Стая за хвалби, оплаквания и надежди.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Re: Стая за хвалби, оплаквания и надежди.

Мнениеот subzero » 07 фев 2012 22:38

Bourgas написа:Шишо Бакшишо, ти ли си, че не те познах? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Шегата на страна, това, че не си във форма дано да се дължи само на голямото количество вода, Нейчо, че ни липсваш :)

Как заради водата??? Нали пари вади от нея?? ;) :mrgreen: :mrgreen:
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 08 фев 2012 08:19

subzero написа:
Bourgas написа:Шишо Бакшишо, ти ли си, че не те познах? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Шегата на страна, това, че не си във форма дано да се дължи само на голямото количество вода, Нейчо, че ни липсваш :)

Как заради водата??? Нали пари вади от нея?? ;) :mrgreen: :mrgreen:

:) Питате ли ме, като прелива ? Все едно пари от джоба си губя... :mrgreen: ....Шегувам се. Мен ме вълнува озаптената вода. :)
Оплакване: Язовира прелива
Хвалба: Вода ще има.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 08 фев 2012 14:38

Като гледам по новините какъв ужас е Хасковско, хич не ми се ще да си представя Камчията да скъса язовирна стена. Между другото имах преди време гадже то Казанлък. Там навремето нямало язовир, комунистите решили да направят голям водоем за нуждите на селското стопанство, и отделно като военна стратегия. Язовир Копринка е толкова голям, че като се качиш дори на Шипка и пак ти се види голям...Има огромна статуя на Г.М. Димитров, така се е казвал по комунистическо. Казват, че ако има война с Турция, комунистите смятали да взривят стената и да залеят цяла Турция... Стената е доколкото знам е около 45 метра! Веднъж спуснали водолаз, за да чисти язовирната стена. Бил вързан и с въже. Изведнъж видял две очи, разстоянието между които било около метър. Започнал неистово да дърпа въжете и го извадили на сушата. Като свалили неопрена се оказало, че косата му е побеляла цялата за секунди. Казват, че това е било огромен сом. Може и да е истинска история, а може и да е градска легенда, която разказват на туристите (визирам и себе си хахахах)
А между другото има и друг интересн факт за този язовир - когато започнали да го строят, открили древен град - на тракийския цар Севт 3ти (мисля че беше 3ти, цитирам по памет). Само че нашите казали, заривай, няма време за разкопки. Казват, че е оцелял в почти перфектен вид, дори имаха идея (но не мамериха пари) да направят нещо като обръч около него, да се достига до него с асансьори, голя атракция ще е , но няма пари, а и било много отдалечено от летище та затова не намериха и пари.
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 08 фев 2012 15:26

Отложиха мача със Сливен, което значи че няма да студуваме в Поморие, но не успях да се запозная с Девиан, а ми се искаше. Нищо, дано в събота се състои срещата с Добруджа...
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
Тони Шумахер
Контакти:

Мнениеот Тони Шумахер » 08 фев 2012 21:37

калпазанчо написа:Като гледам по новините какъв ужас е Хасковско, хич не ми се ще да си представя Камчията да скъса язовирна стена. Между другото имах преди време гадже то Казанлък. Там навремето нямало язовир, комунистите решили да направят голям водоем за нуждите на селското стопанство, и отделно като военна стратегия. Язовир Копринка е толкова голям, че като се качиш дори на Шипка и пак ти се види голям...Има огромна статуя на Г.М. Димитров, така се е казвал по комунистическо. Казват, че ако има война с Турция, комунистите смятали да взривят стената и да залеят цяла Турция... Стената е доколкото знам е около 45 метра! Веднъж спуснали водолаз, за да чисти язовирната стена. Бил вързан и с въже. Изведнъж видял две очи, разстоянието между които било около метър. Започнал неистово да дърпа въжете и го извадили на сушата. Като свалили неопрена се оказало, че косата му е побеляла цялата за секунди. Казват, че това е било огромен сом. Може и да е истинска история, а може и да е градска легенда, която разказват на туристите (визирам и себе си хахахах)
А между другото има и друг интересн факт за този язовир - когато започнали да го строят, открили древен град - на тракийския цар Севт 3ти (мисля че беше 3ти, цитирам по памет). Само че нашите казали, заривай, няма време за разкопки. Казват, че е оцелял в почти перфектен вид, дори имаха идея (но не мамериха пари) да направят нещо като обръч около него, да се достига до него с асансьори, голя атракция ще е , но няма пари, а и било много отдалечено от летище та затова не намериха и пари.

Става дума за Севтополис.......... но моля те коментирай футбол не история ( и да знаеш , не се заяждам ) !

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 12 фев 2012 13:52

Хвалба: Неделя е.
Оплакване: Съжалявам, че не можах да присъствам на последните лайф-ове. Съжалявам, че не се запознах с Девиан, а с оглед на
физическото му отсъствие от континента ще трябва да се надявам на разтеглено във времето запознанство . :(

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 12 фев 2012 14:22

ntodorov написа:Хвалба: Неделя е.
Оплакване: Съжалявам, че не можах да присъствам на последните лайф-ове. Съжалявам, че не се запознах с Девиан, а с оглед на
физическото му отсъствие от континента ще трябва да се надявам на разтеглено във времето запознанство . :(

Оплакване:Неделя е!Отпуската свърши!!
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 19 фев 2012 16:19

Оплакване : Оказа се , че форумното братство е пълно с Мушеннннннници . Не стига , че ми отмъкнаха култовата фраза "In sharks we trust" и я изтипосаха до едни риби хулигани ( с грозни татуировки ) , но дори на последната сбирка не повдигнаха въпроса за полагащото ми се обезщетение ( с кехлибарен цвят ) . А сега гледам , че тече целенасочена кампания целяща дискредитирането ми като откривател на Яник Боли ( когото обявих два пъти по-класен играч от Анисе , още преди да слезе от самолета ) .
Хвалба : Дъщеря ми ще ходи на зелено училище ... с майка си ;) Ако се заслушам мога да чуя , как косата ми расте с ускорени темпове :mrgreen:

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 19 фев 2012 18:24

Ахахахах ще ми разчекнеш устата бе човек :)
Седя си пред компа и си се хиля сам, а откъм хола подозрително (и състрадателно) надигат глави :o
Наложи се да ги лъжа, че чета някакъв виц :oops:

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 14 мар 2012 09:35

Хвалба: Tази сутрин на бюрото ме "чакаше" един календар на Черноморец. Дар от колежка. Много приятна беше изненадата и понеже в офиса ми обзавеждането е в синьо и бяло, мноооого добре си пасна на стената до мен.
Оплакване: Очите ми все в календара. Наложи се да лъжа, че гледам датите. Освен себе си обаче - друг не излъгах. :mrgreen: Не е много актуален календара с Венци Бонев, Пламен Крумов, Тошев, Кики, Андонов, Жужу и Анисе. И нещо друго: Полезен календар за мен заради историческия анал след време.... :|

Върни се в “Черноморец”