Идеи за инициали на Форум LIVE.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

k.dimitrov
Контакти:

Re: Идеи за инициали на Форум LIVE.

Мнениеот k.dimitrov » 13 мар 2012 12:53

b.s.crew написа:Проверете цените първо да не са много скъпи.По-принцип ние правихме няколко модела тениски по-едно време за 90 годишнината и преди това други излязоха доста успешни и качествени.Някъде към 7-8 лв. ще са крайна цена така ,че имайте го в предвид.Иначе гледам томата прави и хавлии което от давна се чудя къде правят.Ако контактува някой нека пита и за хавлиите колко ще струват идеално е да си опънеш на плажа :)

Здравей!
А кои сте вие. Покажи какво предлагате и също ни направи оферта. Може и вас да изберем.

b.s.crew
Контакти:

Мнениеот b.s.crew » 13 мар 2012 13:43

Ами ние сме фенове, казвам ,че правихме преди доста време тениски ти си ги виждал сигурно BLUESHARKS БУРГАС - сини и черни, 90 години вярност и т.н. Просто ни разпиля живота по различни места и за това на мачове ходим по-рядко. Аз нямам оферта ние ги направихме при наши хора от Видин. Доста качествени по 50-60 пранета имат вече и няма проблеми Всичко - сдоставка, тениска, щампа по 7-8 лв за 50 бр., ама сега е криза и сигурно по-малка серия ще направят. Зависи имат ли гръб и цветове и т.н. Това лого сега се ползва навсякъде както знаеш.Ако решите - не е проблем, ще измислим нещо. Мен ме вълнува, ако за хавлиии има желаещи.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 13 мар 2012 14:41

b.s.crew написа:ами ние сме фенове ,ве лек казвам ,че правихме преди време доста тениски ти си ги виждал сигурно BLUESHARKS БУРГАС сини и черни,90 години вярност и т.н. просто ни разпиля живота по различни места и за това на мачове по-рядко.Аз нямам оферта ние ги направихме при наши хора от видин доста качествени по 50-60 пранета са вече няма проблеми и със всичко доставка,тениска,щампа по 7-8 лв за 50 бр.ама сега е криза и сигурно и по-малка серия ще направят.Зависи имат ли гръб и цветове и т.н.Това лого даже сега се ползва навсякъде както знаеш.Ако решите не е проблем ще измислим нещо мен ме вълнува ако за хавлиии има желаещи.

Дай координатите, аз имам идея, но не искам щампи, а боя. Иначе, между другото, добре си дошъл и като се събираме по други поводи, не само за футбол. Това важи и за останалите, разбира се. Ако искаш остави координати на лични и да звъним.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 13 мар 2012 15:44

Bourgas написа:
b.s.crew написа:ами ние сме фенове ,ве лек казвам ,че правихме преди време доста тениски ти си ги виждал сигурно BLUESHARKS БУРГАС сини и черни,90 години вярност и т.н. просто ни разпиля живота по различни места и за това на мачове по-рядко.Аз нямам оферта ние ги направихме при наши хора от видин доста качествени по 50-60 пранета са вече няма проблеми и със всичко доставка,тениска,щампа по 7-8 лв за 50 бр.ама сега е криза и сигурно и по-малка серия ще направят.Зависи имат ли гръб и цветове и т.н.Това лого даже сега се ползва навсякъде както знаеш.Ако решите не е проблем ще измислим нещо мен ме вълнува ако за хавлиии има желаещи.

Дай координатите, аз имам идея, но не искам щампи, а боя. Иначе, между другото, добре си дошъл и като се събираме по други поводи, не само за футбол. Това важи и за останалите, разбира се. Ако искаш остави координати на лични и да звъним.

Тоше, каква е разликата между щампи и боя? Извинявай за невежеството ми, но можеш ли да разясниш? Пример някакъв? Може да е подкрепен и със снимки :)
А някаква идея какво да бъде изобразено на фланелките?

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 13 мар 2012 15:45

Разликата е, че с едното оцветяват текстила, а другото се лепи отгоре му... И това лепене не се задържа дълго време и не може да се лепи навсякъде, до колкото знам аз.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 13 мар 2012 15:46

b.s.crew написа:Ами ние сме фенове, казвам ,че правихме преди доста време тениски ти си ги виждал сигурно BLUESHARKS БУРГАС - сини и черни, 90 години вярност и т.н. Просто ни разпиля живота по различни места и за това на мачове ходим по-рядко. Аз нямам оферта ние ги направихме при наши хора от Видин. Доста качествени по 50-60 пранета имат вече и няма проблеми Всичко - сдоставка, тениска, щампа по 7-8 лв за 50 бр., ама сега е криза и сигурно по-малка серия ще направят. Зависи имат ли гръб и цветове и т.н. Това лого сега се ползва навсякъде както знаеш.Ако решите - не е проблем, ще измислим нещо. Мен ме вълнува, ако за хавлиии има желаещи.

Здрасти и добре дошъл!
Би ли пуснал снимка на тези тениски "BLUESHARKS БУРГАС"?

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 13 мар 2012 19:01

http://prikachi.com/images/478/4517478g.jpg

Изображение

Ники, това е фракция...
[center]Member of Old School Boys [/center]

b.s.crew
Контакти:

Мнениеот b.s.crew » 14 мар 2012 00:28

ами пускам няколко снимки на които се виждат тениски ,но всичко вече е изчерпано,а качеството си е добре доста време е минало хем.
http://prikachi.com/images/136/4519136z.jpg
http://prikachi.com/images/129/4519129H.jpg
http://prikachi.com/images/130/4519130P.jpg
http://prikachi.com/images/131/4519131C.jpg
http://prikachi.com/images/132/4519132V.jpg
http://prikachi.com/images/133/4519133e.jpg

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 14 мар 2012 09:29

Мисля, че синия цвят е хубав, а щампите са добре направени. Ако и качеството на трикото е добро...... Трябва само да измислим дизайна.
Последната снимка кога и къде е правена?

El greco
Контакти:

Мнениеот El greco » 14 мар 2012 09:31

b.s. crew , трябва да е цацата , като гледам .... Добре дошъл , тук ще стопляш сърцето със спомени в магливата Англия .

Пичове , пълноцветен печат , т.е. с повече от 2 цвята на тениска , разбира се качеството на тениската е важно също е около 8 - 9 лв. Зависи от количеството .
Ако се вкара и различен цвят на бието ще стане много ефектно .

Върни се в “Черноморец”