стават и срещу офиса на Петьо. Това са ми идеите
Понеже мисленето не ми е от силните страни,подкрепям предложенията на Тошко!! Смятам,че идеите са добри!!
[center]
[/center]